Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום רכשתי מגבר חדש של חברת הרץ דגם - EP-4 ונפרד מהאלפיין הקטן שעשה עבודה טובה עד עכשיו [הושאל מבן משפחה]

למיטב הבנתי ומקריאה מרובה בפורום ,הבנתי שהחברה מבית טוב והמוצר הנ"ל איכותי [כמו כן המחיר היה אטרקטיבי]

אומנם המגבר לא מפלצתי וחזק כמו שהחברה פה אוהבים. אבל בשביל מגבר ראשון לדעתי זה מספיק טוב.

השלב הבא החלפת הקומפוננט הקידמי לאחד עם קצת בשר בתחום המיד באס

כרגע המגבר יגביר סאב JBL275W וקומפוננט מאג נאט 80W

מעניין יהיה לשמוע איך זה ישפיע על הסאונד כאשר עד עכשיו הקומפוננט לא הוגבר והסאב קיבל בסביבות ה 90W בלחץ

פה אפשר להציץ במגבר http://www.caraudiodirect.co.uk/hertz-ep4-p-6327.html

http://www.caraudiodirect.co.uk/hertz-ep4-p-6327.html

:-)SUB-JBL 275W

:-)AMP- HERTZ EP-4 380W

פורסם
תתחדש ! ותעדכן רשמים בקרוב.

לא יודע למה ,אבל אני אוהב מוצרים של הרץ.

אכן המגבר נראה טוב אני מנסה לעהלות קובץ PDF של הפרמטרים שלו אבל הוא גדול ולכן לא נותן. ארני אנסה בפורמט אחר

לגביי מחיר משהוא סביב 1K פלוס מינוס :wink:

אחרי ההתקנה אני יעלה חוות דעת לגביי המוצר .אגב אם למישהוא כבר יש את המגבר הנ"ל שיתן חוות דעת מישלו.

פורסם

גם לי יש את המגבר הנ"ל.

קניה מעולה לדעתי,עושה את העבודה בתור התחלה במחיר אטרקטיבי מאוד.

אני מרוצה,לי הוא בנתיים מספיק חזק,לא קרה שחיפשתי עוד עוצמה ולא קיבלתי.

תתחדש ותהנה אחלה מגבר.

פורסם

סה"כ נראה שהמגבר עכשיו הוא החוליה החזקה שלך - למען האמת, זה בסיס טוב לשדרוגים, תשדך לו רמקולים מתאימים שזה יכול גם לכלול את הסאב בהגדרה ואתה קופץ מדרגה.

אלא אם כן הסט אפ הנוכחי עושה אותך מבסוט ואז - אתה מסודר.

תתחדש ותהנה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
סה"כ נראה שהמגבר עכשיו הוא החוליה החזקה שלך - למען האמת, זה בסיס טוב לשדרוגים, תשדך לו רמקולים מתאימים שזה יכול גם לכלול את הסאב בהגדרה ואתה קופץ מדרגה.

אלא אם כן הסט אפ הנוכחי עושה אותך מבסוט ואז - אתה מסודר.

תתחדש ותהנה.

תראה בשביל התחלה לדעתי זה סביר,אתה צודק לגביי הקומפוננט הוא יוחלף בהזדמנות ראשונה .

לגביי הסאב אני חושב שאשאר איתו לעת עתה.

תודה לכולם על הפירגון של חווית הקניה.

פורסם
גם לי יש את המגבר הנ"ל.

קניה מעולה לדעתי,עושה את העבודה בתור התחלה במחיר אטרקטיבי מאוד.

אני מרוצה,לי הוא בנתיים מספיק חזק,לא קרה שחיפשתי עוד עוצמה ולא קיבלתי.

תתחדש ותהנה אחלה מגבר.

שלום. אני מבין שיש לך מגבר כזה כבר , ולכן אשאל כמה שאלות ברשותך.

1.איך אני עושה גישור לסאב. אומנם עוד לא פתחתי אותו אבל אם יש מישהוא שכבר עשה לא יזיק הדרכה.

2.מה אופציות החיבורים שקיימים במגבר .

אגב אתה יודע שטמפרטורת עבודה של המגבר הנ"ל, היא בסביבות 90 מעלות שזה מטריף.

רוב המגברים מפסיקים לעבוד מעל 70 מעלות לפי מה שהבנתי ,תקנו אותי אם טעיתי.

פורסם

שלום,אם אתה לא יודע כיצד להתקין ולעשות גישור לסאב אני ממליץ לך לתת למישהו מקצועי להתקין לך.

בעיקרון גישור לסאב אתה עושה כשאתה מחבר את הסאב על שני ערוצים ולא על אחד,ועושה "גשר" בין 2 הערוצים.

את השאלה השניה שלך לא כל כך הבנתי

ולגבי הטמפ' האמת שלא ידעתי את זה אם הטמפ' שלו גבוה,זה,אחלה...לא?

בהצלחנ

• תוכן חדש...