Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסיתי המון פעמים להשיג בארץ בקליות לקליאו דור ראשון ונאמר לי שאין בארץ

אני מתכוון לייבא זה יוצא אחרי המכס כ-1500 שקל.....(אתה מרוויח את הייחודיות להיות אולי בעל הקליאו היחידה בארץ עם בקליות שקופות)

RSi

פורסם

אני לא מכיר אחת בארץ שיש לה

לצבע של דניאל באמת מתאימות הרגילות אבל בצבע שלי ושל אס פי אל הרבה יותר יפה שקופות.........

וגם אם יש אחת אז אתה תהיה השני כמה כבר רואים משהו שיש ממנו 2 חתיכות בכל הארץ?????

לדעתי משתלם גם מבחינה ויזואלית וגם מבחינת ייחודיות.......

ודרך אגב אני יכול להביא בקליות שקופות גם עם רקע אפור

RSi

פורסם

היום ראיתי משהו ממש מגעיל בסוברו גרנד ליאונה.

הבקליות האחוריות שלו היו ממש שקופות אבל בצבע המקורי. כאילו הורידו את החלק המחוספס (לא יודע איך קוראים לזה). בכל אופן, כשהבחור אותת (טוב שכך), יצא לו צבע ממש מגעיל.

איכסססססססס

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

הבקליות האחוריות שלו היו ממש שקופות אבל בצבע המקורי. כאילו הורידו את החלק המחוספס (לא יודע איך קוראים לזה). בכל אופן, כשהבחור אותת (טוב שכך), יצא לו צבע ממש מגעיל.

איכסססססססס

שמוליק

תודה על הדיווח :wink:

אבל לא נראה לי שזה ממש קשור...

דניאל

פורסם
אני ראיתי אחת לבנה עם בקליות שקופות, נראה יפה מאוד.

אכן ידוע לי על 2 כאלו בארץ עם בקליות סטייל לקסוס/מאזדה 6.

לפי דעתי זה מכער את הרכב והורס לו את האחידות של חיבור הבקליות לפס קישוט לרוחב המכסה.ניראה כזה לא קשור...

פורסם

איכסססססססס

שמוליק

תודה על הדיווח :wink:

אבל לא נראה לי שזה ממש קשור...

דניאל

נכון, זה לא כל-כך קשור, אבל סתם רציתי לרשום :wink:

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

קובי אמר שהבקלית הרגילה ממשיכה את פסי הקישוט

ואני אמרתי שלעומת זאת אם הפסים צבועים בצבע של הרכב(כסוף) אז לדעתי הבקליות יהיו הרבה יותר יפות

RSi

• תוכן חדש...