Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה בעצם גלגל הקסמים .

פיאט בראבו מריאה .

החלפת אלטרנטור בד"כ חשמלאי רכב , נכון - לא - מוסך לטיפול מכונאות למה :?:

כדי להוציא את האלטרנטור - צריך לפרק את צינורות הגה הכוח המחוברים למשאבה .

גם החשמלאי מבצע זאת - אבל לא תמיד יש לחשמלאי נוזל הגה להוסיף , או ידע לסוג נוזל ההגה .

פירוק הצינורות והחזרה לא נכונה - נזילה איטית הנופלת על האלטרנטור החדש - וגם הוא הולך לעולמו .

היום מוסכים וחשמלאים חייבים להיות מחוברים למחשב און ליין - לכל רכב גישה שונה

והיצרנים לא בדיוק עוזרים למוסכים הרגילים , לא נותנים פירוט נוזלים מדוייק ( ממסרה אוטומטית , רק קטלוגי )

אפשרות פירוק פגושים ומערכות חשמל , המידע שמור רק למוסכי היבואן - וחבל .

כי רכב המטופל נכון ולפי ההוראות (גם במוסך רגיל ) זה רווח גם ליבואן והיצרן , הוכחת איכות ואמינות .ורצון לקנות רכב בעתיד מהיצרן .

אייל .

1) לא זכור לי שצריך לפרק צנרת ה"כ כדי לפרק אלטרנטור במריאה, אולי כדאי שתבדוק שוב עם המקורות שלך.

2) גם אם זיכרוני בוגד בי ואני טועה, אל תעשה מהחשמלאי רכב אימפוטנטים, הרוב המכריע של חשמלאי הרכב שאני מכיר, רמת החשיבה הכללית שלהם יותר גבוהה מהמכונאי הפשוט ושום חבק של צינור הגה כוח או השאלה איזה נוזל לשם במערכת "ישבור אותם" והם יפתרו את הבעיה בכוחות עצמם - ובקלות תאמין לי שהם נדרשים לעיתים לטפל במכלולים יותר מסובכים מאשר ראש מנוע או ממסרה.

3) בנושא נגישות המידע - נקודת זו הולכת גם להפתר, חלקית לפחות, עם המעבר ליורו 5 יחויבו היצרנים לגלות מידע בסיסי לגבי אופן התיקון והטיפול ברכבים שלהם לכל דורש וללא תשלום.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
1) לא זכור לי שצריך לפרק צנרת ה"כ כדי לפרק אלטרנטור במריאה, אולי כדאי שתבדוק שוב עם המקורות שלך.

2) גם אם זיכרוני בוגד בי ואני טועה, אל תעשה מהחשמלאי רכב אימפוטנטים, הרוב המכריע של חשמלאי הרכב שאני מכיר, רמת החשיבה הכללית שלהם יותר גבוהה מהמכונאי הפשוט ושום חבק של צינור הגה כוח או השאלה איזה נוזל לשם במערכת "ישבור אותם" והם יפתרו את הבעיה בכוחות עצמם - ובקלות תאמין לי שהם נדרשים לעיתים לטפל במכלולים יותר מסובכים מאשר ראש מנוע או ממסרה.

3) בנושא נגישות המידע - נקודת זו הולכת גם להפתר, חלקית לפחות, עם המעבר ליורו 5 יחויבו היצרנים לגלות מידע בסיסי לגבי אופן התיקון והטיפול ברכבים שלהם לכל דורש וללא תשלום.

אז ברשותינו - אישית בראבו ומריאה - ובשנה האחרונה החלפתי שלושה אלטרנטורים ( שניים עקב בלאי הגיוני , ואחד מאחר ונוזל הידראולי נזל עליו מלמעלה )

- בוצע אצל חשמלאים שונים - אחד מהם מוסך ומפעל לשיפוץ ידוע בחולון .:idea:

אבל עזוב - בוא נכנס ביחד לחשמלאי ונראה איך יתמודד עם ההחלפה :wink: אולי באמת אפשר .

ומעניין אם יחזיר את צנרת מעבר האויר לאלטרנטור .

או יזרוק אותה החוצה ויסביר שהיא עוצרת את מעבר האויר ( כי בפירוק , הוא שבר אותה קצת :idea: כי לא ידע איך לגשת אליה )

ומעניין שבשתי פעמים הם רצו להחזיר את הנוזל שנשאר בקופסא המלוכלכת שהם אספו - כמובן שחצי ממנו נזל בדרך בפירוק .

ואני עצרתי אותם - נסעתי וקניתי גלון חדש של נוזל הידראולי ( נשאר לי קצת הרבה )

וחיבור עם אזיקון פלסטיק דק , במקום הבנד האורגינלי ממתכת שהיה צריך לשבור ( זה בסדר )

מדוע לא להשתמש בבנד מתכת רחב איכותי ועמיד - כי אין לו .

ולגבי סעיף 3 . הלואי , ושלא יוסיפו בתשלום וימכרו את המידע במחיר מפולפל ( כי אז הוא לא יגיע למוסכים )

כמובן שיש ויש , לכן רצוי שמידע של גישה לבעיה יהיה ברשות כולם , כך איכות העבודה וההרכבה תשמר .

ואצל החברים שלי במוסכים כמובן - המחשב פתוח כל הזמן :lol:

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...