Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבדיקה של פורד פוקוס מודל 2006 שרציתי לקנות התברר כי פתחו את הראש מנוע ואגן שמן, כמו כן מופיע הערה " בלאי פנימי גבוה"

תוצאות בדיקת קומפסיה , MAX=53 , MIN=50 , DIFF=3 .

האם הערכים תקינים?

האם יש חשש סביר לחיי המנוע , ("בלאי גבוה") או שההערה היא בעקבות פתיחת הראש?

פורסם

הערכים סבירים לחלוטין.

פתיחה של ראש מנוע יכולה להעשות מסיבות שונות ומשונות, לאו דווקא כאלו שצריכות להדאיג אותך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לאחר בדיקה עם היד הראשונה של הרכב (ליסינג) התברר כי הרכב נמכר עם 95000 ואני קונה אותו עם 66000

או בקיצור הבן אדם רמאי

פורסם
הערכים סבירים לחלוטין.

פתיחה של ראש מנוע יכולה להעשות מסיבות שונות ומשונות, לאו דווקא כאלו שצריכות להדאיג אותך.

אני דווקא כן הייתי מודאג שרכב שנת 2006 - פתחו ראש מנוע (אפילו אם איננו יודעים הקילומטראז'). שאלתי ל"צביקה"-אילו סיבות שאינן מדאיגות יכולות להיות לכך?

לפותח השרשור - שאפו על הערנות וטוב שאתה מעדכן.

alfa 156 2.5.

פורסם

מסכים איתך שפתיחה של ראש בשנתון כזה היא לא עניין שבשגרה, אבל היא לאוו דווקא מצביעה על נסועה גבוהה או תקלה סדרתית.

כבר היו מקרים בעבר בהם רכבים עברו החלפה של אטם ראש במסגרת אחריות היצרן בעקבות תקלה בייצור.

כבר היו מקרים בהם מכונאי חאפר עשה יופי של עבודה בזמן טיפול שגרתי.

ואולי התחממות חד פעמית בעקבות נזילה או איבוד של נוזל קירור?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה רבה.

עצה לכל הרוכשים רכבים מאנשים פרטיים ושעברו דרך ליסינג. תחסכו את הבדיקה תתקשרו קודם לליסינג ותבדקו קילומטרז'.

היו קניתי פורד פוקוס משלמה-SIXT .

בדיעבד הייתי ממליץ לקנות ישירות משם , פשוט נמאס לי מכל השקרנים והרמאים בענף הזה.

בתוך חודש נפלתי על השקרן לעיל ובנוסף נתקלתי באין סוף רמאים ובלי להכליל רובם סוחרים לא רשומים.

ביום ראשון אני מעביר בעלות על הרכב.

בכל מקרה אני ממליץ (ואין לי שום אינטרס) על הסוכנות בראשון (רח' סחרוב 28) , מבחר רכבים ומוכר בשם ירון שהוא אחלה .

ימים יגידו אם עשיתי החלטה נכונה.

• תוכן חדש...