Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בימים אלה אני גר בחו"ל ומגיע לארץ לביקורים מזדמנים.

לאחרונה שמתי לב שלאלעל יש כמעט בכל סופ"ש כרטיסים של הרגע האחרון, הנמכרים במחיר נמוך.

לפעמים אפשר להזמין אותם אפילו שבועיים מראש. הבעיה היא שהכרטיס הוא תמיד מישראל לחו"ל

ובחזרה, מה שלא כל כך עוזר לי.

אני תוהה אם ניתן להזמין את אותם כרטיסים בכיוון הפוך (לא נראה לי שזאת אמורה להיות בעיה,

בהתחשב בכך שמדובר באותן טיסות). לשם כך, אני מעוניין ליצור קשר עם סוכנות נסיעות שתוכל

לבדוק את הנושא עבורי.

אשמח אם תוכלו להמליץ על סוכנות (או סוכנ/ת) שהיה לכם נסיון חיובי איתם. בהתחשב במצב,

האיזור גאוגרפי בארץ לא משנה. כמו כן, רעיונות נוספים יתקבלו בברכה.

בתודה מראש.

פורסם

מניסיון, אי אפשר.

הם בכוונה עושים את זה ככה.

וגם שאתה קונה טיול על אותן טיסות אבל במקום מישראל לחול אתה מזמין מחו"ל לארץ וחזרה זה יותר יקר. והסוכניות בארץ לא כ"כ מתעסקות עם זה.

הדילים הכי טובים נמצאים במדינה שבה אתה נמצא כרגע.

תאמין לי שהמון זמן ניסיתי למצוא דרך כזאתי, אך ללא הועיל.

וקרובת משפחה שלי היא סוכנת נסיעות והיא כל פעם הופכת עולמות בשבילי, וגם היא ייעצה לי במקרים האלה לחפש דילים בארץ שבא אתה נמצא.

פורסם

הדילים האלה עובדים בכיוון מסויים מהסיבה הפשוטה.

המטוס יצא מישראל לחו"ל בכל מקרה. בין אם יהיו בו 50 נוסעים ובין אם יהיו בו 200 נוסעים.

טסתי להונגריה ולכל נוסע היו שלושה מושבים להשתרע עליהם ועוד כמה שורות ריקות בכלל. טיסת החזור שלי גם לא היתה מלאה, אבל את זה מן הסתם כבר אלעל ידעה מראש ולכן כשהגעתי לשדה הודיעו לנו שהטיסה נדחית בערך בשעה או שעה וחצי. פשוט העלו אותנו על טיסה של MALEV שלפי לוחות הזמנים המתוכננים יוצאת בהפרש של שעה או שעה וחצי אחרי אלעל.

לפי הדינמיקה הזאת, כדי להשיג מחיר זול יותר, אתה צריך לבדוק עם סוכן נסיעות מקומי במדינה בא אתה נמצא. הוא יכול לדעת אם יש איזה דיל טוב לטיסות יוצאות. היות והוא בודק מול מס' חברות במערכת, הוא רואה גם את טיסות אלעל היוצאות.

אל תשכח שהוא גם פועל לפי התגמול שהוא מקבל מחברת התעופה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

הרעיון ברור לי, וגם שיטת הפעולה. עם זאת, אני לא שולל את האפשרות שבתקופה כזאת,

עם ירידת הביקוש לטיסות, אלעל תסכים להתגמש ע"מ למכור עוד כרטיס, אפילו בכיוון אחד.

מבחינת הזמנה מסוכנות מקומית, העניינים באירופה מתנהלים קצת אחרת. ברוב המקרים, יהיה זול

ופשוט יותר להזמין דרך אחד מאתרי האינטרנט הגדולים (כגון eDreams), העובדים על אותו מנוע

חיפוש שמשמש את רוב הסוכנויות. למיטב ידיעתי, מדובר בטכנולוגיה של "אמדאוס" הנפוצה גם בארץ.

אופציה נוספת היא הזמנת טיסת Low Cost (חברות תעופה קטנות) לבלגיה או גרמניה, והמשך משם.

טיסה פנימית בתוך האיחוד האירופאי תעלה בד"כ בגבולות ה-100 יורו, וההמשך יכול להיות זול יחסית,

עם חברות כמו לופטהאנזה, סוויסאייר וכו'.

בכל אופן, תודה על ההסברים והעצות עד כה.

• תוכן חדש...