Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחה שני - 65K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

ברשותי רכב ליסינג ולאישתי רנו clio B שנת 2000. אני מעוניין להחליף את ה clio ברכב משפחתי מרווח (יש לי שתי בנות עם כיסאות בטיחות מאחור).

אני משתגע בבחירת רכב ואשמח לייעוץ\עידוד בנושא:

תקציב: עד 65 אלף ש"ח

בטיחות: שיקול מספר 1 , וזו גם סיבה מספר 1 להחלפת הרכב.

כמובן שבא לי רכב אמין וחסכוני, אבל עד רמה מסויימת אני יכול להתפשר.

שאלות חשובות לפני שאדבר על דגמים:

1. האם לא להסתפק ב 2 כריות אוויר בכל מקרה?

2 . האם כריות אוויר מאחור תורמים לבטיחות ילד שיושב בכיסא בטיחות, או אולי ההפך?

3. כשאני רוכש רכב, איך אני באמת יודע אם המוכר אמר אמת ומספר כריות האוויר אכן שמו שציין?

דגמי רכב: אני מבין שרנו מגאן תהיה הבחירה הכי טובה מבחינת בטיחות, אישית אני חולה על רנו, אבל לפני 3 שנים החזרתי רנו מגאן II בחזרה לחברת הליסינג אחרי חצי שנה בלבד בגלל בעיות חשמל בלתי נסבלות,עם רכבי רנו קודמים + הרכב clio הנוכחי יש לי נסיון טוב, סה"כ אני די חושש מלרכוש רנו, שהרי אלך לרכוש דגם בדיוק כמו שזה שעשה לי בעיות.

אפשרות נוספת שאני חושב עליה ברצינות: פורד פוקוס trend שנת 2006 או עם קצת מאמץ ארכוש 2007 , כאן יש לי בעייה שהרכבים רובם בליסינג, שזה לא רע מבחינתי אבל מגיע עם 2 כריות אוויר בלבד, הפרטיות בשנתונים אלו נמכרים במחירים ממש גבוהים, בנוסף יש חיסרון (שאני יכול להתגבר עליו) : אי אפשר לנטרל את כרית האוויר מקדימה (מאחור 2 כסאות תופסים את כל הספסל) מה שיהווה קצת בעייה לכשהמשפחה תתרחב :) , אני מבין שיש פרוצדורה במוסך המרכזי לנטרל את הכרית.

סיטרואן C4 נראה לי גם אפשרות טובה מאוד, כאן אישתי עושה לי פרצופים של אוטו לא נראה משהו, למרות שלדעתי הוא יפיפה.

אודה לתגובות והמלצות.

תודה

שמיר

פורסם

פוקוס רכב פנטסטי ובכל זאת אני ממליץ על ה-C4 מנסיון במשפחה שיש לה גם פוקוס וגם C4 , השוק של פוקוס טוב יותר עם נוחות פחותה מהסטרואן. כריות אוויר וילדים זה נושא שיש לקחת בחשבון ראשון , כרית אוויר וילדים לא מתחברים יחד לכן לשאול במוסכים של היבואן איך ומה עושים כדי לנטרל את הכריות בסביבת הילדים. בהצלחה.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

• תוכן חדש...