Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[חדשות] Subaru 2010 Legacy בעברית B4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזכיר לי את מה שעשו עם המאזדה 6 וההונדה אקורד. לקחו עיצוב קלאסי ונקי וניפחו אותו לכל הכיוונים, כאשר שיא השיאים הם אותם כנפיים בולטות מעל בתי הגלגלים, שפוגעים בהרמוניה וגורמים אפילו לגלגלי "18 ללכת בהם לאיבוד ולהיראות קטנים :-(

עיצוב הפנים, לטעמי, מעניין למדי - וגם הגיר הרציף החדש, שאם המדובר באותו גיר המותקן באוונסיס החדשה, הריהו משובח.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מזכיר לי את מה שעשו עם המאזדה 6 וההונדה אקורד. לקחו עיצוב קלאסי ונקי וניפחו אותו לכל הכיוונים, כאשר שיא השיאים הם אותם כנפיים בולטות מעל בתי הגלגלים, שפוגעים בהרמוניה וגורמים אפילו לגלגלי "18 ללכת בהם לאיבוד ולהיראות קטנים :-(

עיצוב הפנים, לטעמי, מעניין למדי - וגם הגיר הרציף החדש, שאם המדובר באותו גיר המותקן באוונסיס החדשה, הריהו משובח.

אני דווקא חושב שהאקורד החדשה מושכת מאוד ונראית אבולוציה יפה של העיצוב המקורי המוצלח. היא מצליחה להיראות מכובדת אבל כוחנית. גם ה-6 החדשה יפיפיה לדעתי, הרבה יותר מהקודמת. נראית הרבה יותר ספורטיבית וזורמת.

ה-LEGACY הנוכחית, למרות גילה, עדיין מושכת אותי. עיצוב נקי, זורם שנראה פשוט טוב גם אחרי כל אותן שנים. זו דוגמא לדעתי לעיצב שסובארו פשוט "קלעו" היטב. החדשה, ההפך המוחלט. נראה יותר מדי כמו יצרן שמנסה בכוח למשוך תשומת לב לרכב בניסיון לגבש תדמית של משהו שונה. אני עדיין מקווה שזו בדיחת 1 באפריל מכיוון שהדבר הזה פשוט לא נראה טוב. בעיקר אל מול המתחרות בקטגוריה (מונדיאו, 6, סופרב, אקורד...).

בנוגע לגיר, לא יודע, אבל ה-LEGACY תמיד היתה מכוונת יותר כמכונית נהג. גיר רציף שאולי נהדר לנסיעה מנהלתית ולמיינסטרים, הרבה פחות מושך אותי בנסיעה ספורטיבית, אפילו עוד פחות מתיבה אוטומטית פלנטרית רגילה.

פורסם

דרוש מעצב רכב עם אישיות ודרך, לחברת רכב שחסרה בדיוק את אילו במכוניותה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

איך אפשר "לעצב" דבר כזה ולהגיד שהיא יפה. ממש פתטית וחסרת השראה.

נקווה לפחות שהיא תהיה מחליפה ראויה מבחינת מכונית לנהג למרות שמשום מה לא נראה לי.

CoupéF7R

פורסם

בנוגע לגיר, לא יודע, אבל ה-LEGACY תמיד היתה מכוונת יותר כמכונית נהג. גיר רציף שאולי נהדר לנסיעה מנהלתית ולמיינסטרים, הרבה פחות מושך אותי בנסיעה ספורטיבית, אפילו עוד פחות מתיבה אוטומטית פלנטרית רגילה.

מנסיון אישי, הגיר הרציף באוונסיס החדשה מרשים מאד - ולבטח עדיף על הגיר הפלנטרי בעל ארבעת ההילוכים המצוי בלגאסי 4 צילינדרים(בדגמי ה-6 ציל', קיים גיר עם 5 הילוכים, אך הוא סובל מיחסי העברה ארוכים מדי המקהים את תנובת ותגובת המנוע), הסובל מ"חורים" בין ההילוכים ומתורגם לביצועים בינוניים על הכביש.

ואם בנהיגה ספורטיבית עסקינן, לשמחתנו יפנאוטו מייבאת את הלגאסי עם גיר ידני, העדיף בעיני מכל גיר אוטומטי/רובוטי כפול מצמדים או אחר.

ספורטיבית או לא, חוששני כי עיצובה של לגאסי החדשה עשוי להרתיע לקוחות עוד באולם התצוגה, טרום נסיעת המבחן :shock:

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
כן, זהו עיצוב ממש מדהים, ממש עיצוב "איטלקי" (כמובן שצרפתי) משובח כמו הפיצה באבן גבירול :

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3304040,00.html

מילא איטלקים, אבל צרפתים ? לא תודה, הרכבים היפים היחידים לטעמי תוצרת צרפת זה הC4 פיקאסו, ואולי גם ה308, אבל חוץ מזה לדעתי הם לא מוצלחים מבחינה עיצובית.

חוץ מזה, לא רק איטלקים עושים עיצובים משובחים, קשה לרוב העולם להגיד שאודי זה רכב לא יפה, או שהמוניטין של אסטון מתבזבז.

ZX 2.0- לקסוס זה מותג יוקרה וכשמו הוא חייב לייצר מכוניות איכותיות ויפות בעיקר חוץ מזה שאם לטעמך האישי לקסוס אינה מייצרת

רכבים יפים זה לא אומר שהרכבים שלהם לא יפים יש להם מעצבים בעל שם עולמי שמבינים יותר ממני וממך בעיצוב.

http://www.lexus.co.il/

אתה יכול לראות בעצמך ולהתרשם אני מקווה.

נ.ב:להזכירך וכדי שנמנע ויכוח מיותר אחרי הכל, על טעם וריח אין מה להתווכח.:-D

אלון123456 לדעתי ה-107 נראת טוב (היא לא מלכת היופי אבל היא לא נראת רע). אם אתה רוצה דוגמאות לרכבים יפים: C6, כל סדרת הפיקאסו, C5 החדשה,C2 וה-C3 שנראת טוב אבל קצת מיושנת בעיצובה כבר על סף קבלת מחליפה. פיג'ו: 308 (כל הגרסאות),4007 (שזה כולל מיצובישי אאוטלנדר וסיטרואן C-CROSSER), פרטנר (גם הברילנגו החדשה נראת טוב), 407 והפיג'ו 608 שעוד כמה שנים (כרגע לא מצליח להזכר באיזו שנה בדיוק-2010 או 2012) אמורה להחליף את ה-607 השבלונית. רנו: קליאו,מגאן,לגונה.

לא דיברתי על גרמנים. לגרמנים יש רכבים שנראים בסדר (למרות שבזמן האחרון יש ירידה) ואאודי נראת טוב. לא היתי קונה אודי מסיבות אחרות ואישיות.

WEEZY: צודק, על טעם ועל ריח אין להתווכח. אני עדיין חושב שלקסוס מייצרת רכבים לא יפים אבל זו דעתי בלבד.

פורסם

אי אפשר לדעת אם היא באמת מכוערת או יפה עד שנראה אחת במציאות. כמו שהרבה טענו שהאקורד החדשה אגרסיבי\גדולה\מכוערת יחסית לישנה (ואני ביניהם), ואז הופתעו לגלות כמה היא נראת טוב במציאות (ושוב, אני אחד מהם). דרך אגב, לגבי ה-B3, הסדאן הרבה יותר יפה מה-5 דלתות (לטעמי).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...