Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני נהג חדש וגם די חדש בפורום למרות שקראתי פה המון ולמדתי הרבה.

היום לקחתי להורים שלי את האוטו וחניתי רוורס אחרי מספר דקות אני חוזר ואני רואה שהטמבון הקדמי משופשף בצד (בפינה כזה), והוא גם השתחרר טיפה מהמקום שלו כניראה מהמכה.

עכשיו אני רוצה לשאול האם זה נחשב לנזק רציני או משו שהוא שכיח? ועוד דבר אחד קטן אני רוצה לתקן את זה בלי לעשות יותר מידי רעש זאת אומרת באופן עצמאי בלי לערב את ההורים ורציתי לשאול האם זה אפשרי מבחינת זמן התיקון והעלות וגם אם חברת הביטוח שלנו מכסה דבר כזה

תודה מראש

פורסם

נהג חדה וחברת ביטוח = אובדן הנחה בפרמיה + עלות ביטוח גבוהה עוד יותר.

על פי התיאור הכללי של המכה מדובר על משהו פעוט, הערכה בלי לראות את הנזק וכיוון שהפגוש נפל מהתושבת , התיקון יהיה משהו בסביבות 1000 ש"ח.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני לא יודע אם זה קשור אבל יש לי ביטוח על האוטו הזה (אם לא הייתי נהג חדש מה היה ההבדל?)

ועוד דבר ששכחתי לציין לאוטו יש מין מגנים כאלה בצג של הטמבון כך שהשפשןף הוא די מזערי

והוא לא נפל מהתושב אלא רק זז ממש בקטנה כזה

ושוב תודה רבה לך ולכל מי שיעזור

פורסם

אממ תמונה אני יוכל להביא רק בערב אבל לבינתיים אני רוצה לדעת בקשר למה שCX25GTI אמר לביטוח למישו יש תשובה בשבילי?1

פורסם

לא שווה אפילו לערב ביטוח במקרה כזה

מקסימום או לנסוע בטמבון משופשף

או ללכת לפחח שמקסימום ייקח 1000 שקל

רק לידע הטמבונים אצלנו באוטו דיי מלא שפשופים, והחלפנו טמבון אחורי רק שהיתה נהגת שריסקה לנו אותו

אין שום השפעה...המחיר יירד רק אם תשים טמבון לא מקורי במקום

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

תודה רבה לך איציק והייתי רוצה להבין למה לא שווה לערב את חברת הביטוח וגם עוד כמה שעות אני יעלה תמונה ותגידו אם המצב הוא נורא כל כך או שזה סתם בראש שלי

פורסם

סביר להניח שתיקון השריטה/שפשוף - (אם בכלל צריך לתקן) אם תתבע את הביטוח - בשנה הבאה ייקר לך מאוד את

הפרמיה (לא תהייה לך הנחה, ואובדן הנחה לנהג חדש = עלות ביטוח גבוהה). אני מבין שאכפת לך, ושאתה לחוץ

לתקן. תוכל לעבור אצל פחח, ולשאול בכמה הוא מעריך שיוכל לתקן, כדי לקבל אומדן לעלויות. ייתכן שתראה

שעלות התיקון (אצל הפחח) תהיה כדאית יותר אז, מאשר להפסיד את ההנחה בביטוח (אם תתבע את הביטוח כמובן).

alfa 156 2.5.

פורסם

תודה רבה אחיי עזרת לי מאוד להבין רק אם אפשר עוד שאלה אחת קטנה, אם שנה הבאה אני יבטל את הביטוח של הנהג חדש עדיין יהיה ייקור בפרימיה?

פורסם

הביטוח יהיה יותר יקר אם יש לך היסטוריה של תאונות שדווחו לביטוח.

וגם יש סעיף של השתתפות עצמית שנע בין 2000 ל-2500 שקל...לא משנה איזה נזק קרה.

ככה שאם תערב ביטוח בגלל 1000 שקל, ההשתתפות העצמית תהיה יותר גבוהה וגם הביטוח יהיה יותר יקר

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...