Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונית יוקרה לאבא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה גם הסיבה שהפסיקו לייצר את הפייטון. אגב, מה שמוזר, זה שאותם אנשים מוכנים לרכוש הונדה (לג'נד) בחצי מליון שקל.

אני חלקית מסכים איתך,הונדה לג'נד מתמודד בקבוצת E(מתחרה של E קלאס אודי A6 לקסוס GS סיטרואן C6 וכד') לעומתה הפייטון מתמודד בקבוצת הF (מרצדס S קלאס,אאודי A8 ב.מ.וו סדרה 7 ולקסוס LS).בעיה היא שהלקוחות של הסגמנט הזה יותר מכול רוצים לרכוש את השם ואת המותג,ורק אחר כך את המכונית כי בסופו של דבר כול אחד מהן היא לא פחות ממדהימה פשוט כול אחד ומה שהוא אוהב יש כאלה שיתחברו יותר לS קלאס ויש כאלה שיתחברו לA8.

לכן ללא מעט אנשים,במיוחד מחוץ לאירופה קשה מאוד לרכוש רכב ברמה של S קלאס אך עם סמל של פולקסוגן מקדימה.

בקבוצת הF יש שליטה בלתי מעורערת של השלישיה הגרמנית ורק לקסוס יכולים איך שהו להתמודד איתם, לעומת זאת בקבוצת הE יש המון יצרנים שנכנסו לתמונה בנוסף לשלישיה הגרמנית כמו הונדה סיטרואן פיג'ו לשעבר ועוד.

לכן אני חושב שיש אנשים שמוכנים לשלם על הונדה אבל לא מוכנים לשלם על פולקסווגן אם כי לדעתי זה הוא רכב מדהים.

נ.ב

אני אעשה הכללה קטנה אך באירופה לא ממש נהוג ליחצן את הפאר והיוקרה (ההפך הגמור מהאמריקאים) לכן הפייטון די מצליח שם, אם כי לא כמו שההנהלת פולקסווגן הייתה רוצה. אפילו באירופה לאנשים קשה עם העובדה שזה סמל פולקסווגן מקדימה.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בנטלי קונטנטל הוא ללא ספק רכב מדהים,אך אני באמת חושב שלחלום זה תמיד טוב:). אם אתה מעוניין בעיצוב בריטי קלאסי האופציה השפויה ביותר היא היגואר XJ:2006-jaguar-xj.jpgJaguar_XJ_IAA_2005.jpg

פורסם

זה מאוד מאוד פשוט

מרצדס מס' 1.

אלטרנטיבה מס' 1- ב מ וו.

אלטרנטיבה מס' 2- אודי.

לקסוס? רק אם הוא בקטע של "אני צנוע". זה מצחיק כי כבר כולם יודעים שלקסוס זה יקר אבל שזה צנוע אז עכשיו אומרים "הנה הוא עשיר אבל צנוע".

אינפיניטי? קודם שיוכיחו את עצמם בארץ, שלא יהיה שפן נסיונות.

פורסם

המלצה חמה:

יגואר XJ6 טורבו דיזל .

אני זוכר פרק בטופ גיר שבחנו את הרכב ואת הצריכת דלק

ועשו נסיעה מבאזל לאיזה עיירה בבריטנה והתוצאה מדהימה.

מנוע חזק, חסכוני וכמובן פאר אינטימי.

אני הייתי לוקח ללא ספק במקום כל גרמנית אחרת.

וביבוא אישי לדעתי זה לא ייצא יותר מדי (אם כי לדעתי קרוב ל500K).

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

ההצעה שלך מאוד נחמדה,בטח שהיא מאוד רלוונטית באירופה שם הייתי מסכים איתך ללא ספק גם חסכון בצריכת דלק וגם מנוע חזק מאוד.

אך אני חשוב שלא יהיה לו איפה לטפל ברכב הנ"ל כי למיטב ידיעתי "מאיר" מעולם לא הביאו גסת דיזל כול שהיא ליגואר.לכן גם יהיה לו המון כאב ראש עם זה והחסכון שהוא כביכול יחסוך בדיזל ילך לו בתיקונים בריצות ובבירוקרטיה של היבואן.

פורסם
ידידי, אם תסתמך על המלצותיהם של טופ גיר לא תגיע רחוק ..

+1:x-mas:

פורסם

הייתי הולך לבדוק את היגואר XF ,אני יודע גם שיש מבצע את דגם ה 4.2 במחיר 3.0 . מנסיון אישי רכב מדהים ומומלץ בחום.

(רכשנו כזה השבוע).

• תוכן חדש...