Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב גוף מודל 1995, 1800 סמ"ק, אוטומאט כ-120,000 ק"מ בלבד.

שמתי לב בימים האחרונים כי לאחר נסיעה בין עירונית מאומצת מאוד על יותר מ-100 (ובתנאים של עלייה -בעיקר לאחר נסיעה לירושלים שהדרך אליה משופעת בעליות קשות) הולך לי לאיבוד שמן ואני נזקק להוסיף כחצי כוס שמן אחרי כ-200-250 ק"מ; יש לציין כי בנסיעות עירוניות זה לא קורה לי וגם לאחר 200 ק"מ אני לא נזקק כמעט להוסיף שמן.

נראה לי שאין מדובר בנזילה כי אין לי סימנים של שמן על הריצפה ולכן נדמה לי שהמנוע שורף שמן; מה יכול להיות מקור הבעיה וכמה הדבר עשוי לעלות לי ?

פורסם

יש מנועים שבמאמץ ( עליות קשות או הבאת המנוע למצבים קיצונים ) אוכלים קצת שמן וזה תקין לפי הכמות שמן שאתה מציין.

חשוב ליבדוק שמן בבוקר כשהמנוע קר ועל כביש ישר ( לא בחניה בעליה או בירידה ) .

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

טוב מסתבר שהאוטו אוכל שמן גם לא בנסיעות בין עירוניות; הוא אוכל שמן גם בנסיעות עירוניות !

יש למישהו פתרון ?

פורסם

זה יכול להיות גומיות של שסתומים. אתה יכול לבדוק גם שמן שמנוע חם לאחר 10 דקות שהוא לא מונע, בניגוד למה שנרשם לך קודם.

• תוכן חדש...