Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים התקנתי סוף סוף {לבד}את הסאב המגבר וכול החיווט הנדרש . הכול עובד פיקס

לא יאמן שמגבר בחיבור מונו בלוק 60 וואט סה"כ יפתח סאב של 275 JBL

שאלה 1: המגבר טיפה מתחמם זה סביר או שזה לא טוב ?

שאלה 2: הגיין מכוון די נמוך כ 35% והבאסים חזקים הסאב לא זז בויברציה רצינית בקלילות{או שאני לא רגיל כי לא היה עד עכשיו}

שאלה 3:יש כיוונונים במגבר של HP ו LP אני לא יודע מה ואיך לכוון כרגע על OFF

חוצמיזה ב HU הסאב נמצא על +1 כאשר יש עוד 6 שלבים אני מפחד לפוצץ את השמשה זה הגיוני

כרגע בהתלהבות מכול החגיגה כנראה מחר נתאפס ונתחיל לכוון

תודה תומר

:-)SUB-JBL 275W

:-)AMP- HERTZ EP-4 380W

פורסם

תשמע קבלתי את המגבר הנ"ל כ אופציה מ בן משפחה אמר לי לפני שאתה רץ לקנות מגבר ב 1000 שח

קח נסה את זה ואז תקבל אינדיקציה איפה אתה עומד ואז תחליט מה לקנות וכמה להשקיע

אמרתי נותנים תקח. לקחתי אבל לפני שחיברתי הכול שאלתי פה בפורום אם המגבר הנ"ל יוכל להרים את הסאב

אמרו לי חבל על המאמץ לא יזיז מילימטר. אבל להפתעתי הוא עובד יפה וגם נותן לסאב לעבוד יפה

העניין הוא שאני חדש בתחום ועדיין לא מכיר את כול נושא האודיו והסאונד

ואני בטוח שעוד צריך לכוון את העסק הזה כדי למצות אותו ולהגיע לסאונד עשיר ויפה

במידה וגישרתי את המגבר לערוץ 1 ההתנגדות הפנימית שלו לא משתנה? רשום עליו 4 אום

פורסם

א. כשאתה עובד על שני ערוצים של מגבר לרכב בגישור לערוץ 1 - אתה צריך לעבוד מול אלמנט שההתנגדות שלו היא 4 אוהם (כלומר הסאב).

ב. מי אמר שאי אפשר להרים אלמנט שמסוגל לעמוד בהספק של כמעט 300 RMS (שים לב - מסוגל לעמוד - לא בהכרח דורש את ההספק הזה) עם מגבר של 50 וואט RMS.

אני גם יכול לאמר לך שעם ארבעה רמקולים שמצויין על ההספק של המגבר הפנימי שלהם 5 RMS - הרמתי חדר שלם ושמעו יותר מנפלא.

ג. מה הנתונים של המגבר? - האם הוא שני ערוצים של 30? האם הוא שני ערוצים של 60?

אל תשכח שבגישור - הספק של מגבר יכול לגדול בפי 1.5 מהסכום של שני הערוצים ביחד - כלומר אם יש לך שני ערוצים של 60 וואט - אתה יכול לקבל בגישור בין 150 ל 200 וואט RMS וברוב המקרים רמקולים מסוגלים לתת תוצאה מרבית מבחינת התזוזה שלהם כבר בשליש מההספק שהם מוצהרים לעמוד בו - אז ככה שיתכן והמגברון הזה הוא מספיק בהחלט בשביל להזיז את הסאב שלך.

בטח ובטח אם זה מגברון טוב של אלפיין שמוציא "קצת" יותר ממה שהוא מוצהר באמת...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מזל שאנחנו יודעים את דגם המגבר:) הרי אלפיין מייצרים רק מגבר אחד לא? אני מקווה שיש לך ביטוח שמשות!

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

האלפיין הקטן הזה נותן בראש לסאב הענק הזה והגיין מכוון רק ב 40% מהעוצמה שלו האמת לא האמנתי שזה יעבוד

האלפיין הוא 2X30 כאשר בגישור נותן 60W והוא עובד מצוייין אני לא יודע אולי בגלל שזה אלפיין והם טובים

או שכול מגבר אחר היה נותן את אותו דחיפה לסאב כמו האלפיין?

חוצמיזה אני צריך להחזיר את המגבר למי שנתן אותו אז בכול מקרה בחודש הקרוב צריך לחפש מגבר אחר

ואני חושב בחיוב על האלפיין מה אתם אומרים שווה?

פורסם
חברים התקנתי סוף סוף {לבד}את הסאב המגבר וכול החיווט הנדרש . הכול עובד פיקס

לא יאמן שמגבר בחיבור מונו בלוק 60 וואט סה"כ יפתח סאב של 275 JBL

שאלה 1: המגבר טיפה מתחמם זה סביר או שזה לא טוב ?

שאלה 2: הגיין מכוון די נמוך כ 35% והבאסים חזקים הסאב לא זז בויברציה רצינית בקלילות{או שאני לא רגיל כי לא היה עד עכשיו}

שאלה 3:יש כיוונונים במגבר של HP ו LP אני לא יודע מה ואיך לכוון כרגע על OFF

חוצמיזה ב HU הסאב נמצא על +1 כאשר יש עוד 6 שלבים אני מפחד לפוצץ את השמשה זה הגיוני

כרגע בהתלהבות מכול החגיגה כנראה מחר נתאפס ונתחיל לכוון

תודה תומר

אם זה סאב , זה אמור להיות על LPF , כשזה על OFF הסאב ינגן כל התדרים ולא יישמע טוב

• תוכן חדש...