Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, אני מתכנן בקרוב לעשות לבד/מוסך אוברול רציני לאוטו, ובראשם:

הרכב שלי הוא 106 XS 1600 סמ"ק שנת 98

1) החלפת שמן גיר (75W80 ESSO) העברת ההילוכים מעט קשה + גירוז כל הצירים של מוטות ההילוכים

2) בדיקת כבל קלאצ' - החלפתי לפני כמה חודשים אך הכבל רופף מלמטה והרגשה שלי שהוא לא מתאים, איזה אורך אמור להיות כבל מתאים?

3) לשלוח את הראש לשיפוץ הכולל בעיקר החלפת גומיות שסתומים (יש לי אכילת שמן רצינית) החלפת רינגים, ואטם ראש מנוע (כבר דאגתי לקנות סט שלייף למנוע TU5JP)

4) כיוון פרונט ובדיקת בולמים

5) בדיקה/החלפה של תושבות מנוע

6) שטיחים לרגליים בהזמנה אישית

7) ספייסרים לגלגלים האחוריים (בתכנון)

8) ניקוי מזרקים (יש דרך עצמאית לעשות את זה? תוסף כלשהו?)

זה בערך התכנון (מבחינתי זה מין יישור קו רציני מאז קניית הרכב לפני כ-4 חודישם)

עד עכשיו הוחלף רדיאטור, כבל קלאצ', משאבת מים , טיימינג, צמיגים אחוריים וקדמיים חדשים, פילטר מים ושמן, פילטר אויר

אשמח לשמוע הצעות הערות והארות לגביי הדברים שברצוני לעשות, אנשי מקוצע, או דברים מהנסיון שלכם (בעלי 106)

מה כדאי, מה לא כדאי, איך למה כמה ואיפה? :)

המון המון תודה לעוזרים

פורסם

עוד שתי דברים:

1) משהו מוזר ששמתי לב, ברישיון רכב רשום שסוג המנוע הוא KFX ולפי מה שהבנתי הדגם הזה הוא 1400 סמ"ק, אך לפי מספר השילדה המנוע של הוא NFZ, איפה אני מאתר את מספר המנוע על הבלוק עצמו? חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי.

2) האם זה נכון שניתן לעשות עידכון גרסה למחשב של האוטו? אם כן איפה עושים וכמה אמור לעלות דבר כזה? ואיפה זה תורם?

שוב תודה...

פורסם

האוטו גם מעשן, בעיקר בלחיצה חזקה על הגז

ואוכל כחצי ליטר לשבועיים

לפי מה שהבנתי שמן יכול לחדור דרך הבוכנה (שזה רינגים) או מלמעלה שזה הגומיות שסתומים

אטם ראש אני יעשה כי אם כבר אז כבר, וגם יש לי ירידה איטית של מים ברדיאטור

פורסם

אוקי, תעדכן אותי בבקשה כמה עולה לך להחליף גומיות שסתומים (יש לי אוטו כמו שלך אבל שנת 95) חומר + עבודה.. תודה רבה ויום טוב

peugeot 106 95' 1400

פורסם

הבנתי ששיפוץ ראש (שזה כולל החלפת גומיות שסתומים) נע בין 300-400 ש"ח וזה כשאתה מביא לבית מלאכה את הראש

לגביי שאר העבודה ייתכן שאני יעשה את זה עם אחי שמבין (בסייוע של ספר היינס) וליפט של חבר של האח אז אני לא יודע כמה עולה העבודה של המוסך

• תוכן חדש...