Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

147 VS מיטו

MorVaknin
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפותח השרשור,

הוצאת אותי מהכיסא. הלכתי לסוכנות אלפא (אמסטרדם) ולקחתי מיטו לנסיעת מבחן.

חתמתי בדלפק וקיבלתי את האוטו לעצמי, אמרו לי תחזור אח"כ, תשתדל חצי שעה.

יש לציין שניכנסתי למיטו ישר מה-156 שלי.

ממה שהרגשתי (בהשוואה ל-156) וממה שאני זוכר מה- 147 שהיתה לי (2 ליטר ידנית) - חד וחלק - לא למיטו.

המיטו נהדרת. חזקה, אוחזת, יפה (לטעמי), מאובזרת. אבל מה - התחושות סינטטיות משהו (כל התחושות - לא רק התנהגות כביש).

בכמה מקומות שבהם איתגרתי אותה היא נענתה יפה אבל מה- לאחר שהחזרתי אותה, נסעתי לאותם מקומות עם ה-156, התחושה אחרת, הסאונד אחר והביצוע, אין מה להשוות, ה-156 טובה יותר (יש לזכור, הרכב שלי יושב על sportpack).

אם הייתי שוקל לרכוש רכב חדש, הייתי ממתין לסדרת הדגמים הבאה של אלפא (או מחפש GT :twisted:).

דניאל

51 קג"מ :shock::lol:

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לדבי מה שרוני אמר, אני לא מחפש סוג של רכב ספציפית, לא אכפת לי אם זה מיניי, סופר מיני, משפחתית, או ספורט ואגון-סטיישן-SUV... האמת השירוקו נראת לי מעניינת מאוד, נראה לי שאני יתחיל לחקור לגביה. יש פה מישהו עם ניסיון איתה? דרך אגב, ה159 בגרסתה הזולה, מומלצת?

סקס, סמים ואלפה רומאו :evil:

פורסם
ממה שהרגשתי (בהשוואה ל-156) וממה שאני זוכר מה- 147 שהיתה לי (2 ליטר ידנית) - חד וחלק - לא למיטו.

אז כנראה שיש דברים שהם מעבר לנייר...

פורסם

אז אתמול בבוקר אני נהגתי על המיטו. אחרי התגובות שלכם פה לא באתי עם יותר מידי ציפיות והבאתי איתי חבר שבבעלותו 147 2 ליטר ידנית כשנה וחצי.

הדבר שאני חשתי ברגע שהעברתי למצב dynamic הוא הפתעה. ה DNA פשוט עובד והוא יודע להפוך את המיטו ממכונית נעימה למכונית חצופה, מגיבה ועצבנית (יחסית ל normal כמובן, לא ל s2000). אז נכון, ההגה של המיטו לא משתווה לזה של ה 147 אבל היא יודעת לתת הרבה פאן ושנינו העדפנו את המיטו על ה 147.

לפני שכל האלפיסטים פה באים ומתחילים להסביר לי על שלדה ותחושות וכמה שאלפות של פעם היו יותר טובות, אני מדגיש שמדבר בהתרשמות אישית בלבד, אני לא מתיימר להבין משהו בנהיגה ואני מדבר רק על מה שאני הרגשתי.

לי יותר כיף במיטו. היא מרגישה לי כמוצר שלם ומגובש יותר מה 147 ואחת המכוניות היותר כייפיות שנהגתי עליהן. אני אוהב את הוורסטיוליות שלה והיא גרמה לי להתלהב ולהינות.

האמת, שכ"כ אהבתי אותה שבזמן הקרוב אני מזמין אחת. לאחר שנהגתי בגולף GTI (מאוד אהבתי אבל היא היתה יקרה מידי בשבילי), מיאטה (יותר מידי פשרות, מאוד הייתי רוצה כזאת כרכב שני) וקליאו ספורט (יקרה יחסית לאבזור), סוף סוף מצאתי את האחת שבאמת עושה לי את זה. ההחמצה היחידה שלי כרגע היא השירוקו. אבל אם צ'מפיון לא מעוניינים למכור אותה, מה אני יכול לעשות?

emotion of motion

פורסם

מזתומרת לא מוכנים למכור את השירוקו...

ומזל טוב על המיטו! אני בנסיעת מבחן מחר או ביום שני :)

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם
הם דווקא כן מעוניינים למכור, רק במחיר של דירה קטנה ;-)

אין לי בעיה עם המחיר (מדובר על ה 1.4), המחיר של המיטו עם האבזור שאני לוקח דומה מאוד למחיר של השירוקו. יש לי בעיה עם יחס נוראי שקיבלתי בסוכנות המרכזית (לצערי עומר לא היה שם, אולי אם הוא היה, מישהו היה מתיחס אליי ברצינות שם) ויש לי בעיה עם לקנות רכב בלי נסיעת מבחן. אני לא מוכן לעשות נסיעת מבחן על דגם חזק יותר כי אז בטוח אתבאס כשאקבל את הגרסא החלשה יותר.

emotion of motion

פורסם

נכון שזה לא נעים לקבל יחס כזה בסוכנת - אבל אתה לא קונה סוכן/מוכר :lol: אתה קונה רכב .

ולדעתי - תמיד ישאר לך ספק קטן לגבי השירוקו .

נסה ליצור קשר עם עומר ( יש צדיק בסדום ) ובדוק גם את השירוקו , וכאשר תקבל החלטה , היא תהיה מלאה :idea:

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

לצערי עדיין אי אפשר לעשות נסיעה על השירוקו. אז כמו שאמרתי, זה לא שאני לא רוצה לקנות, צ'מפיון לא רוצים למכור.

emotion of motion

• תוכן חדש...