Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. מישהו יכול להמליץ על מוסך מורשה של רנו באיזור המרכז(עדיף ת"א)? מוסך מקצועי ואמין שיודע להתעסק עם המכוניות החדשות של רנו(רנו מגאן 2 DCI ) ולא מוסך שיגרום לי לבכות ממנו. אם יש למישהו ניסיון אישי עם מוסך זה או אחר, מה טוב.

תודה

פורסם

שלום רב.

מוסך פיתוח נמצא ברחוב גלגלי הפלדה בהרצליה.

נמצאים שם אהרון או שי אב ובנו בעלי המקום מורשה רנו בעלי מקצוע הוגנים ומקצועים.

בהצלחה.

פורסם

לא להיכנס למוסך רייך בבני ברק על גבול ר"ג ליד הקניון , ניסיון רע ומר ברכבי הקודם.

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

אני מצטרף להמלצה על "מוסך המכונן" שברחוב ישראל בק.

אני טיפלתי ברכבי במוסך הזה בתקופת האחריות , ויש לי רק מילים טובות להגיד על אופן הטיפול והשירות שלהם.

הייתי גם במוסך רייך בב"ב, לא היו לי תלונות.

מנהל העבודה אדיב וסבלני במיוחד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
גילוי נאות: הנ"ל נציג חברת קרסו.

שלום רב, להלן קישור לרשימת מרכזי שירות:

http://www.renaultservice.co.il/services/default.aspx

נשמח לקבל חוות דעת מהשירות ואופן הטיפול.

בכבוד רב,

שירות קרסו.

http://www.renaultservice.co.il/

יואיל אדוני וגם יצטרף לאתר PSI זה יהיה מועיל ביותר אני מעריך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

במוסך רייך ניכנסתי לתיקון בקליאו B שנת 2000 והכול היה בסדר. לאחר כשלושה חודשים ניכנסתי להחלפת דוד אגזוז אחורי ושהרכב יצא הכל היה תקין , גם הקבלה שקיבלתי של 800 ש"ח . חשבתי אולי דוד מקורי ובנוסף כתוב גם דוד אמצעי שהוחלף אבל לפני התיקון בדקתי אותו והוא היה תקין .

בדקתי מתחת לרכב ודוד אמצעי לא הוחלף , דוד אחורי הוחלף אבל לא מקורי . ניכנסתי חזרה למוסך וביקשתי מהאחראי להיכנס למישרדו לאחר כמה דקות של ויכוח כשאני דורש 500 ש"ח החזר הרכב הועלה על הליפט לבדיקה , והראתי לו שהדוד האחורי חדש ומבריק , והדוד האמצעי ישן מאובק ובצבע לא מבריק מכונאי מהמוסך דיבר איתו בצד וקיבלתי החזר צ'ק של 500 ש"ח.

האחראי שאל אותי איפה הבעלים של הרכב ואמרתי לו שאני הבעלים והרכב מספר חודשים אצלי . הבעלים הקודמים היה אדם מבוגר בן 77 שהיה מטפל במוסך זה כל דבר אפילו הקטן ביותר כמו החלפת מגבים , לפי הקבלות אפילו מים למתזים היה ניכנס אלהם שימלאו לו . כנראה שעל הדרך היו מנפחים גם מחירים .

יש לציין שזו הפעם האחרונה שראו שם את הרכב שלי .

והשאלה היא : במוסך מורשה לא מרכיבים חלקים מקורים , ונגיד וחסר חלק לא מודיעים ללקוח שמרכיבים חליפי , ולמה ליגנוב מאנשים שלא מבינים.

זה באמת מוסך אמין .

המשך התיקונים היו במורשה בהרצליה ברח' גלגלי הפלדה , שם קיבלתי גם יחס גם אמינות מומלץ.

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם
גילוי נאות: הנ"ל נציג חברת קרסו.

שלום רב, להלן קישור לרשימת מרכזי שירות:

http://www.renaultservice.co.il/services/default.aspx

נשמח לקבל חוות דעת מהשירות ואופן הטיפול.

בכבוד רב,

שירות קרסו.

http://www.renaultservice.co.il/

גילוי נאות - הנ"ל הינו חבר במועדון רנוספורט ישראל

אם אדוני גם יואיל להזדהות יהיה מצויין..

אולי סוף סוף אחרי אינסוף פגישות ושיחות עם נציגי רנו(ספורט) - משהו זז אצלכם והתחלתם להבין שיש כח למילים שלנו בפורומים השונים ?

אולם לזרוק לינק לאתר השירות זה בטח ובטח לא מה שמישהו שמחפש לתקן את הרכב שלו מחפש...הוא מחפש חוות דעת של אנשים שהיו ואולי לא נכוו מהשירות ומהמחירים הלא אמיתיים שלכם.

בעניין הזה לא נותר לי אלא להצטרף להמלצה על "המכונן" ואולי להוסיף שאם המוסך המרכזי בראשון היו קשובים יותר ללקוחות ולא עסוקים בגביית צ'קים - יש מצב טוב שזהו היה המוסך הראשון בארץ ברמתו.

פורסם

אני לא ממצליץ על מוסך "מורשה רנו" בגלגלי הפלדה בהרצליה. אולי בעלי הבית הם מורשים אך לא עושים את העבודות בפועל. אני נתקלתי שם בחוסר מקצועיות שכמעט עלתה לי 4K ש"ח ולבסוף התיקון במקום אחר (שלא קשור בכלל לרנו) עם ראש פתוח ויצירתי עלה 150 ש"ח כולל מע"מ ויחס טוב :)

שמעתי מלפחות 2 אנשים נוספים שטיפלו במוסך הזה מכוניות לא מסובכות כמו ניסן אלמרה והיו מאוכזבים ממקצועיות והיו צריכים לחזור שנית לתיקון נוסף של אותה תקלה שתוקנה (החלפת ברקסים)

זאת דעתי האישית ולא מחייבת אף אחד :)

החיים קצרים מידי, בשביל לנהוג במכוניות משעממות :evil:!!!

• תוכן חדש...