Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, יש לי סייויק 96.. הרכבתי עליה אנג'לאייז, עכשיו בפנסים האלה יש שני בתי מנורות (אור גבוהה ונמוך).

בפנסים המקוריים של סייויק יש נורה אחת לאור גבוהה/נמוך, מנורה דו שלבית כזאת..

עכשיו מה שקורה עם האנג'ל אייז, כאשר אני מפעיל אור גבוהה, הנמוך נכבה (בגלל המנגנון לפנסים המקוריים).

אני רוצה לשנות זאת למצב בו אני מפעים אור גבוהה, הנמוך ידלוק גם כן...

האם זה אפשרי ואיך?

תודה :)

פורסם
אולי הרכבתה את המנורה או אחד המגעים הפוך ?

שום מגעים, ישנו קונקטור שמתלבש אחד לאחד.

אני הסברתי בהודעה הראשונה, שזה מנגנון לנורה דו שלבית סטנדרטית. כאשר נדלק הסליל של האור הגבוה, הסליל של הנמוך נכבה. ככה המנגנון המקורי עובד...

השאלה שלי איך לשנות את המנגנון בהדלקת אורות גבוהים שגם הנמוכים יעבדו בו זמנית.

פורסם

זה לא בעיה לעשות את זה.

אם יש לך ידע בחיבור ממסרים וחיווט אוכל להכין לך סכימה.

צריך למשוך + בעובי 2.5 מ"מ(אני חושב שהמידה הזו טובה, נחכה למרק10) לממסר, שיעביר את הזרם ל 2 המגעים ביחד לנורה בזמן שמפעילים אור גבוה.

המעגל עובד באופן הבא: כשאתה תפעיל אור גבוה ממסר יסגור מעגל ויעביר את מתח ל 2 המגעים בנורה דרך כבל קצת עבה שלא יתחמם.

פורסם
זה לא בעיה לעשות את זה.

אם יש לך ידע בחיבור ממסרים וחיווט אוכל להכין לך סכימה.

צריך למשוך + בעובי 2.5 מ"מ(אני חושב שהמידה הזו טובה, נחכה למרק10) לממסר, שיעביר את הזרם ל 2 המגעים ביחד לנורה בזמן שמפעילים אור גבוה.

המעגל עובד באופן הבא: כשאתה תפעיל אור גבוה ממסר יסגור מעגל ויעביר את מתח ל 2 המגעים בנורה דרך כבל קצת עבה שלא יתחמם.

אני לא הכי מבין בזה אבל אנסה בכל זאת.

לקונקטור יש לי 3 חוטים. (1 מינוס, 2 פלוסים, אחד של נמוך, אחד של גבוהה)

עכשיו מה שאני צריך לעשות פשוט לחבר ביחד את 2 הפלוסים, אבל דרך איזשהו רכיב שיעביר מתח רק מהפלוס של האור גבוה לנמוך ולא ההיפך.

אני מקווה כי הבנתי אותך נכון, במידה וכן איך קוראים לרכיב הזה שאני צריך? האם זהו הממסר שאתה מדבר עליו?

במידה וכן איך נראה הממסר הזה ואיפה ניתן לקנות אותו?

תודה!

פורסם

אם זה מה שאתה צריך לעשות... לקצר את שתי הפלוסים אז אתה צריך דיודה.

הדיודה תעביר לך זרם רק לכיוון אחד. ז"א או מהגבוה לנמוך או ההפך. תברר לגבי עמידות הדיודה. שלא תשרף בשניה הראשונה שתפעיל אותה.

פורסם

אם אתה לא מבין בזה עדיף שלא תתעסק כי אתה יכול לגרום לקצר ו/או לחימום יתר של החוטים...

פשוט צריך להעביר עוד חיווט לאורות..

פנה לחשמלאי, זה אפשרי לעשות את זה.

• תוכן חדש...