Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לראוטר חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי הרבה בעיות שהראוטר הנוכחי שלי עשה (ניתוקים, לא קולט בחדר שינה), הוא מסרב להתחבר ושלל נורות מהבהבות בו שמעידות שהוא נדפק.

ישנה אופציה לקחת את ה 3COM ששוכב אצל ההורים שלי בארון (יש להם מודם ראוטר של בזק) אבל הבעיה שכנראה השנאי נדפק, בגלל שאין לי כח להתחיל לחפש שנאי חדש (ואולי הבעיה בכלל לא בשנאי), וגם בגלל שראוטר בימינו לא כזה יקר, נראה לי שאני אלך על האופציה של לרכוש ראוטר חדש.

כך שאני צריך המלצה לראוטר, העדיפות שלי היא ל3COM או לEDIMAX, התקציב כ 200 ש"ח.

פורסם

אני קניתי את הראוטר של אייבורי שמפורסם בעיתונים ב129 שקל עם 108 קצב העברה והוא מתפקד אצלי מצויין.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

לינקסיס WRT54GL כמו שאמרו. סוס עבודה.

אצלי יש כזהז אחד שעובד חודשים ולא עושה ריסטארט.

מאוד וורסטילי, ניתן להתקין מערכת הפעלה שונה, ולמי שאוהב את הדברים האילו, השמיים הם הגבול.

עולה טיפה יותר מ200 ש"ח אבל שווה כל שקל.

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

יותר פשוט , תעבור לאינטרנט של אורנג' הסמרט בוקס שלהם הוא בעצם ראוטר התומך בתקן N .

אם אין כזה במחשב כרטיס הרחבה עולה 130 ש"ח.

פורסם

כל ה WRT***N טובים ותומכים N

עבדתי המון עם ה 300\330 וכוליי

ה 600ים הם דואל בנד שיכולים בו זמנית לעבוד על 2.4 ו 5 גיגה שזה מיותר אם אין לך קליינטים מתאימים

ה 3** מצויינים ללא ספק והם גם טובים לגיימרים (אין איתם תקיעות ולאגים ברשת בבית נורמאלי)

לא הייתי משקיע על יותר מזה או משהו מקביל

יש לי ראוטר DLINK DIR655 והסטיישן הוא DRW652 שניהם Nים MIMO ובבית אני לא רואה ממש צורך בכזו רמה של ציוד

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
מניסיוני עם 3COM הם ממש רעים.

אדימקס די טובים - לדעתי מומלץ הרבה יותר.

תגדיר רעים?

דווקא יש לי נסיון רע עם הציוד של אדימקס, ונסיון מעולה עם הציוד של 3COM ( ראוטר אחד אצלי כמו זה שאופיר מוכר, ועוד ראוטר מאותו סוג אצל ההורים שלי כבר 3 שנים)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

דווקא הרעיון של ה54G קוסם לי, עם הקושחה ומבוסס לינוקס (כמו המודם שלי - אלקטל הישן STH).

MIMO אני לא צריך כי זה חודר ממ"דים והממ"ד יהיה מרושת קווי.

השאלה אם אני צריך בכלל תקן N? בעיקרון זה שתי קומות שהראשונה ~100 מ"ר והעליונה ~45 מ"ר.

בינתיים לא יהיה שימוש באלחוטי - רק שנה הבאה אני אקנה נייד, אבל אני רוצה לחשוב על העתיד.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

ראיתי היום כתבה בעיתון שבזק עכשיו מחלקת ראוטרים של חברת די-לינק(אם אני לא טועה) בעלי יכולת קליטה טובים גם בממ"ד ועם חיבור יו אס בי לשיתוף מדפסות ברשת

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תוכן חדש...