Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני מעוניין לקנות פיאט פונטו ספייס עם גיר אוטומט.

יש למישהו נסיון עם גיר אוטומטי של פיאט?

אמרו לי שלא כדאי להתעסק... האם זה נכון?

תודה רבה

פורסם

יש לי עוד שאלה:

פונטו ספייס DYNAMIC 16V אוטומטית, שווה השקעה של 35-37 אלף?

ומה אתם אומרים על הרכב הזה, אם יש המלצות אחרות, אשמח לשמוע..

תודה

פורסם

הגיר בפונטו הוא גיר רובוטי

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

לא מדוייק.

ברמת גימור SX לאחר מתיחת הפנים (Mk2B) יש גיר רובוטי.

ברמת גימור ELX יש גיר רציף.

כמובן שבכל רמות הגימור יש גם גיר ידני.

!AWDSOME

פורסם

שוב, אני צריך חוות דעת על הספייס. אתם נוטים לענות דברים לא כ"כ קשורים...

נסכם ב-2 שאלות:

1. האם הדעה הרווחת "לא להתעסק עם גיר אוטומטי של פיאט" נכונה?

2. צריך חוות דעת על הרכב הנ"ל ממישהו שיש ברשותו את הספייס Dynamic 16V או מכיר את הרכב

תודה

פורסם

מהמעט שאני יודע (מקריאה פה, ושיחה עם המוסכניק שלי), הגיר הרציף של הפונטו הוא אחד הגירים המוצלחים שיש, אמין ומוצלח.

לשאלתך השניה, לא ברור לי בדיוק מה אתה רוצה לדעת. לי יש פונטו דיינאמיק מ-2005 בחצי שנה האחרונה, ועד כה יש לי רק דברים טובים להגיד עליו.

הטיפולים לא מאוד יקרים וחוץ מלהחליף כבל הארקה, לא הייתי צריך לעשות לו כלום.

האוטו נוח יחסית, בטוח יחסית, זריז באופן מפתיע בהתחשב במנוע, ובעיקר מאוד חסכוני בדלק.

עד שהחלפתי צמיגים הוא היה די רועש, אבל מאז הצמיגים החדשים (מישלן אנרג'י) הוא הרבה יותר שקט, וגם יותר נוח לנסיעה.

מקווה שזה עוזר.

פורסם
שוב, אני צריך חוות דעת על הספייס. אתם נוטים לענות דברים לא כ"כ קשורים...

נסכם ב-2 שאלות:

1. האם הדעה הרווחת "לא להתעסק עם גיר אוטומטי של פיאט" נכונה?

2. צריך חוות דעת על הרכב הנ"ל ממישהו שיש ברשותו את הספייס Dynamic 16V או מכיר את הרכב

תודה

1. לא. אין בעיות עם הגיר הרציף. מאיפה שמעת על הדעה הזו, אין לי מושג.

2. תמקד קצת את השאלה... אני מניח שמדובר על 2004+

!AWDSOME

פורסם

עד שננעלתי על פיאט ספייס אוטומט (2004), אמרו לי לא להתעסק עם אוטומט בפיאט רק ידני!

אחרי 8 שנים עם הילוכים לא רוצה לשמוע יותר על ידני :shock:

האם זאת סתם שמועה? אולי אני צריך ללכת על רכב אחר?

אני מחפש רכב אמין !! וחסכוני כמה שאפשר (אבל אוטומט), עם רמת בטיחות ונוחות סבירים..

יש למישהו המלצה אחרת? אולי בחירת הספייס איננה הבחירה הנכונה?

תודה

פורסם

החשש שלי הוא הגיר האוטומטי. אם יש עוד חוות דעת על הגיר האוטומטי בפיאט אני אשמח.. זה חשוב מאוד ונושא קריטי בקניית הרכב

תודה

פורסם

לגיר הנ"ל אין שום בעיות ידועות מעבר לבעיות רגילות שיכולות להיות לכל רכב עם גיר אוטומטי.

לגיסי יש פונטו כזאת כבר מס' שנים והוא מבסוט עד הגג - אני מכיר עוד כמה אנשים שיש להם וכולם היו ממליצים לחברים שלהם לקנות גם...

מעבר לאמינות גם הביצועים וצריכת הדלק טובים מאד יחסית לקבוצה.

קנה - ותהנה!

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...