Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שישית רולס-רויס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוסטרלי קנה בהתערבות בפאב על 20 דולר מנוע ספיטפייר.

מנוע המרלין V12 נחשב למנוע הטוב לאותה תקופה , היה קבור 40 שנה במדבר , אך חוץ מניקויי לא היה צורך בשיפוץ רציני,

מתכות אצילות ששולבו בו שמרו עליו מהזדקנות.

הבחור ניסר מתוך 12 הבוכנות 2 התאים להן גל ארכובה ומתנע של מטוס , מיתלה אחורי אין ,

וקיבל 260 כ"ס מ V2 5000CC לפני נייטרו,

הכתבה בזמנו הופיעה במוטו הישן והטוב (גם זה שהמנוע אוזן עד כדי כך שמטבע על מכסה פילטר האויר נשאר יציב)

האופנוע כנראה נמכר מחיר התחלתי 100,000$

הספק מוצהר עם מגדש על ונייטרו : 500 כ"ס

http://thekneeslider.com/archives/20...gine-for-sale/

http://www2.hunterlink.net.au/~ddped/rrv2.htm

rrfulls.jpg

rrrhs.jpg

merlinvtwin.jpg

5000cc.jpg

פורסם

לא זוכר איזה גליון זה היה .

אבל זכור לי שבזמן הכתבה הוא עוד לא התקין את הנייטרו , ובתמונות פה יש כבר כיתוב NOS , אז כנראה הוא הסתדר עם הצמיגים.

המנוע המרלין בתצורה השלמה

5000cc_05.jpg

5000cc_06.jpg

פורסם

לחתוך 2 בוכנות מהמנוע זה לאומואים!

זה הרבה יותר רציני (ובשביל לרחם על עמוס השרת אני ישר אענה, "כן, הם דפוקים ומשועממים") :

airplane-engine-motorcycle.jpg

PhotoID20276.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אוסטרלי קנה בהתערבות בפאב על 20 דולר מנוע ספיטפייר.

מנוע המרלין V12 נחשב למנוע הטוב לאותה תקופה

זה היה המנוע הטוב של אותה תקופה? זה מנוע של מטוס סופר מיני: רק 27 ליטר.

מנוע 14 צילינדר של 801 BMW היה בנפח 41 ליטר, של Pratt&Whitney 2800 היה 46 ועוד שמו להם מגדש על, BMW אפילו עם 2 הילוכים.

מרצדס ו-BMW שמו אפילו נייטרו מקורי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מנועים כוכביים למיניהם (עם הזרקת מים ושאר מרעין בישין :twisted:) הן מכונות יפהפיות!

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני אוהב BMW 801. היה לו מגדש על עם שני הילוכים אוטומטיים, הזרקת דלק, מחשב מנוע שמבוסס על הידראוליקה, נייטרו והוא עבד על אוקטן 96. בדגמים אחורנים הוא הגיע להספק של 2400 כ"ס על נייטרו. זה לא רע בהתחשב שהוא עשה את זה על סיבובי מנוע מאוד נמוכים, משהו כמו 2700סל"ד.

תמונה של מנוע בחתך:

801_cutaway.JPG?MT=1225593545

ומנוע שלם:

bmw801.jpg

יש עוד כמה FW190 שעדיין מסוגלים לטוס.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מנוע רדיאלי באמת חוסך מקום , אין קרנק רגיל ,

Radial_engine.gif

m5_lrods4.jpg

חבל שאלו בתמונה לא שמעו עליו , היה עוזר להם .

של איזה מנוע זה לעזאזל ?

AW01-3.jpg?t=1240337700

פורסם

יצא לי לראות אחת דומה (קוטר 5 מטרים ואורך 6 מטרים. יותר קצרה מזו בתמונות) בביקור במפעל למחרטות בספרד. זו פשוט יצירת אומנות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...