Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 132
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
די, זה אמיתי?:shock:

אמיתי, אמיתי - גם גבי שנהר מקונטיקט מהנדס ובוחן רכב בקונסיומר ריפורטס, הוא אמיתי.

אתה לא מאמין לי? תשאל את מר אהרונוביץ. :lol:

פורסם

מה הבעיה איתה?

ואגב, את השם גבי שנער אני מכיר מזה שנים רבות, והוא הרוויח את הקרדיט שלו ביושר.

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
רוני, אני דווקא כיוונתי לדבר הזה.

לטעמי כתבה כזו לא מוסיפה כבוד לזה שפרסם אותה.

תרשה לי להיות אובייקטיבי (והרי מדובר כאן במהנדס הרכב, מדען הטילים ואיש נאסא, גבריאל "גבוש" שנהר :wink: ), אבל הכתבה הזאת בסדר גמור. היא לא נועדה לספק חוות דעת מלאה על כל אחת מהמכוניות אלא סקירה קצרה על דגמי לקסוס.

אז נכון, הסקירה לא מושלמת (למשל, ציון העובדה שזה לא מפליא שה-RX הוא הלקסוס הנמכרת ביותר בארה"ב, כי הוא גם הכי טוב - הרי ברור שזאת לא הסיבה, אלא החיבה של האמריקאים ל-SUV-ים), אבל היא סבירה. ות'כלס, אני מוכן להתערב שהתעצבנת בעיקר מהסיקור של ה-IS. כאן יש באמת כמה דברים שאני לא מסכים איתם, כמו נוחות הנסיעה (בחנו את ה-IS מול מתחרותיה לקבוצה לפני מספר גיליונות) והתנהגות הכביש (שהיא טובה מאוד, אם כי באמת לא מלהיבה - אם אתה מבין את ההבדל). גם לא הייתי קורא למושב האחורי פאתטי - אבל הוא בהחלט צפוף ביחס לרוב המתחרות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הלכתם לאיבוד טיפה עם השרשור הזה

אוטו זה מגזין שכבר מעל שיאו משנת 1995

עוד אז הוא היה מחפף בכתבות שלו

עדיף לקרוא כתבות מאתרים שונים ופורומים מאשר להקשיב למגזין כזה או אחר

רק היום ראיתי כתבה חדשה אצלהם באתר שרושמת דברים שונים מהכתבה הראשונה אצלהם על הקרוז

לדעתי כל הדיון הזה סטה מהנושא

וחבל להשקיע על עיתון כזה או אחר דיון

ZZZ

לילה טוב:sleeping:

פורסם

ת'כלס, אני מוכן להתערב שהתעצבנת בעיקר מהסיקור של ה-IS. כאן יש באמת כמה דברים שאני לא מסכים איתם, כמו נוחות הנסיעה (בחנו את ה-IS מול מתחרותיה לקבוצה לפני מספר גיליונות) והתנהגות הכביש (שהיא טובה מאוד, אם כי באמת לא מלהיבה - אם אתה מבין את ההבדל). גם לא הייתי קורא למושב האחורי פאתטי - אבל הוא בהחלט צפוף ביחס לרוב המתחרות.

רוני

אתה תופתע אם אני אכתוב שאני מסכים איתך בכך ב- 100% ?

זה שאני מחזיק בבעלותי את הרכב, עדיין לא אומר שאני עיוור לחסרונותיו (היחסיים, היחסיים).

פורסם
רק היום ראיתי כתבה חדשה אצלהם באתר שרושמת דברים שונים מהכתבה הראשונה אצלהם על הקרוז

:screwy::silly:

אבל הרי זה כל הקטע של הדיון - הטענה הייתה שהתנהלות המגזין איננה תקינה עקב הכתבה הראשונה של הרשמים מהאירופה, והכתבה החדשה נועדה כדי להראות שאנו מסוגלים להודות בטעות ולתקנה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ZZZ

לילה טוב:sleeping:

מגיע ל'אוטו' פירגון ומילים טובות על הכתבה החדשה.

(אבל כנראה שאתה נרדמת תוך כדי קריאה, ולא הבנת מה קרה כאן).

A simple prop to occupy my time

פורסם

לאור הטענות שדור29 הוא בעצם פסבדונים של רוני א.

אני מציע שכבודו יחשוף נא את זהותו

האם הוא אכן אזרח רודף צדק עיתונאי/עסקי היודע להתבטא טוב ובצורה מאד מזכירה עורכי דין

או אכן הוא הוא הדבר האמיתי

• תוכן חדש...