Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תחפש בפורום.

יש מלא תשובות.

חלק לא אוהבים את סדרת הP. ובמיוחד את המחירים ביחס לתוצאה.

וחלק אוהבים את השם. ואז את התוצאה.

אני הייתי מחפש משהוא אחר בתקציב הזה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אני הייתי צריך לקבל אחד כזה בסוף שלחו לי את הגירסא של השתי סלילים אז החזרתי את הסאב.

וקניתי סאב של היפוניקס hfi לא זוכר את שאר המיספרים אבל הסאב נותן בראש וחזק..:)

VOLVO S60 2.4

HU: alpine 9855 .AMP JBL 1004 . SPK:MORAL PULSE

פורסם

אני כבר קניתי את הסאב הזה סתם רציתי לשמוע חחות דעת למה אני עוד לא היתקנתי אותו והוא יהיה מוגבר אם rockford punch a4 מה דעתם ישמעו טוב?

פורסם

תגיד סאונדמן מה זה" סאב חזק שדופק".

כמה שהסאב דופק יותר חזק זה יותר טוב .?

אני לא מבין את המגמה של חלק מהחברים פה . הרי סאב שעובד לא פורפורציונאלי למוזיקה שמתנגנת זה עיוות של הקטע המוזיקלי.

תקן אותי אם אני טועה.

:-)SUB-JBL 275W

:-)AMP- HERTZ EP-4 380W

פורסם

אתה צודק, אבל:

1.יש סאבים שלא רק שהם חזקים הם גם מהירים אז הם לא נמרחים והם מצליחים לשמור על דיוק.

2.יש חבר'ה שלא ממש מעניין אותן הדיוק של הסאב אלא spl ולכן יש סאבים לכאן ולכאן ויש כאלו באמצע.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם
תגיד סאונדמן מה זה" סאב חזק שדופק".

כמה שהסאב דופק יותר חזק זה יותר טוב .?

אני לא מבין את המגמה של חלק מהחברים פה . הרי סאב שעובד לא פורפורציונאלי למוזיקה שמתנגנת זה עיוות של הקטע המוזיקלי.

תקן אותי אם אני טועה.

אתה צודק אבל יש הרבה חברה שאוהבים שישמעו כמה שיותר חזק, עדיף שישמעו את זה מחוץ לרכב

(כן כבר קראתי גם כמה שרשורים גם על הענין הזה), אם אפשר לשבור את כל החלונות באזור בהם הם נוסעים ,להעיר את כל השכונה ב2 בלילה, מה טוב.

מה שישתלב במוסיקה, שידפוק כמה שיותר חזק וישפרק את האם אימא של האוטו, האוזניים, החברה וכל האזור.

הדבר האחרון שמענין אותם הוא סאונד, דיוק, השתלבות במוזיקה וכיוצא בזה. אני לא חושב שאפילו ניתן לכנות

זאת SPL, במקרה הטוב סתם רעש, מפגע ציבורי במקרה הרע.

לא רוצה להתיחס לקווי דמיון בין כל אילו שזה מה שיש להם ברכב (קשה לי לקרוא לזה מערכת), אבל יש.

אלי

פורסם

יש סאבים שיודעים גם לדפוק ולדפוק חזק במקרה שצריך וכשאתה רוצה שיתנו לך דיוק גם את זה הם עושים

כמו (חתלתולים) מעתיק מאחד חברי הפורום פשוט מורידים מהם קצת מהגיין או מהבאס במערכת.

סאבים כגון האבוק סאב פשוט משוגע לכול הדעות.

כול מי שנכנס לי לאוטו אמר לי מזה איפה הסאב בקושי מבחינים שיש סאב באוטו

כשהראתי להם איפה הוא נימצא הם ברחו מהאוטו.

פורסם

את האבוק לא מרגישים מהיכן הוא מגיע:shock:

כשהבהמה הזאת עובדת כל הרכב עף באויר...

עכשיו ברצינות, לא לזה התכוונתי, התכוונתי לכל אלו שרוצים מערכת שלמה ב400 שח ועוד

רוצים עודף, אבל "איכותי" חזק ודופק חזק בראש מעייניהם. עם סאבים שכל קשר

בינם לבין איכות הינו מקרי בלבד ומעליב.

ההבדל בין זה לבין מערכות SPL, כמו כנראה המערכת שלך (לא יודע , לא שמעתי:wink:), הינו אדיר.

אלי

פורסם

לי יש כרגע p2 ואני מפסוט ממנו לגמרי בשביל הצרכים שלי עושה את העבודה ..

לפני שאתה קונה תשמע אותו קודם ואם טוב לך סבבה ואם לא תחפש משהו אחר..

HU: pioneer 7000bt-- AMP1: mbquart pba 4100 F.COMP: morel hybrid SUB:mb quart

פורסם

בתיבה אטומה מותאמת ועם כיוונים נכונים וכמבון מגבר מתאים הוא נשמע ממש טוב (מדבר על הדגם הישן עם סליל 1) ולדעתי יש לו תמורה טובה מאוד ביחס לעלות.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

• תוכן חדש...