Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לאחר ביקור במפעל של חבר שמתעסק בעיבוד שבבי כרסום וחריטה של חלקים כאלו ואחרים, הוא הציע להבריק לי חלק במנוע לכבוד החג.

הרכב המדובר הוא פיג'ו 106 XS שנת 96 1.4 .

מי שמכיר, יש על הסעפת פלטיה מגן חום שנועד בארצות קרות להעביר אויר חם לפילטר (ינקת אויר חם יותר).

החלק עשוי פח, שעם הזמן כבר קיבל עליו משקעים, היה מחסופס ולא יפה.

אין לי תמונה של ה"לפני" לצערי, כל בעלי פיג'ו יכולים לעשות את ההשוואה :).

בנוסף דינדשנו גם את מכסה מיכל העיבוי (מילוי נוזלים) של הרדיאטור, הוא היה כמעט שחור כולו.

תהליך העבודה היה כך:

1. פירוק החלקים.

2.הכנסתם למכשיר שאת שמו אני לא יודע, מעיין מיכל גדול עם אבנים קטנות שרוטט בקצב קבוע וביחד עם מים מנקה את החלקים מכל פינה.

3. ליטוש החלקים, היה ניסיון ליצירת "דוגמא" אך בגלל שמיהרנו ובגלל שלא היה לנו ראש ליטוש קטן ופני השטח אינם ישרים ויתרנו.

4.ליטוש והברקה בעזרת כלי עדין יותר המשולב עם שומן חזיר שנותן את הברק לחלקים.

עכשיו אני רוצה לראות עד כמה החלקים יהיו עמידים וכמה זמן ייקח להם לחזור למצב הקודם.

בסך הכל זה נראה נחמד ולא יותר מזה.

אפשר לעשות את אותו הדבר למי שי DREMEL , יש סט כלים לליטוש.

IMG_3669.jpg

IMG_3671.jpg

פורסם

יפה לעין ונראה מעולה.

קצת מציקים לי שלושת הברגים החלודים שתופסים את החלק שעל סעפת הפליטה,

אתה מוכרח להחליף אותם/לנקות אותם ולצבוע.

תתחדש.

ניסיון ניתן לרכוש, חוכמה לא.

פורסם

לדעתי פרוייקט מיותר לחלוטין נקודה

זה לא שליטשטת מכסה שסטומים או סעפת יניקה\פליטה שעכשיו הם ניראות ניקל\טיטניום אלא סתם חתיכת פח שעדיף שלא יראו אותה בכלל (עוד נקודה)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...