Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חילוץ בורג חלוד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בטח כולכם נתקלתם בבעיה הזאת , מפרקים חלק ואחד הברגים אכול .

אני מעוניין לפרק ידית ואחד מתוך ארבעת ברגי 6 מ"מ אכול והמברג "נגס" בראש בבורג .. מתסכל..:cry:

אודה לרעיונות להוצאת הבורג מבלי להביא קונגו וכד'

( האזור רגיש ויכול לגרום נזק לצבע מסביב ) ..

תודה !

פורסם

זה תמיד בעייתי. אפשר לקחת מדגש עדין (קרנר) ולחפש "קיר בריא" בתוך החריץ או הצלב פיליפס לכיוון הפתיחה - ואז להקיש עם פטיש לאט לאט. אם יש מקום לעבוד בזוג - עם שני מדגשים - יותר טוב.

אפשרות נוספת - בתנאי ששאר הברגים נפתחו - לכרסם בעדינות עם פרייזר קטן את הראש - להוציא את הידית - ואז להוציא בעדינות את שארית הבורג עם אמצעי תפיסה שונים. ג'בקה או משהו בסגנון... שני אומים... כל מיני שיטות.

I'd rather walk than drive a Japanese car

פורסם

ערב טוב.

אם אני מבין נכון את הבעיה, הרי שהפתרון יהיה לקדוח את הבורג,

ולאחר מכן לבצע הברזה מחדש.

בהצלחה

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

לא כ"כ מהר... קידוח והברזה הם פתרונות במקרים קיצוניים יחסית בו בורג נשבר בעומק הברזה. כל זמן שחלק מהבורג בחוץ, עם גישה ישירה, מומלץ להשתשמש באמצעי תפיסה/דפיקה כמו ג'בקות, דורן, מברגי דפיקה וכו'.

פורסם

פטנט ידוע נוסף אבל דורש איתו סבלנות הוא........קוקה קולה.....כן כן נכון מה שאתה קורא אם יש אפשרות לטבול את החלק בשלמותו מה טוב ואם לא פשוט להשפריץ כמה פעמים ולתת לקוקה קולה לעבוד דרוש סבלנות אבל עובד נפלא

פורסם
מה "דרמל" עושה?

סליחה על בורותי

תודה

דרמל מכרסם.

לא הייתי עובד איתו בסביבה הזו כי הוא עלול גם לגעת במקרה בחלקים אחרים ולהשאיר עליהם סימן אליו לא התכוונת.

כשלי נשבר בורג לא מזמן הפתרון היה לדפוק לתוכו מברג שטוח קטן - כך שיחדור רק מעט, ולסובב את המברג האמור בעזרת ג'בקה.

אחרי שניים שלושה נסיונות זה עבד.

מצד שני לא הייתי פוסל את הרעיון של לקדוח את הבורג - רק כי מדובר בסביבה כל כך עדינה.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

משום מה, כולם פה רצו להביא פטישי אויר, קונגו ופטישונים, קודם כל קונים 2 מיכלי ספרי מסיר חלודה ומשחרר ברגים (זזקל וכדומה). מרססים בנדיבות כמה פעמים ביום במשך 2-3 ימים ורק אז ניגשים לפתרון הבעיה.\

לפתיחה עצמה יש שלל עצות נפלאות (שחלקן צוין פה) אבל השיטה הטובה ביותר היא זאת שניתנת ליישום בשטח על פי הגישה, יש אפשרות לתמונה או הסבר מה הגישה לבורג?

אם הגישה חופשית, לאחר הטיפול הנ"ל ב"זזקל", נסה לתפוס בעוצמה את ראש הבורג עם ג'אפקה ונסה לפתוח.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני לא בטוח שזה מתאים למקרה הנ"ל כיוון שהסביבה עדינה יחסית (למיטב הבנתי),

אבל אחרי שימוש נדיב ב WD40, מברג אימפקט עושה נפלאות לשחרור ברגים תפוסים.

(שים לב, מברג אימפקט (דפיקה), לא מברגת אימפקט)

סער.

פורסם
אני לא בטוח שזה מתאים למקרה הנ"ל כיוון שהסביבה עדינה יחסית (למיטב הבנתי),

אבל אחרי שימוש נדיב ב WD40, מברג אימפקט עושה נפלאות לשחרור ברגים תפוסים.

(שים לב, מברג אימפקט (דפיקה), לא מברגת אימפקט)

סער.

מברג אימפקט. מנסיון, הפיתרון הכי טוב. אני חושב שזה כלי שימושי לכל מי שמפרק רכב ישן.

לי נתקע בורג, בדלת, בתוך מסילת החלון בחלק העליון של מסגרת החלון. לא רק שאין גישה עם ג'בקה, כי הבורג בתוך המסילה, גם הגישה לא נוחה - מלמטה למעלה. שתי מכות עם מברג דפיקה והבורג משוחרר.

שים לב שצריך לתת מכה טובה ולא הרבה קטנות ועדינות.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

קודם כל - תודה לכולם על ההתייחסות והתמיכה טכנית.

הבורג נמצא בתוך מסילה כך שלא אוכל לשחררו עם גאפקה ..

נתתי לו לשתות WD40 , הבעייה כאמור שהראש פיליפס נאכל מהניסיונות ( זהו הבורג האחרון מתוך ארבעה , השאר

נפתחו )..

אני אנסה בסופ"ש את שיטת הקידוח , האם צריך מקדח מיוחד ?

דרך אגב - לא הכי הבנתי את נושא קוקה קולה , המשקה אוכל רק את הבורג ? אני לא מעוניין שמסביב גם יהיה נזק ..

פורסם
אני אנסה בסופ"ש את שיטת הקידוח

כמו שמישהוא פה פעם נהג להגיד: "איחלתי לחייל הצלחה בהמשך דרכו" :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...