Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במכוניתך אין קרבורטור וטאין משנק אלא יש הזרקת דלק חד נקודתית מתוצרת "בוש".

בהנעת מנוע כשהוא קר, מחשב ההזרקה מבצע פעולת העשרת דלק שהיא כעין משנק.

מה רצית לנתק ולמה?.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

טוב אני אסביר מה הבעיה.

המאוור עובד כמעט כל הזמן ואפילו בטמפרטורה נמוכה. לא יודע למה .:-(

מד חום מראה שהמנוע קר רוב הזמן, כשאני יורד ירידה הוא מתקרר כמעט עד הסוף.

ואני מפחד כשהוא מתקרר אז המחשב יעשיר את הדליק, הסל"ד גבוה (צ'וק) ואז צריכת הדלק תעלה.

פורסם

המאוור עובד כמעט כל הזמן ואפילו בטמפרטורה נמוכה. לא יודע למה .="קומבינה" גש לחשמלאי להחזרה למקור.

מד חום מראה שהמנוע קר רוב הזמן, כשאני יורד ירידה הוא מתקרר כמעט עד הסוף.= טרמוסטט,אולי לא מורכב ,אולי תפוס פתוח.

ואני מפחד כשהוא מתקרר אז המחשב יעשיר את הדליק, הסל"ד גבוה (צ'וק) ואז צריכת הדלק תעלה.צודק ,ואולי עשו את הקומבינה,כי בקיץ האוטו היתחמם,.תחזיר למקור ושים לב בימים חמים.

פורסם
ברור שיכול להיות שהמאורר שעובד כל הזמן אחראי לטמפ' הנמוכה.

ולסלד גבוה בגלל העשרת דלק כל הזמן, בגלל טמפרטורת מנוע נמוכה, ובכך גם תצרוכת הדלק עולה.

חיבור היוניט המאורר למקומו, בדיקת תפקוד , או חוסר תרמוסטט, והרכבתו תפתור לך את הבעייה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

ד"א המאוור אינו מחובר ישיר למצבר, כלומר לא עובד 24 שעות.

יש לציין שפעם הייתה לי נזילת מים, ומד חום הגיע לחצי (100) ורק אז עבד המאוורר לתקופה וכבה.

כלומר לא תלוי בטמפרטורה?!

• תוכן חדש...