Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשקתי בעצמי אם יש לרדיו דיסק יציאות RCA ומצאתי שלא !

אך ואחרי קצת חיפושים בפורום על הרדיו דיסק מצאתי מישהו שאוצה למכור אחד (CD320MP) והוא כתב שלרדיו דיסק יש יציאה למגבר !

מישהו יכול לגיד אם יש או אין !?

פורסם

מה זה הפרימייר הזה? פיוניר פרימייר? יש לך תמונה של המכשיר?

איתמר.

עריכה: מצאתי תמונה. מדובר במכשיר זול ולא ממותג. לא יודע אם יש לו יציאה למגבר או לא (הגיוני שיש), אני ממליץ לך להשקיע 400 שקלים לפחות ולרכוש מכשיר נורמלי מבית טוב.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בזמן הזה אין לי כסף לקנות אחד !

שאלתי היא שלרדיו דיסק אין יציאות RCA...יכול להיות שיש יציאה אחרת למגבר ששונה מיציאת ה RCA ?

פורסם

אתה יכול לחבר רדיו דיסק למגבר בכניסת HI INPUT שבמגבר, תריץ חיפוש.

כמו איתמר, גם אני ממליץ לחסוך קצת ולקנות רדיו דיסק בסיסי מבית טוב.

~ COMP-morel maximo 6.5 SUB-helix db 12 AMP-helix db four H.U-alpine bt177

פורסם

המגבר שאני מתכנן לקנות אין בו כניסת HI INPUT !

פיתרון אחר ?!..כמו לעשות משהו דרך כבלי הרמקולים שיוצאות מרדיו דיסק ??

אני צריך פיתרון זמני המקסימום עוד חודש וחצי אני אחליף את ה HU אבל אני צריך המגבר בימים האלה יש פיתרון פשוט וקל לא חשוב שלא תהיה איכות כל כך טובה הכי חשוב שיעבוד המגבר אני רוצה להגביר זוג רמקולים 350 WT (זה לא זה ).:roll:

פורסם

אתה יכול לחבר את כבלי הרמקולים מהמכשיר לבננות של RCA ולחבר למגבר. חבר שלי עשה את זה ושומעים אצלו ממש טוב. פתרון זה חינמי, אבל אין אחריות לנזק שיכול להגרם ולעלות יותר בהמשך, לשיקולך.

פורסם

אל תעשה את זה בשום פנים ואופן.

תתאפק עד שתחליף את הרדיו דיסק, או שתחליף מגבר, רק אחת מהאופציות האלה באות בחשבון ולא אחרת.

יום טוב.

~ COMP-morel maximo 6.5 SUB-helix db 12 AMP-helix db four H.U-alpine bt177

פורסם

תודה לכל מי שנשה לעזור לי !!

למזלי ואחרי בדיקה יותר טובה מצאתי שיש כבל ארוך שיוצא מר. דיסק (בהתחלה חשבתי שהוא לחשמל או משהוא כזה ) ובסופו הן יציאות ה RCA (שתי יציאות ) :-D..

עוד פעם תודה לכם!

• תוכן חדש...