Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדו"ח הבדיקה שאני עשיתי כתוב:

שילדת מרכב:

ליקויים בעלי משמעות גבוהה- פגיעה בדופן פנימית בתא מנוע, תיקונים כלליים בגוף המרכב.

ליקויים בעלי משמעות נמוכה- תיקון במכסה מנוע, תיקון בכנף קדמית, תיקון דלתות קידמיות, תיקון דלתות אחוריות, החלפת מכסה תא מטען, פגיעה ברצפה אחורית בחלק הסמוך לפגוש, פגיעה בקורה אורכית קדמית עד לנקודת ריתום המתלה\מנוע+מילוי חומר, תיקון בכנף אחורית, תיקון פח דופן אחורית, תיקון בפח סף חיצוני, לחיצות בגג, פגיעה בקצה קורה, סימני מתיחות בתחתית, מעיכות בתחתית,

מדובר באקסנט 2000 עם מחירון 28000 והמוכר (פרטי) דורש 24000. לפני תוצאות הדו"ח, כמה להוריד מהמחיר הנ"ל (24000) על פי ממצאי הדו"ח? האם הפגיעות משמעותיות ומסוכנות? והאם שווה להתעסק עם רכב כזה?

תודה רבה רבה!

פורסם

אקסנט רכב לא נדיר - בדקתי ביד 2, לא חסרות מכוניות כאלה. באקזמפלר ספציפי הזה בעל ליקוי במשמעות גבוהה בשלדה.

אני הייתי ממליץ לרדת מרכב הזה ולחפש אחד כזה עם שלדה תקינה.

סכום שהוריד מוכר ממחירון על הפגיעה זו בדיחה. טוב שהוא לא העלה את מחיר הרכב באיזה 15~20% על כך שתיקון שלדה עלה כסף. קו אדום למחיר רכב הזה, בעיני לא יותר מ-12K ש"ח וגם במחיר כזה, זה עדיין לא כדאי.

מי ירצה לקנות אחרי זה את הרכב ממך ובאיזה סכום תוכל למכור?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

tzvipper צודק.

ההורדה במחירון שהוא נתן לך היא ממש בדיחה ולא שווה את הקנייה.

חשבת על מה יקרה כשתרצה למכור את האוטו? חשבת על זה שגם אתה תצטרך להוריד את המחיר של הרכב מתחת למחירון מתי שתרצה למכור? ( במידה והיית קונה את הרכב הזה )

מילא הרכב הזה היה נדיר ויש כאלה שניים בארץ אז איכשהו.

אני לא מבין למה אנשים בכלל מתעסקים עם דברים כאלה. :?

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

• תוכן חדש...