Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באתי היום לעשות טיפול לקסנטיה במוסך השלושה בחדרה, ויחד עם הקסנטיה שלי היו שם עוד שתי קסנטיות זהות (גם במודל וגם בצבע). לא התאפקתי שלא לצלם.

שלי על הליפט.

attachment.php?attachmentid=160031&stc=1&d=1244704596

attachment.php?attachmentid=160032&stc=1&d=1244704596

מצטער על איכות קקה, צולם עם פלאפון.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אכן, הזמנה להנחתה.

בלי קשר (עם קשר?) אחת המכוניות היפות ביותר בקטגוריה, לטעמי.

כן, אני יודע שמזמן לא מייצרים אותה, אבל היא עדיין אחת היפות ביותר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
מכל המקומות שקיימים בייקום הזה, המקום האחרון שהייתי מצפה שיתקיים בו מפגש קסנטיות הוא המוסך :shock:

זה היה או זה, או הריביירה הצרפתית, אז בחרתי לצלם דווקא במוסך 8). אגב, אם זה מנחם אותך, הקסנטיה שלי הגיעה לשם לטיפול תקופתי. אפילו בנסיעה ולא על גרר.:-P

אחת מהקסנטיות שייכת לבעל המוסך, למרות שהיית מצפה שבעל מוסך שמטפל בצרפתיות ייסע בלא פחות מבנטלי :roll:.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אל תדאג לו, במקום שהכסף שלו בא ממנו, יש עוד הרבה

:wink:

כל עוד בצרפת מייצרים מכוניות (ולא רק יין וגבינה), אוכל על השולחן יהיה לו.

• תוכן חדש...