Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רובר 75 חדשה ב240000 ש"ח?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום סקרן אותי לדעת מתי משחררים את הROEWE 750, שכולנו מכירים כרובר 75.

להפתעתי נודע לי שמוכרים אותם כבר מ2008 בצ'ילה במחיר של 17900000 PESO, שזה בערך 124000 ש"ח.

אחרי כמה דקות של חישוב ארוך מאוד והשוואת מחירים עם פיאט גרנדה פונטו, שאותו מוכרים שם ב58000 ש"ח, וגם בגלל הניסיון שיש לי (גרתי שם 9 שנים אז אני מכיר את המחירים בהשוואה לארץ), הגעתי למסקנה שבארץ ימכרו את הרכב הזה ב240000 ש"ח.

למרות שזה המון כסף לרכב שמיוצר בסין, אם האיכות שלו היא טובה כמו שאומרים, והוא יותר טוב מרובר, זו יכולה להיות אלטרנטיבה מעולה למי שמחפש רכב במחירים האלו.

הנה כמה תמונות להתרשמות:

roewe_750e_1.jpg

roewe750t.jpg

roewe_750_3.jpg

112_0704_26z+roewe_750+rear.jpg

פורסם

עם כל הכבוד. ויש יחסית הרבה, בתור בעלים לשעבר של רובר 800 (שנקנתה ככמעט חדשה ועלתה הרבה מאוד כסף אז)

אין סיכוי שהרבה אנשים יסכימו להוציא סכומים כאלו על הרכב הזה ולא משנה מה הוא נותן בתמורה.

שזה היה רובר (חברה שנחשבה יחסית יוקרתית בארץ) מעט אנשים הסכימו לשים את הכסף על השולחן עבור ה-75.

היום שזה רובר בייצור סיני אז קשה לי לחשוב על מי יבוא לרכוש אחת כזאת.

אני בטוח לא רוכש פוטנציאלי.

פורסם

לא תודה!

מילא לסבול מהבעיות של רובר, אבל עוד ייצור סיני?

תחוקקו חוק חדש פה בפורום לשנים הבאות - אדם שקנה מרצונו החופשי אוטו סיני לא יוכל לכתוב בפורום עזרה טכנית!

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

להביא לידיעת החברים בפורום שרובר חזרה לייצר מכוניות ולראות מה אנשים חושבים על זה.

לי יש הסתייגויות מרכבים סיניים, אבל לא מאלו באופן ספציפי, כי אני מכיר את המקור.

פורסם

השאלה שלי, האם מה שאנחנו רואים בסאלון שניראה כמו עץ, זה למעשה עץ אמיתי ברכב הזה או סתם פלסטיק צבוע?

משום מה יש לי חשד שזה פלסטיק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תחשוב ככה - רובר שחסכו בייצור שלו על כל דבר אפשרי כולל ברגי פלדה וקורסי ריתוך לפועלים. וכל זה במחיר של טויוטה קאמרי, וה-ROEWE 750 מתיימר להיות בליגה של טויוטה קאמרי.

אז נראה לך שיש לו סיכוי מול קאמרי? מטורף מי שיקנה את זה, ועוד במחיר הזה. כשאנשים, לפחות פה בפורום, נרתעים מצמיגים סיניים אתה מציע להם אוטו סיני?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

פקרנקוס - תודה שהבאת את זה.

לדעתי עץ בפנים זה עץ אמיתי - עלויות של זה בסין נמוכות.

לטעמי חבל שהם קילקלו את חזית ואחוריים של 75 - בשבילי זהו אחד הרכבים היפים והרמוניים.

הייתי בכיף קונה כזה בשביל איך שהוא נראה........

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

240K, כשסופרב 3.6 עולה 235K? מממ. זו בחירה קשה, אתה יודע. אני הולך להוועץ ברנטגן.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לדעתי בישראל ירכשו אותה אולי בחצי מהמחיר שציינת. זה יהיה טוב אולי למי שיחפש רכב "גדול ויוקרתי" במחיר משפחתית ממוצעת.

פורסם

לדעתי אין מקום לסנוביזם כלפי התוצרת הסינית. הסינים מייצרים את מה שמבקשים מהם. כאשר למשל הלקוח הוא הקפדן היפני - הסינים יודעים לעמוד בדרישות הגבוהות ביותר. כאשר המזמין הוא למשל הרמאי ממזרח התיכון, אשר מחפש לשלם עשירית המחיר - אז גם האיכות תהיה בהתאם.

וביחס למחיר של 240 K ש"ח. התחרות בקבוצה זו די קשוחה והמבחר הוא מאוד עשיר. קשה לראות שהרכב יצליח במחיר שכזה. אבל אילו יגיע למשל לקבוצה 4 - כנראה יהיו כאלה שיקפצו על המציאה.

פורסם
לא תודה!

מילא לסבול מהבעיות של רובר, אבל עוד ייצור סיני?

תחוקקו חוק חדש פה בפורום לשנים הבאות - אדם שקנה מרצונו החופשי אוטו סיני לא יוכל לכתוב בפורום עזרה טכנית!

אני חושב שאולי דווקא ההיפך - מי שקונה רכב תוצרת סינית יוכל בכיף לרשום בפורום עזרה טכנית - יהיה לו שפע ניסיון... :-)

It's a golf GENERATION...

like no other!

פורסם

שלא יתלוננו אבל

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

• תוכן חדש...