Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אתמול קרתה לי תאונה והאוטו צריך ללכת למוסך.

השאלה שלי היא: ללכת עם האוטו למוסך ולהיות שם במרחק עין לראות שלא מפרקים לי את המערכת על הדרך?

או שלא יגעו בה ואין צורך לדאוג.

תודה לכל העונים!

פורסם

גם לי הייתה את הדילמה הזאת ,אם עשיתה תאונה זה אומר שהרכב צריך להיות הרבה זמן במוסך

לכן לא הגיוני שתשב שם כול היום ותשמור על הרכב ,אם מדובר במוסך מורשה ,אני לא רואה סיבה

למה לא לתת בהם אמון בשורה התחתונה אפשר לגנוב לך את המערכת גם ליד הבית שלך

בנוסף אם מישהוא גונב לך משהוא במוסך אתה יכול לתבוע את המוסך יש להם אחריות וגם מחויבות ללקוחות שלהם

תפרק את הפאנל הנישלף שלא ישחקו לך במערכת וזהו פחות או יותר

פורסם

מתי יודעים מתי לסמוך ומתי לא?

פשוט לא סומכים אף פעם , גם לא על המורשים .

הפאנל זה ה"מפתח" לזה שלא ישחקו לך בכלום.

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

את הפאנל הנשלף בטוח הייתי מוציא.אם זה לא מוסך מורשה ומוכר הייתי גם מוציא את הסאב.אנשים שלא הכי מבינים במערכות,לא ישר שמים לב למגבר או לרמקול אחורי,אבל כשרואים בגאז' פתוח ובפנים יש סאב,זה מושך את העין גם לאנשים שעוברים ליד האוטו ולא קשורים למוסך.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

אם אתה לא שקט אז אתה לא שקט - בקיצור - אתה לא יכול לעבוד על עצמך.

תנתק את הפיוז הראשי, תפרק את המגברים והסאב והשאר אל תדאג.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני מכיר שני סיפורים של אנשים מהפורום הזעיר שלנו שיצאו מטיפול במוסך, אחד מהם יצא בלי מגבר וסאב והשני רכבו נגנב ונמצא כעבור כמה ימים בחורשה וללא המערכת.

עם זאת, אני משער שמדובר במקרים קיצוניים, נדירים ולא מייצגים תופעה. אם אתה לא רוצה שיתעסקו עם הכיוונים של המערכת פשוט תשאיר את הפאנל אצלך. כמו כן ברגע שהרכב נשאר בתחומי המוסך ולא יוצא ל"תיקוני חוץ" - כל מה שיעלם לך מהרכב באחריות המוסך, גם הוא מתנער מכך ע"י שלט יפה בכניסה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תלוי לאיזה מוסך אתה הולך..:wink:

בכל מקרה עדיף שתשלוף את הפנל הנשלף, ואם יש לך בתא המטען בניה מרשימה ובולטת מדי - זרוק שם משהו לכסות זאת.

דבר נוסף וחשוב תמיד, אל תכנס לשום מקום, גם מוסך, תוך כדי כוון המערכת בווליום או תוך כדי מדידת הSPL שלך.. אף אחד לא צריך לדעת מה יש לך שם.

פורסם

העלתם פה נקודה טובה למחשבה...

אני אף פעם לא חשבתי על המערכת כאשר מסרתי את האוטו לטיפול או לתיקון תקלה למוסך, אבל תמיד הייתי מוציא את הפנל מתוך אינסטינקט.

מה שכן, 99% מהביקורים במוסך תמיד היו במוסך מורשה וה-1% הביקורים הבודדים שהיו במוסכים אחרים האוטו תמיד נשאר בקשר עין.

אני מניח, שמהיום אפילו כשאני אלך למוסך מורשה, אני אהיה יותר מודע לעניין של המערכת וייתכן אני אעשה צעדים מסוימים על מנת להבטיח כמה שיותר שלא יקרה כלום למערכת. למרות שכמו שאומרים מי שאמור להשרף לעולם לא יטבע, כלומר עם המערכת אמורה להגנב מתישהו אז זה יקרה ולא משנה מה נעשה ואיפה נהיה.

פורסם

מה הקשר מורשה או לא מורשה ? ***ות יש בכל מקום.

עם זאת, לא הייתי עושה יותר מלפרק פאנל ולהוציא את הסאב אם זה אפשרי (כדי שלא יהיה קל מדי..)

אם אתה צריך לשבת בבית ולדאוג לציוד שלך, תחליף מוסך או תוותר על המערכת, זה לא שווה את זה..

ואם כבר, תנתק את הבגז' מהנעילה המרכזית ותחליף לו מנעול (עניין של 200 ש"ח) ואף אחד לא יגע במערכת שלך (בכל זאת, זה לא שווה את הדאגה שלך) וכשהרכב ליד הבית ? אתה מציץ מהחלון ? פשוא אין לזה סוף..

...CASKA for life

פורסם

לדעתי פשוט תנתק את הפאנל הנשלף ותוציא את הסאב.

עד כמה שהמוסכניקים לא יהיו חצופים לא נראה לי שיתחילו בפירוק ברגים וכבלים כדי להוציא את המגבר.. זה נשמע הזוי..

רעיון נוסף , לפני שאתה יוצא מהמוסך (וכמובן לאחר הוצאת פאנל/סאב) תצלם את הרכב עם בגאז' פתוח... בתמונה שיהיה נקוב עליה תאריך ושעה.

וזהו אין צורך לדאוג יותר מדי , במקרה הכי קיצוני אתה יכול "לבקש" מאחראי המוסך שלא יגעו במערכת שלך ובכך אתה מצהיר בפניו שיש מערכת ויותר קל לבוא אליו בטענות אח"כ.

פורסם

תודה על היעוץ חברים. הבוקר אבא שלי לוקח את האוטו למוסך ( את ההודעה הזאת אני כותב ברכבת בדרך לצבא :( )

המוסך שכן של המוסך שהאוטו הולך אליו הוא של חבר אז הוא אמר שמידי פעם ילך לראות מה עם האוטו ושהוא יזרוק לי שם מילה :)

הוצאתי את הסאב, פאנל ואת כל הדיסקים שאני צריך וזהו.

אהה וגם צילמתי תמונות של הכל ונתתי לאבא שלי קבלה כוללת של הכל שיראה שם למנהל.

אני מקווה לטוב וזהו.

אני יעדכן אתכם כשהאוטו יחזור אלי !

פורסם

עשית נכון !

כשהרכב הלך לצבע כללי לקח 3-4 ימים .

אז פירקתי את הסאב הוצאתי את הדיסקים .

הוצאתי את הפאנל.

והייתי בראש שקט .

בהצלחה עם הטיפול.

פורסם

עידן-לא אמרת לי שהתיעצת עם עוד חבר...:wink::lol:

ידידי הטוב-תנוח דעתך.קיבלת את מירב העצות הטובות ובכלל טוב עשית שהוצאת את הסאב והפאנל.הייתי מנתק גם את בית הפיוז ומנתק את המתח .סהכ אתה הולך למוסך מוכר ואם ציינת את הדבר גם בפני המנהל-אז הכל בסדר.אין להם מה לחפש בבגאז!

פורסם

פעם אחרונה שהשארתי את הרכב במוסך קיבלתי טלפון מבעל המוסך לבוא להדגים לו את המערכת שלי, אבל כנראה שזה מקרה יוצא דופן:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...