Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות לGPS בטווח מחירים של כ1300+-

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר חיפוש לא מצאתי תשובה חד משמעית לכן החלטתי לפתוח שרשור שיתן לי תשובה יותר וודאית לגבי מכשיר ניווט לרכב.

התקציב הוא כ1300 ש"ח +- , ראיתי המלצות לגבי מכשירי כף יד ומצד שני מכשיר יעודי רק לGPS.

אשמח לקבל המלצה למכשיר שיכלול בתוכו כמובן את תוכנת הניווט(ראיתי יש מספר סוגים,איזה הטוב מבינהם ונוח למשתמש?) שיהיה נוח לתפעול.

ראיתי מכשירים שניתן לשים בהם סרטים ומוזיקה וכ'ו,האם הדבר הוא בגדר הפלוס או שיגרע מאיכות המכשיר ותוכנת הניווט עצמה?

תשובות כגון "תחפש מכשיר שיכלול בתוכו X Y וZ" לא כל כך יעזור לי,אני אשמח אם אוכל לקבל המלצה מאנשים שמבינים בנושא או בעלי מכשיר שהם מרוצים ממנו לסוג המכשיר והדגם,מה החסרונות שלו וכמובן מה היתרונות שלו.

בסך הכל הוא צריך לקחת אותי מנקודה A לB,אבל זה כמו להשוואת בין איביזה לS קלאס,לא צריך להגיד מי מהם יקח אותי ביותר נוחות ויגרום לי להגיע עם חיוך ליעד? וכמובן מי יחזיק מעמד יותר זמן? :) (לא לקחת עלות ביטוח וטיפולים בחשבון:wink:)

בתודה,בן.

Got To love It

פורסם

אני קניתי לפני כמה חודשים את ה- MIO C520 ואני מרוצה. יש לו את הפאקים שלו אבל הוא עושה את העבודה.

תדאג שיהיה לך IGO ולא את הMIOMAP ה- IGO טוב בהרבה.

פורסם
ראיתי את הדגם moov 500 או לחילופין את ה300,מה ההבדל בינהם?

מסך 4.7 מול מסך 4.3.

כרגע מתקיים מבצע:

ה-300 כולל מתנה מפת מערב אירופה או צפון ארה"ב.

ה-500 כולל מתנה מפת ארה"ב, קנדה ומערב אירופה.

פורסם

לאור תקציבך, ממליץ ללכת על מכשיר עם מסך 5 אינץ ולא להתפשר על מכשירים בעלי מסך 3.5/4.3 אינץ' בלבד.

יש מכשיר כזה גם למכירה עם התוכנה של MIO (גרסא8) וגם עם התוכנה של Nav N' Go.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

ראיתי מכשיר שהמסך הוא 4.7 אינץ',האם זאת הכוונה שלך?

יש מכשיר של mio moov 500 אבל הוא בעל תוכנה אחר מIgo.

האם אפשרי להחליף את התוכנה ואם כן בכמה תשלום זה כרוך?(הרי במדינה שלנו לא יעשו לך דבר שכזה בחינם).

בתודה,בן.

Got To love It

פורסם

המכשיר הזה הינו בעל מסך 5 אינץ' (לא 4.7), עם תוכנת iGo 8 הכוללת מפות של ישראל, מערב אירופה, וצפון אמריקה (ארה"ב וקנדה).

http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=4511

(למרות שגם התוכנה של Mio לא רעה)

פורסם

iGo ? אחלה של תוכנה. לדעתי אחת היותר טובות בארץ. במיוחד בגרסא 8 עם הביניינים ב3D.

• תוכן חדש...