Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע מה איתכם אבל אני כמעט ולא נפלתי עם אבטיחים,יש לי בסטה קבועה בשוק התקווה שלא מאכזב אותי.

ואם לא שם אני יודע לבחור את האבטיחים לבד והם יוצאים מעולים,רק אתמול לקחתי אחד בפורדייס (למרגלות זכרון) והוא מעולה.

אין קסמים, צריך לדעת לבחור אותם.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין מים = ממחזרים מים.

כיוון שאי אפשר לשתות מים ממוחזרים - החקלאים משתמשים בהם לגידולים החקלאיים, הכוללים גם אבטיח.

כפועל יוצא - האבטיחים (וגם ירקות/פירות אחרים המכילים אחוזים גבוהים של מים) יוצאים פחות טעימים ואף בעלי טעם לוואי.

האבטיחים הטעימים באמת הם אלו אשר נעשה שימוש במים מתוקים ולא ממוחזרים/מוטפלים (בד"כ בשדות של ערבים) ו/או הזרעים שלהם עברו הנדסה גנטית כדי להיות מתוקים יותר וטעמם התאזן בשל המים הפחות טעימים.

בכל מקרה, אבטיח לא קונים בסופר.

אם אתה רוצה אחלה של אבטיחים באיזור ת"א - יש באסטות בלעדיות לאבטיחים בשוק שיעזרו לך לבחור אחד איכותי, יפתחו אותו במקום ויתנו לך לטעום אותו (אישית קניתי בשוק ליד נווה-צדק (פשפשים? כרמל? אין לי מושג..) - כולם היו מרוצים!).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אני לא יודע מה איתכם אבל אני כמעט ולא נפלתי עם אבטיחים,יש לי בסטה קבועה בשוק התקווה שלא מאכזב אותי.

ואם לא שם אני יודע לבחור את האבטיחים לבד והם יוצאים מעולים,רק אתמול לקחתי אחד בפורדייס (למרגלות זכרון) והוא מעולה.

אין קסמים, צריך לדעת לבחור אותם.

מי הבסטה שלך בתקווה?

אני כל פעם מחליף

עריכה :

סיימתי לכתוב את ההודעה ורצתי לפתוח את האבטיח שנקנה הבוקר בתקווה, איזו נפילה .

עכשיו אני מבין על מה דיבר פותח השירשור , האבטיח בשל וטוב ( אולי עוד יומיים בשדה היה בשל יותר , אבל זה לא תרוץ) עם " מכת שמש " עם זלזל חצי יבש ,עם צליל מושלם ומתבקע בחיתוך.

פותח ומגלה שהצבע חיוור והטעם בית שימוש .

דיכאון .

אני מחליף בסטה

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אני חייב לציין שאבטיח שנקנה בשופרסל-דיל (או שופרסל-ביג?) בצור-יגאל יצא מדהים! כנראה שגם הסופרים מקבלים לפעמים סחורה טובה... :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אומי,

אם אתה נכנס לשוק מרחוב ההגנה, בצד הימני אחרי 100 מטר מייד אחרי מאפייה קטנה יש בסטה גדולה של אבטיחים ומלונים,יש שם בחור צעיר שמנמן,תן רק לו לבחור לך את האבטיח.

לא תתאכזב.

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

לא יודע מה איתכם אבל כבר פתחתי למעלה מ5 אבטיחים העונה וכולם היו מתוקים.

ודווקא קניתי אותם מהירקן השכונתי

Toyota Yaris TS

פורסם
אומי,

אם אתה נכנס לשוק מרחוב ההגנה, בצד הימני אחרי 100 מטר מייד אחרי מאפייה קטנה יש בסטה גדולה של אבטיחים ומלונים,יש שם בחור צעיר שמנמן,תן רק לו לבחור לך את האבטיח.

לא תתאכזב.

יוסי

כמו שכתבו למעלה , הטעם תלוי בהשקיה , לכן צריך לדעת באיזה בסטה לקנות, לא הבנתי את הקטע שהוא בוחר, מה הוא לא ימכור את אלה שישארו בסוף שהם פחות טובים?

אם קנית משם ויצא מתוק , אני בטוח שמה שאני אבחר אצלו יהיה טוב ( ואם הוא גם יעזור מה טוב ).

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
זה רק אני או שהאבטיחים של היום גרועים? = זה לא שהאבטיחים גרועים, זה שקנה המידה כבר לא מה שהיה פעם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...