Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שניהם יונדאי קופה רק שאחת מהם מגניבה לאללה ידנית צהובה דלתות שחף חצאיות כל הסיפור 1998 ורוצים עליה 50 אלף כלומר 11 מעל המחירון.!

והשניה 2003 טיפטרוניק גם שחורה מטאלית יותר סולידית שמורה וגם יפה אבל לא כזאת מיוחדת כמו הראשונה

עליה רוצים 65 אלף שזה 2000 מעל המחירון עוד בונוס זה שיש לה 2700 סמק ולראשונה רק 2000... !!

יש תקציב לאחת מהן... אולי אפילו תמליצו לקנות את השנייה ולעשות לה דלתות וטמבונים זה גם אפשרות מה שתגידו אני רק חייב עוד דעה לפני שאני עושה צעד כזה גדול.... דרך אגב זה אוטו ראשון שלי....

הגעתי למסקנה שיותר קל ככה...

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=1071484&Code=42f1286cd8690013db05104dc2a962a5

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=1071643&Code=42f1286cd8690013db05104dc2a962a5

זאתי גם אפשרות אבל היא נראית לי פחות משלמת ופחות סוחבת מהשניים האלו..

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=1065832&Code=42f1286cd8690013db05104dc2a962a5

פורסם

זה כ'כ לא יפה. ניד פור ספיד, על רכב שיש לו ביצועים של קורולה. סתם מושך אש.

אני בכל אופן, הייתי הולך על ה2003, הרבה יותר סולידית ויפה. גם ביצועים יותר טובים, אך רעבה לדלק. זהו המנוע של הטוסון והוא ידע כשתיין.

פורסם

אי אפשר בכלל להשוות בין השתיים , זה רכב הרבה יותר מתקדם ואילו השני הוא רכב יונדאיי מיושן מהדור הקודם והבעייתי

אני אישית לא הייתי הולך על רכב רק בגלל הדלתות שחף נכון שזה מגניב , אבל זה לא שווה את הירידה בדגם

ה 2700 אכן שתיין דיי גדול , אבל גם ה 2000 לא כל כך חסכוני , השאלה היא מה יותר עושה לך את זה ,

לך על פי הרגש , הדגם המוקדם יותר מיוחד מבחינה חיצונית , לפי דעתי הוא יותר "קרבי" והמעודכנת יותר , יותר סולידית הקווים לא נשברים בצורה חד ,

אבל זה רכב מבחינה מכאנית יותר טוב

ודרך אגב בנוגע לדלתות השחף לפי דעתי אם אני זוכר נכון זה עניין של 6 או 7 אלף שקל ,

4 לקיט ועוד 3 בערך להרכבה, אבל אל תתפוס אותי במילה כי זה מה שראיתי כאן בפורום ויש כאן דיון דיי נרחב על הרכב שאתה מדבר עליו ספציפי

תחשוב עם עצמך מה יותר עוקצת אותך ותלך עם זה , הרי זה לא שאתה תרכוש את הרכב מטעמים הגיונים כמו בטיחות או אמינות אחרת היית הולך על מאזדה או משהו פחות מעניין מזה ,

לכן ברכב הזה כמה שזה יהיה קשה לאנשים כאן לשמוע , צריך ללכת עם הלב (למרות שזה רק יונדאי )

ודרך אגב סתם מהראש , למה לא ללכת על מאזדה מיאטה שנת 98 ? מנוע יותר חסכני , אמינות של מאזדה , לוק של רודסטר , והנאת נהיגה שלא הרבה מכוניות יכולות לספק לך ,

וכל זה ברמת המחיר שדיברת עליה ...

peach'es, i can eat

peach'es all day long

פורסם

אה כן ודרך אגב , בחיים אל תתקרב לקוואליר , שותה דלק , בלי יותר מידי ביצועים(אי אפשר להשוות בכלל ליונדאי )

ובכלל רכב בכי , אני לא הייתי מתקרב ,

אבל מהצד השני הייתי לי לנצ'יה קאפה , אז זה מסביר קצת על הבן אדם לכן כמו שאמרתי לך עם הלב

peach'es, i can eat

peach'es all day long

פורסם

תאמת שהתחלתי מהקוואליר ועברתי לשני אלה אני חולה במחלה של האמריקאיות אבל לא מצאתי משהו שתקציב יש ושהוא לטעמי....

אני מרגיש שאני מוכר את הנשמה שלי אם אני אקנה יונדאי... אבל בסופו של דבר זה הכי פרקטי וחלומות נגשים יותר מאוחר כניראה....

http://www.yad2.co.il/Cars/ViewImage.php?CatID=1&SubCatID=6&Expensive=&CarID=80612&Pic=2

זה האוטו המושלם... אבל מוסכים ואספנות ובלאגן זה משהו שאני יהיה בוס לעצמי אז אני אקנה... כרגע נראית לי היונדאי 2003....

פורסם

תראה כל המכוניות שהזכרת היום לא קשורות האחת לשניה בשום דבר , אולי רק במרכב שלהם ,

ואכן רכב שרירים אמריקאי זה חלום של הרבה מאוד אנשים , אם לא להיות הבעלים אז לפחות לנהוג מידי פעם

ותאמין לי שאני הייתי באותה הרגשה כשעברתי לרכב מליסינג

והייתי חייב למכור את הלנ'ציה ועוד בשביל מאזדה

אבל תחשוב כמו שאמרתי המכוניות שאתה מדבר עליהן הן לא מכוניות שאמורות לשנע אותך מנקודה א' לנקודה ב' בצורה הכי בטוחה או נוחה ,

כמוני , מעניין אותך דברים אחרים אחרים לגמרי , ומה שאתה צריך להסתכל עליו הוא ככה ,

מה עוקץ אותך יותר חזק פשוט וחד , אין דבר אחר שאתה צריך להחליט על רכב בגללו חוץ מהעניין הזה ...

המלצה שלי , תבחן מקרוב את סביבת הנהג , ותראה מה משדרת לך יותר נוחות , בטחון , עוצמה ,(מה שנראה לך מתאים ) ותלך לפי זה,

כי בסופו של יום , העמדה של הנהג לפי דעתי קצת יותר חשובה מהחיצוניות של הרכב ,

וכמו שאמרתי למעלה , ההמלצה שלי , יונדאי קופה שנת 2003 ,

דרך אגב אתה יכול למצא לנצ'יות חזקות ועם איכות נהיגה שאין בשום מקום אחר , יפייפיות , נוחות , ביצועים וכוח ודיוק שלא הרבה רכבים שידרו לי אי פעם, אבל שוב , אלו רכבים ללב ולא להגיון ..

peach'es, i can eat

peach'es all day long

• תוכן חדש...