Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם בוא האביב מתחילות לצוץ תקלות המזגנים וכך גם אצלי...

ככה...בנסיעה דרומה ביום שישי האחרון שבק המזגן באמצע הדרך, והתחיל להוציא ריח

של פלסתיק שרוף.

ישר כיביתי את המזגן וניסיתי לבדוק (:?: לא שאני מבין גדול...), הריח יצא מכיוון המדחס.

אז אמנם המזגן לא עבד, אך לא מנע ממני להמשיך את סוף השבוע.

בשיחה טלפונית עם אדם "יודע דבר"... ע"פ כל הממצאים הוא מצביע על קלאץ' של המדחס שנשרף.

שאלות:

א. האם מצב זה יכול להביא לידי אובדן רצועת טיימינג וכיוב' או שלא נשקפת סכנה?

ב. האם הדבר מצריך החלפת כל המדחס או שהתקלה פתירה בצורה אחרת?

ג. מה עלות של תיקון כזה?

ד. יש המלצות לבעלי מקצוע אמינים ולא שוחטים? (איזור בת ים ראשון)

בברכה

פורסם

תודה לרפי כרגיל...ישר ולעניין לשורה התחתונה (תרתי משמע)

אשמח גם לקבל תשובה לגבי שאר השאלות אם אפשר...אני רוצה לדעת מה מחכה לי.

פורסם

לשאלתך.

אין שום קשר לא ישיר ולא עקיף לרצועת הטיימינג מה שכן במידה ותמשיך להפעיל יתכן נזק לרצועת המדחס (יתכן שכבר נגרם נזק ובתיקון אני ממליץ לך להחליף).

לגבי אופציות התיקון: קלאץ' מחליק מעיד בד"כ על מדחס תפוס כנראה שנשבר טלטל. אני לא מציע לך להחליף רק את הקלאץ' הכי טוב זה להחליף מדחס מייבש שסתום וכמובן לא לשכוח שטיפה למע' באמצעות נוזל שטיפה ייעודי 141B וייבוש בחנקן. כמו כן לבדוק שהמאוורר\ים עובד\ים .

בהצלחה במציאת בעל מקצוע.

נ.ב. אני עוסק במיזוג אוויר לרכב כבד באיזור הצפון ככה שאני לא יוכל לעזור לך לא במציאת בעל מקצוע ולא בתיקון עצמו.

[החתימה הוסרה כיוון שלא עמדה בכללי הפורום. אנא קרא את הכללים.]

• תוכן חדש...