Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רובר 216 ו R25

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אז ככה יש לי כ-19000 ש"ח ואני נדלקתי על הרכבים האלו

עכשיו ההתלבטות איזה רכב מומלץ יותר איזה אמין יותר?

לאיזה יש ביצועיםם טובים יותר?

ואיזה יותר קל לתחזק?

פורסם

אין השוואה בין הרכבים האלו יש בין 214 ל-216

ואני צריך בין R25 לבין 216

מה הבעיות הנפוצות של כל רכב?

איזה רכב יותר אמין?

פורסם

אם יש לך 19K אז צר לי לאכזב אותך , אבל בתור מי שבדק את הנושא לעומק אין לך מספיק כסף על מנת למצוא R25 שמורה במצב טוב , אני אישית עשיתי חיפוש נרחב מאוד עד שמצאתי אחת כזאת (ובהרבה מעל 19K ), מצד שני ב 19K אתה יכול למצוא אחלה 216 .

בעיות נפוצות :

1. ראש מנוע - בשניי הרכבים יש בעייה של ראש מנוע - נמצא פתרון והוא אטם ראש של לנד רובר שמחליף את המקורי .

2. גיר בעייתי - בשני הרכבים הגיר האוטומט מאוד רגיש ויש לו נטייה להתקלקל , גרסת ה 216 באה גם עם גיר רגיל ושם אין בעייה .

ולכן מבחינת אמינות שתיהן פחות או יותר אותו דבר .

מבחינת ביצועים - אין לי ניסיון עם 216 אך ה 25 מרגישה מאוד חזקה ומאוד מהנה בנהיגה .

מבחינת תחזוקה : אני לא חושב שיש הבדל משמעותי בינהן , מה שכן ב R25 יש גיר רציף ולכן בנסיעה רגועה הרכב פשוט אוכל מעט מאוד דלק (יחסית למנוע 1.8.

פורסם

מצטרף לדעתו של עמנואל ומוסיף שתקח בחשבון את הקושי בהשגת חלפים לרכב הזה וגם אלו שעוד תמצא יעלו לך לא מעט.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

אךךך די כבר, מה יהיה כל שרשור שיש את המילה רובר חייב לבוא הטיפש התורן.:twisted:

הייתה פעם במוסך עם רובר רצית להזמין חלק ואמרו לך שאין?? אני בטוח שלא כי יש הכול, אז תעשה טובה ואל תגיב על מה שאתה לא יודע או לא מבין.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

שים לב שה- 25 לדעתי שווה את ההשקעה (לא שזה סכום כזה גבוה, אבל עדיין יותר מ- 216), משום שהרבה דברים בה שופרו לעומת ה- 216.

ישנם שיפורים לשלדה ולכיוון המתלים.

ישנו שיפור מהותי באיכות חומרי הפנים, המושבים, ריפוד הגג וכו'.

וישנו כמובן שיפור המראה החיצוני. במיוחד בשחור.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מסתבר שהוא היה במוסך רובר אבל לא היה במוסך פולסווגן ששמה השאירו רכב שבועיים (ג'טה) בגלל זמינות חלקים.

אז domo2 זאת בעיה של כל יבואן בארץ שהזמינות לפעמים בעייתית.

אבל תמיד יש חלקים גם מקוריים וגם חליפיים.

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

פעם אחת ולתמיד צריך לשבור את המיתוס שאין חלקיי חילוף לרובר !!!!

יש חלקים, אין שום בעייה להשיג ומי שלא מאמין או מפקפק, אני מזמין אותו להשקיע דקה אחת ולהתקשר לחברה (חברת המזרח ב פ''ת) ולשאול על כל חלק שעולה לו בראש !!!

מה שכן נכון, עלות החלקים טיפה יותר יקרה מחלקים של רכבים דומים באותה הקטגוריה .

פורסם

תן דוגמא לחלק שקשה להשיג עבור ה 25 !!

עבור דגמי ה 600 או ה 800 שהינם ישנים יותר אין לי ניסיון, אבל עבור ה 25 לי אף פעם לא היתה בעייה !!

פורסם

לא בדקתי חלקים ל25 ספציפית אבל אני מאמין שגם ל25 כבר חסרים חלקים.

ל75 אין משאבות דלק לא במלאי ולא להזמין ולא חסר דוגמאות נוספות, אני בעלים של כמה רוברים משנת 2004

גם עכשיו בבעלותי 2 רוברים אני לא קם נגד המותג אבל תצאו מהאופריה המזרח לא ידאג לחלקים לאורך זמן רב.

Peugeot 208GTI

• תוכן חדש...