Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום.

ככל שהשנים עוברות, אני שם לב שהאבטיחים משנה לשנה נהיים יותר ויותר גרועים.

בתור חובב אבטיחים, הייתי בלא מעט מקומות לרבות השוק, ירקנים מקומיים, מגוון סופרים - ועוד לא מצאתי אבטיחים כמו של פעם.

הכוונה באבטיחים של פעם היא לפני 6-7 שנים, כמעט כל אבטיח היה שוס והיתה הנאה בלאכול אותו.

כיום, נדיר למצוא אבטיח שראוי למאכל אדם לא משנה כמה תדפקו עליו וכמה תחתכו חצאים ותטעמו, לא יעזור.

אם מישהו חולק עליי ויכול להמליץ על מקומות באיזור ת"א שמצדיקים את התשלום על אבטיח טוב ומתוק - אשמח לשמוע.

ליאור

Twincharger Stratified Injection

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא יודע מה הסטנדרטים שלך. דווקא שלושת האבטיחים האחרונים שאכלתי העונה היו טובים. לא מעולים אמנם אבל בהחלט טובים.

פורסם

בוא ניתן רק כמה קריטריונים לאבטיח שראוי למאכל אדם :

ה"חוט" שבקצה האבטיח, המגולגל הזה צריך להיות כמה שיותר מגולגל, יבש וקשה.

בתפיחה על האבטיח הקול צריך להיות חלול. אם הוא עמום, סימן שהאבטיח לא יהיה טוב.

הצ'ופצ'יק שבתחתית האבטיח צריך להיות גדול, אם הוא מאוד קטן סימן שהאבטיח 'זכר' והוא לא יהיה מתוק.

אם כל אלה נבדקו והתוצאות חיוביות, אך האבטיח עדיין לא טוב, סימנו שמצבנו התדרדר מאוד :|

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

לירן - על מה אתה מדבר? אבטיח צהוב?!

אלון - על חצי מהדברים שהצעת, כבר שמעתי. אני מאוד בספק אם איישם את החצי השני, ארגיש שיפור משמעותי.

פורסם

חברת מכתשים פיתחה אבטיח גדול שהפנים שלו צהוב ולא אדום.

הטעם שלו מתוק והוא לא רך ומתפורר בפנים.

כל אלו שיצא לי לנסות עד עכשיו תמיד היו מושלמים.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

בחיים לא יצא לי לראות.

אז איפה אני משיג, וכמה עולה התענוג? (יקר או זול משמעותית מאבטיח רגיל?).

פורסם

בסניף שופרסל דיל אצלנו היה שנה שעברה אבטיח צהוב, ירוק וכתום. הכתום והאדום הרגיל היו מעולים :roll: הצהוב פחות ולירוק היה טעם של חזיר :shock:

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

שופרסל דיל - אום אל-פחם, שכונת הנוצרים, רחוב הבוקרים 12. סניף מושקע :wink:

אם ברצינות - נצרת עילית, אבל באמת, לירוק היה טעם של בייקון :roll:

פורסם

אה באמת ? :shock:

לא ליד הקניון (איפה יש ליד הקניון שופרסל-דיל ? ליד הקניון יש היום משהו פרטי, לא ?), בהר יונה איפה שאולמי דאוד (או איפה שהסוכנות של UMI ומוסך מיצובישי-יונדאי :roll:)

גם במגה שבדודג' סנטר יש אבטיחים בצבעי הקשת :)

• תוכן חדש...