Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בימים הקרובים אני מתכוון לקנות לי קומפוננט השאלה מה יותר טוב

focal או boston acoustik

על מה הייתם ממליצים מבין השתיים הטווח שלי הוא 1000 שקל

אני מחפש קומפננט חזק ואיכותי

תודה רבה לעוזרים וחג שמח וכשר

פורסם

שתיהן חברות גדולות ומוכרות, אבל לא ציינת דגמים ולא ציינת למה התלבטות היא רק בין שתי החברות האלה.

גם לא רשמת מהו סגנון המוזיקה המועדף עליך ומה היית מצפה מהסט, שישמע חד, חזק וצעקני או יותר נעים ורגוע?

יש הבדלים גדולים מאוד בין החברות השונות והדגמים. יכול להיות שגם סט ב 400 ש"ח יספק אותך, לא חייבים תמיד לנצל את כל התקציב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אחי אני מתלבט בין focal 165V1

לבין boston s60

סגנון המוזיקה שלי הוא מזרחית והיפ הופ רמיקסים של מסיבות עם הרבה בסים

מצפה מהקומפוננט חד וצעקני

פורסם

בתקציב שלך , מורל דוטק תיהיה הבחירה הטובה ביותר.

הטויטר MT12 של דוטק אוביישן בעל חדות מסויימת המבדילה אותו מסטים אחרים של מורל , אך עדיין בעל רכות .

סט מעולה.

פורסם

סטס,הוא רוצה קומפוננט חד,ודוטק הוא בדיוק ההפך. יכול להיות שהטוויטר שלו יותר חד מסטים אחרים של מורל,אך לדעתי עדיין רך.

סטים של בוסטון מתאימים יותר לרוק.

לכן הכי מתאים יהיה סטים של פוקל או הרץ אנרג'י.

והכי חשוב זה לשמוע כמה שיותר סטים לפני שאתה רץ לקנות!

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

• תוכן חדש...