Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 206 2004. יש המלצות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני עומד לפני הקנייה של הרכב הראשון שלי.. אני לא מתכוון להוציא אותו מהעיר לרוב - אולי פעמיים בחודש.

אני מחפש רכב קטן ואמין ופשוט, והכי חשוב - אחד שלא יבלה במוסכים יותר מידי.

עמדתי לפני קנייה של שברולט אוואו 06, 44,000 ק"מ, 5 דלתות, אבל הייצור של דיהוו הרתיע אותי+ היה לה פגיעה בקצה שלדה. מנגד, היא הייתה מליסינג עם שנתיים אחריות (מנוע+גיר).

כרגע אני חושב על 206, שנת 2004- 92,000 ק"מ, הייתה אצל השכרה, אחר"כ אצל עוד אדם. ב37,000.(1,400 סמ"ק) - בלי שום תאונה.

(שני הרכבים אוטומטיים)

שמעתי שהחלקים של פג'ו יקרים. האם זה נכון?

לא סביר שסיכוייו של רכב חדש יותר (עם חצי מהק"מ) לשרוד 4-5 בלי תקלה רצינית גבוהיים יותר, למרות שהייצור שלו פחות איכותי?

בקיצור- מי יתקלקל יותר מהר ו/או מי יותר יקר לתקן?

תודה!

פורסם

בקיצור- מי יתקלקל יותר מהר ו/או מי יותר יקר לתקן?

הנבואה ניתנה לשוטים.

ה206 היא מכונית טובה יותר מהאבאו בכל פרמטר בעל משמעות. היא לא נחשבת לבעייתית במיוחד מבחינה מכנית ובהחלט אפשר לומר שעלות האחזקה שלה לא חורגת מגבולות הממוצע.

ספציפית במקרה הזה, חשוב לבדוק היטב את היסטוריית הטיפולים והתיקונים של הרכב כדי לוודא את נכונות הקילומטראז' ואת המצב המכני.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...