Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למנהלים - למרות שזה נראה "אוף טופיק" זה לא...

זהו.

הבטתי בך בפעם האחרונה.

לא ידעת שאני עוזב. לא היה לי החשק לספר לך בפנים.

שלוש שנים יחד, ותמיד היתה לי התחושה שמשהו לא תקין בקשר הזה.

אחרי כל פגישה, היתה לי תחושה של החמצה, שאני מבזבז את זמני, ואנחנו לא הופכים ליותר צעירים.

מזדקנים, והיה לי ברור שלא נזדקן יחד.

תפסתי אותך בשקרים קטנים, הסברים מגומגמים.

כשבאתי תמיד שמחת, כששילמתי על המפגשים רצית תמיד לתת לי הרגשה טובה.

כשהייתי חולה, מאוד חולה, היה נראה כאילו באמת איכפת לך, אפילו ששילמתי על האישפוז בעצמי.

ואז, פתאום כשביקשתי בפעם הראשונה שתקיימי הבטחה החמצת פנים.

כשהרמתי את הקול הפסקת להתווכח, וביצעת.

כבר אז ידעתי שעלינו להיפרד, שיש אחרות, יותר טובות...

והיום הגזמת. ניסית להונות אותי. פשוט כך. ותפסתי אותך.

אני נוסע ולא חוזר. קיבלת 50 שקלים + מע"מ.

ואני, כשחתמי על התשלום בכרטיס אשראי הייתי מאושר, ידעתי שהשתחררתי ממך לתמיד.

הסתכלתי עליכם וחייכתי, "תודה, תודה רבה, להתראות" וידעתי שהחיוך אמיתי והלהתראות הוא שקר. לא נתראה עוד.

היו שלום.

הפרידה היא ממוסך מורשה כלשהו בת"א...יש במוסך הזה אנשי מקצוע רציניים ומקסימים. אפילו הבעלים נחמד מאוד. מצד שני דוחפים מוצרים יקרים שלא לצורך, ולא בטוח שבאמת מחליפים. אין לי הוכחות, רק תחושות קשות. כבר אין סיבה להגיע אליהם עם רכב בן 5.

היום חסכתי נטו 1300 שקלים נטו (1400 שקלים בניכוי 4 מוניות בעלות של כ 20-25 שקלים לכל כיוון).

הרכב של האישה מאבד מים. ממלא נוזל קירור, אחרי יומיים האוטו יבש. בודקים - רואה נזילה מהרדיאטור למעלה. מגיע למוסך, משאיר את הרכב ונוסע למשרד במונית. בדרך טלפון "הלך רדיאטור, 1200 שקל לרדיאטור חדש, ללא עבודה, חלקים נוזל קירור ומע"מ" התשובה שלי. אל תתקן. שים את הרכב בצד.

טלפון למכון רדיאטורים "אם זה באמת רדיאטור קומפלט זה 1200 שקל כולל הכל, ללא מע"מ. לא בטוח שצריך להחליף רדיאטור, אם זה תיקון 500 שקל כולל הכל ומע"מ".

לוקחים את הרכב למכון רדיאטורים - חצי דקה של בדיקה - רק המעבה שבור. "אנחנו מורידים רדיאטור, מנקים, שמים מעבה חדש, נוזל קירור של פרסטון, וכמו שסיכמנו איתך - 500 שקלים כולל הכל. אם יש משהו אחר לא תקין אנחנו לא מתקנים - אנחנו מתקשרים, בסדר? לך לעבודה, נתקשר אליך עוד שעתיים"

ככה נראה הבוקר שלי היום...מקווה ששלכם יותר טוב :oops:

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני בכוונה לא רוצה ללכלך שמות. רק העיקרון. בכל מקרה זה מורשה של UMI בתל אביב.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

לא, לא מעבה של המזגן.

לשעבר:

פורסם

ולהבדיל, טיפלתי במוסך ראשי של יבואן (לאו דוקא היבואן הנ"ל), ורק מילים טובות יש לי להגיד.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

שלום

חבל שהמוסך לא נתן לך את האופציה של תיקון רדיאטור שהוא עולה בסביבות 390 ש"ח לפני מע"מ, אבל העבודה של פירוק והרכבה של הרדיאטור הם עדין יגבו.

אולי מה שקרה הוא בתום לב, ואולי לא...

אם זה מוסך מורשה אני ממליץ לך לפנות למנהל העבודה או לבעלים ולספר להם ואם זה לא יעזור אז תפעל בדרכים אחרות כמו פנייה ליבואן ואיגוד המוסכים.

חבל שלא מציעים אופציות לחסוך.

דרך אגב למה הסלוגן קנית רנו:cry:

פורסם

לא רוצה להתלונן. רוצה להיות לקוח במקום שמעריך את זה שאני לקוח שלו. לא רוצה לקבל שירות ממישהו שחושב שהוא עושה לי טובה. לא בא לי טוב להילחם על הזכות לקבל שירות וייעוץ מקצועי.

לגבי הרנו, היה פעם וטוב שאין יותר. לפעמים אני מתעורר בלילה עם זיעה קרה ודופק מואץ ונזכר שחלמתי שיש לי רנו היום...(עוד דוגמא ליבואן שמחרבש שם של רכב בגלל ראיה לטווח קצר.)

לשעבר:

פורסם

פתחתי שירשור בפורום תקונים על מוסך מורשה UMI (לא בעיר תל אביב) ומה שגיליתי הדהים אותי!

החלפתי מצבר שלקחו מימני 1300 ש"ח לשברולט קווליר (כולל 100 ש"ח עבודה)

לפי החברים בפורום מדובר במחיר מופקע לכל הדיעות!

החלפת שמנים 700 ש"ח!

ועוד כל מיני דברים שאני כיום מרגיש פייראייר ומטומטם.

אני מקווה שאם יום אחד אחליט להחליף רכב,לא אקח אף רכב ששיך לרשת המוסכים UMI גם אם מדובר ברכב מצויין ובמחיר טוב.

אחזור להיות כמו ה"עדר" (יפני-אוטומטי)

צרת רבים חצי נחמה.

פורסם

אני לא יודע למה בזמן האחרון אני שומע רק תלונות על מוסכים מקרובים וגם מרחוקים ואפילו פה, עכשיו. גם במורשים וגם בלא מורשים בזמן האחרון אני שומע על תופעה של "גניבה", חלקים לא מקוריים, עבודה לא רצינית ועוד הרבה סיפורים.

בכל מקרה, טוב שגילית שהם לא הכי אמינים איתך ושעזבת אותם. אני בכל מקרה, מטפל במורשה כבר שנתיים וכל פעם אני יוצא יותר מרוצה מהפעם הקודמת.

פורסם

גיל,

אחרי אירוע מצבר במוסך הזה, היה השלב שהבנתי שאני מיותר שם...

באתי כאשר רוב הסיכויים הם שהמצבר הלך, ומצד שני היה ברכב מצבר אופטימה פריקה עמוקה, שלא אמור ללכת ברכב שכזה אחרי 3 שנים. בבדיקה - אכן מצבר גמור.

אני: "כמה עולה מצבר?"

מוסך: "980 שקל כולל עבודה ומע"מ"

אני: "שנינו יודעים שמצבר 55- 60 אמפר צריך לעלות גג 600 שקל"

מוסך: "ומה עם התקנה? אחריות? שירות?"

אני: "OK, תסגור את הרכב אני לוקח אותו מכאן"

מוסך: "בבקשה, אני מניע לך ושם לך את הרכב בחוץ"

אני: "בסדר, אני נכנס לשלם על הבדיקה, אל תדומם את הרכב!!!"

מוסך: "100%"

אני מגיע לרכב בחניה מחוץ למוסך, הוא כמובן מדומם. חוזר למוסך.

אני: "סליחה, ביקשתי לא לדומם, איך אתה מצפה שאני אסע מכאן"

מוסך: "לא יכול לעזור לך, אסור להוציא את הבוסטר החוצה"

אני : "אבל בבוקר הוא יצא...ככה הצלחנו להכניס את הרכב למוסך"

מוסך: "תוציא כבלים, מישהו כבר יעזור לך"

בשלב הזה, כשהיו עוד לקוחות במוסך, הרמתי את קולי לצערי באופן כזה שתוך שניה הבוסטר היה בחוץ, הרכב מונע, ואני ב 7000 סל"ד עצבני.

נוסע משם, בדיוק בלוק ברחוב, חשמלאי רכב. עוצר.

אני: "אחי, כמה יעלה מצבר?"

חשמלאי: "אתה בטוח שזה המצבר?"

אני :"כן"

חשמלאי: "750 כולל"

אני: "אבל קראתי לך אחי..."

חשמלאי: "איך אתה משלם"

אני "מזומן"

חשמלאי: "650 כולל בדיקה, אחריות, וקבלה"

אני: "סגרנו"

אני יודע מה תגידו. מגיע לי שהלכתי עם בעית חשמל למוסך מורשה. אתם צודקים! :cry:

לשעבר:

פורסם

המיתון ההולך וגובר דוחף בעלי מקצוע (טובים יותר ופחות, ישרים יותר ופחות) לבצע לעיתים מעשים מביישים ועלובים.

זה לא רק מסתכם במוסכים, הגיע אלי השבוע טכנאי למכונת כביסה.

החליף שני גופי חימום ב 115 ש"ח כל אחד, 300 ש"ח שרות ועבודה.

סה"כ 530 ש"ח כולל מעמ.

המליץ על איזה פילטר סילפט שסופח אבנית, זה מאוד כדאי למכונת כבביסה וכו וכו' תוסיפו לחשבון 130 ש"ח ובן נאוות המרדות יוצא מבייתי עם שלל של 660 ש"ח בכיס.

למחרת אני נכנס לטמבוריה הקרובה לביתי וחוטף את שוק חיי, הפילטר סילפט המקולל הזה עומד על המדף ומחירו לצרכן 35 ש"ח :shock:

אני המום לחלוטין, מוודה שזה באמת המחיר ושואל אם יש גם גופי חימום למכונות כביסה קונסטרוקטה.

"בטח, אבל אנחנו לא טכנאים, אנחנו מוכרים בלבד, אתה צריך שם 2, 63 ש"ח כל אחד"

שימו לב, אלא מחירים עבורי, הצרכן הפשוט ולא מחירי טכנאי אבל גם אם אלא המחירים שלו, 63+63+35=161.

הכלב הזה (בעצם הוא לא כלב, קוראים לו זאב וכשמו כן הוא) שדד ממני 500 ש" עבודה (250זה מקובל וסביר).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

bagira טכנאים של מוצרי חשמל (מכשירים לבנים) הם גם סוג של סוכני מכירות ,הם כאלה ינסו לדחוף לך כל מיני מוצרים שאתה לא צריך במחירים מופקעים.

חבר שלי היה טכנאי של מוצרי חשמל ,סיפר לי שהבעל הבית שלו דרש ממנו למכור כמה שיותר גם שלא צריך ,הוא אמר לו שטכנאי שלא מצליח למכור מוצרים אין לו מה לעבוד אצלו.

חבר שלי באמת בן אדם ישר הוא לא רצה לדחוף כל מיני מוצרים לזקנים למשל שלא מבינים ,,אין לו לב לזה אז הוא אמר לו לא מתאים לי לעבוד על אנשים אני רוצה מכתב התפטרות.

• תוכן חדש...