Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דני לוי. אני מסכים עם כל מילה שלך ובעיקר את קריאתך לאחד כוחות.

דעתי היא כי לא צריך "לפוצץ" את הארוע אלא "לרכב" עליו. לא כמו שגמליאל מציע (נבקש ונחכה לטובות ...) אלא כמו שגל מציע (הפגנה קשה ...).

אני רואה כאן הזדמנות בלתי חוזרת. לצד הארוע של רד-בול (כל הכבוד להם), אנחנו נביא 200 מכוניות ראלי, ראלי רייד, דראג, טרקטורונים, אופנועים וכד' (ולא 10 כמו שמציע המטיף), ונמשוך תשומת לב של התקשורת. שלטים, מגפונים ואולי גם נניע את הכלים.

ואח"כ, במידה והמשטרה תופיע לנו שוב בארועים שלנו, נוכל אכן לנקוט בדרך שמציע אסף

ניר מה שכתבת זה בדיוק מה שכתבתי...לרכב על האירוע וע"י כך לקבל חשיפה גדולה כמה שיותר.

קבוצת ראלי גמליאל GRT

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חבר'ה,לדעתי ממש אסור "לפוצץ" אירוע כזה, במיוחד שהאירוע באמצע ת"א מרכז הארץ,זה משרת מצויין את האינטרסים שלנו...

1. רכב מירוץ על כביש ציבורי ללא רישוי ותקינה...אגב גם אם זה לא מירוץ, המהירות תהיה כפולה או משולשת מהמהירות

החוקית!!!

2. סגירת כביש באישור כל גורמי אכיפת החוק...

3. אבטחה סדרנים ושמירה...

4. ביטוח לאירוע...

5. אישורים מעירית ת"א...ועוד אלף ואחד דברים לקיום אירוע מוטורי!!!

בשורה התחתונה,כולנו יכולים להנות מהאירוע ולמחרת בבוקר להגיש בג"ץ, ע"י 400 ספורטאים או יותר...ולשאול אותם שאלה פשוטה,למה הם כן, ואנחנו לא????

נ.ב.

את התשובה אני יודע...

1.כי בעל המאה הוא בעל הדעה.

2.כי רד-בול נתנו טונה של כסף.

3.כי רק כסף מדבר.

קובי

פורסם

סוף סוף דברי חוכמה.

צודק במאה אחוז.

האירוע הזה נותן אילן מצויין להאחז בו.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

הפגנה שקטה, שני שלטים. דוכן אחד שבו יוצגו הסברים על העמותה ועל המאבק שלה.

ואחרי המופע לתבוע בבג"ץ.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

שאני אבין, מישהו מהחברים כאן חושב לפעול כדי לבטל את הארוע הזה?

עד שמגיע לכאן סוף סוף הדבר האמיתי לסיבוב, אז איזה *חובב ספורט מוטורי* מתכוון לפעול כדי לבטל את זה?

מעניין את הסבתא שלי כל הפוליטיקות שלכם, תתביישו! איבדתם את הצפון!

פורסם

עד שמגיע לכאן סוף סוף הדבר האמיתי לסיבוב, אז איזה *חובב ספורט מוטורי* מתכוון לפעול כדי לבטל את זה?

ניר

זה בדיוק ההבדל בינך - "חובב ספורט מוטורי" מהכורסא , לבינינו - הספורטאים .

אגב, אני מסכים במקרה הזה עם טל.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם
ניר

זה בדיוק ההבדל בינך - "חובב ספורט מוטורי" מהכורסא , לבינינו - הספורטאים .

דובי

לא הבנתי,מגיע לי פחות ממכם לראות מכונית F1 נוסעת בשדרות רוקח? יש איזה משהו שמגיע לכם יותר ממני בגלל שאתם "ספורטאים"?

אתה רוצה להסביר לי את זה?

פורסם

ניר

זה לא קשור למגיע או לא.

אתה זה שבאת ואמרת שלא מעניינות אותך הבעיות של הספורט המוטורי בארץ ורוצה שלא יפגעו לך בצפייה במכונית הרד-בול .

אני בא ואומר שכל ההבדל בינך לבין אלו פה בפורום שרוצים "לפגוע" במפגן הזה הוא שהם ספורטאים שרואים איך בהם פוגעים בכך שלא נותנים להם, במדינה דמוקרטית וחופשית, לעסוק בספורט שהם אוהבים ואילו אתה, כחובב ספורט מוטורי (בכורסא) לא אכפת לך כלל מכך העיקר שייתנו לך לצפות במפגן הראווה הזה . זה הכול.

לא אמרתי כלום לגבי מגיע או לא מגיע , יותר או פחות.

דובי

פורסם

אין לי מושג על מה אתה מדבר. באמת. אני לא מבין למה הרגשת העוול של "הספורטאים" מצדיקה חשיבה בכיוון של פעולה כדי למנוע את הארוע של רדבול. אין לזה שום הצדקה לטעמי, ואני מבטיח לך שאם יהיה "ספורטאי" שיהיה אחראי לביטול כזה, שמו ייזכר לדראון עולם.

פורסם

ניר

לזה אני מתכוון, אל תיתמם !!!

ואני באמת לא חושב שצריך לבטל את האירוע הזה, כי הוא רק, אבל רק , ארוע ראווה ופרסום .

לדעתי זה יכול לעשות לנו דווקא שירות טוב, לאחר מכן .

דובי

פורסם

אתה צודק. השתכנעתי. חובב ספורט מוטורי בחיים לא היה עוצר את הארוע הזה. רק "ספורטאי" מסוגל לחושב על רעיון כזה. טעות שלי.

פורסם

ניר , אתה ממש חכמולוג (אבל זה לא חדש...)

כל ההבדל בינך לבין ספורטאי פעיל הוא שהוא חושב על עוד דברים שמעבר מלראות את המכונית של רד-בול נוסעת בשדרות רוקח.

חלק מהמחשבות נובע מתסכול, זה נכון, מה שגורם למחשבות לפגוע בכייף שלך ואחרים.

מצד שני, אין ממש ספורט בלראות את הרד-בול נוסעת ברוקח , כי אם זה היה ספורט אז משרד הספורט היה מעורב ולנו גם היה מותר....

דובי

פורסם
נהיגת ראווה איננה ספורט מוטורי. נ-ק-ו-ד-ה. אני מופתע שדווקא כאן זה לא ברור ומובן מאליו.

טל

בזה אתה צודק.

אבל דווקא ה"רשעים", הפקידים ולובשי המדים, לא רואים את ההבדל. מבחינתם גם אם אין מדידת זמנים וגם אם אין שופט - ברגע שמדובר במכונית מירוץ, מדובר במירוץ.

ולכן הצעתי לתת לאירוע להתקיים ואח"כ לשאול "למה הם כן ואנחנו לא". למנף את האירוע, בשביל הישגים שלנו.

אסף.

פורסם

תארו לכם כמה פונקציונרים וחברים של... ושוטרים ופקחים ,יעמדו בתור עם ריר ולסתות ברצפה רק כדי לראות את הארוע מקרוב.... ולהצטלם ליד הרכבים ועם הנהגים.

ואתם.... תמשיכו להאשים אחד את השני בכל מיני האשמות ולאיים בהוצאת "צווי מניעה"!!!!!

בחייאת......

קצת פתאטי לא??????????

• תוכן חדש...