Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בפעם הראשונה התאפקתי. לא עוד.

בטח כשמדובר במחמלי, בטח כשאף אחד אחר לא יוצא להגנתו.

מוזר. בכל העולם, אבל בכל העולם, ה-Z מופיע בשלישייה הראשונה של אופנועי השנה.

באנגליה הוא מביס את המתחרים ברוב ההשוואתיים.

כל הכתבות עליו כוללות סשנים במסלולים - מדונינגטון ועד נורבורינג.

צ'מע... אבל הם לא בחנו אותו בנס הרים. :lol:

תאמת דרמה אתה נשמע קצת ממורמר.

תקשר מזמן לא דיברנו.

ולמען הפרוטוקול - הכריש לא קרא מילה אחת כתובה בעיתונות העולמית על שני הכלים כדי לנסות ולשמור על אוביקטיביות.

ועדיין המונסטר טוחן את ה- Z

:onfire:

פורסם

אני ממש לא ממורמר.

אני כבר רוכב על האופנוע ואני יודע מה הוא שווה.

מה שכן, אני חושב שאתם חייבים לקוראים שלכם - אלה שכן מקבלים החלטות קנייה על-סמך מה שאתם כותבים - מידע מעמיק ומקצועי יותר.

וכן, חשוב לקרוא מה נכתב בעיתונות הזרה, בדיוק כמו שחשוב לקרוא סקירות מקצועיות אחרות לנפי שכותבים דו"ח אנליסט על חברה, או ביקורת על תקציב המדינה וכיו"ב.

נכון, שמתוך 10 קבין של חוכמה 9 ירדו על הבוחנים של מוטו, אבל אולי כדאי להתחשב גם בקב הבודד שמתחלק בין כל האחרים?

אגב, לו הייתם מבוגרים יותר הייתי חושב שהתבלבלתם בין ה-Z1000 ל-Z1, שבאמת סבל מבעיות של שילדה רופסת.

וחוץ מזה, כדי להסיר ספקות - אני דווקא התלבטתי בין ה-Z לבין המולטי, שנראה אחרת, בנוי אחרת, ומרגיש לגמרי אחרת מהמונסטר.

פורסם

במבחן השוואתי שקראתי שכלל סה"כ 4 אופנועים, ביניהם המולטיסטרדה וה-Z1000, הייתה העדפה של המולטי' על פני ה-Z1000, כאשר ה-Z מייד אחריו.

שאר המתמודדים היו ספיד4 ו-FIREBOLT.כך שזה לא היה מבחן עירומים קלאסי.

Z1000 ומונסטר עדיין לא יצא לי לקרוא, אבל אני מאמין ש"מוטו" יגיע אלי החודש (מקווה, לפחות).

וסתם מתוך עניין- כיצד עמד ה-Z1000 עם מתמודדים נוספים כמו טואנו וכיו"ב (מול הביואל הבנתי שאין על מה לדבר...)??

יום טוב.

אייל

פורסם
במבחן השוואתי שקראתי שכלל סה"כ 4 אופנועים, ביניהם המולטיסטרדה וה-Z1000, הייתה העדפה של המולטי' על פני ה-Z1000, כאשר ה-Z מייד אחריו.

שאר המתמודדים היו ספיד4 ו-FIREBOLT.כך שזה לא היה מבחן עירומים קלאסי.

Z1000 ומונסטר עדיין לא יצא לי לקרוא, אבל אני מאמין ש"מוטו" יגיע אלי החודש (מקווה, לפחות).

וסתם מתוך עניין- כיצד עמד ה-Z1000 עם מתמודדים נוספים כמו טואנו וכיו"ב (מול הביואל הבנתי שאין על מה לדבר...)??

יום טוב.

אייל

ובכן במבחן השוואתי של MCN, מול טריומף ספיד-טריפל ואפריליה טואונו, הקאוואסאקי ניצח.

מבחינתי האישית - ובכן על-פי כמעט כל אמת-מידה פונקציונלית, הקאוואסאקי עדיף על המונסטר. במסלול הוא בטח יהיה יותר מהיר. אבל מבחינת היכולת לייצר חיוכים, זה די תיקו. כאופנוע שמשתמשים בו ביום-יום היתה לי בעיה קשה עם המונסטר - בפקקים הוא פשוט הורג אותך. אבל אני עדיין מעדיף אותו על פני המולטי... ויש לו צילינדרים בדיוק במספר הנכון...

טל

(ולא, גם אני עוד לא קראתי את המבחן במוטו)

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

• תוכן חדש...