Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

147 VS מיטו

MorVaknin
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב כל חברי הפורום, ברשותי אלפה רומאו 147.

ראיתי את המיטו החדשה וממש נדלקתי עליה, קבעתי למחר ב11 נסיעת מבחן. אני בטוח שאחרי הנסיעה אני יהיה קצת יותר חכם, אבל עדיין רציתי לראות מה אומרים החברה פה. האם זאת התקדמות מה 147 למיטו? מה היתרונות של המיטו על ה147? אני מתאר לעצמי שההגה לא יהיה "מתקשר" וחד כמו של ה147, אבל הכוח הוא פחות או יותר אותו דבר, המיטו 1.4T 155 כ"ס וה-147 2.0 150 כ"ס. האם זו עיסקה חכמה? אשמח לשמוע דעות מכולכם.

בתודה, מור.

סקס, סמים ואלפה רומאו :evil:

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמו שאמרת תהיה חכם יותר לאחר הנסיעת מבחן,יהיה נחמד אם תכתוב את התרשמותך ותשווה בינהן.

לנו במשפחה הייתה 147 120 כ''ס ידנית ואח''כ 156 2.0 ידנית אכן הגה מבריק וקצרצר,מנוע מופלא,התנהגות נפלאה והנאה מנהיגה.

מבחינת גודל הייתרון הינו ל147 המרווחת יותר במעט על הנייר מהמיטו וכמובן יתרון משקל לטובת המיטו הקלה יותר.

הבדל נוסף הינו ההבדל בין מוגדש לבין מנוע אטמוספרי חובב סל''ד.

שיהיה בהצלחה.

פורסם

כן באמת אני קצת דואג מהגודל, אני 1.90, ה147 נוחה לי אבל אני חושב שמשהו יותר קטן כבר יהיה קטן. בכל מקרה נראה מחר איך נרגיש איתה.

פורסם

אני לא יודע כמה זמן מקצים לך, אם חשובים לך היגוי והתנהגות, תתעקש ותוודא שאתה לא סתם מתגלגל באיילון אלא תופס כמה סיבובים קטנים. בשעה 11 לא צריכה להיות בעיה להגיע תוך 10 דקות לגלילות, שם אתה יכול לעשות כמה סיבובים בדרך שבין סינמה סיטי למחנות, ואם אתה לא מספיק - אפילו לרדת ברוקח לכיוון האוניברסיטה (העליה ה"אחורית", קרוב לגני התערוכה) ולעלות ולרדת איזה פעם פעמיים עד הכיכר השנייה. זה מה שאני עושה כשנשארים לי 20 דקות נטו לנסיעת מבחן...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

בנסיעת מבחן שערכתי על 147 פשוט קבלתי מפתחות לכמה שעות טובות. את הכיכרות דווקא מצאתי ברמת אביב גימל החדשה. 

פורסם

"על הנייר" המיטו טובה יותר בהכל.

שווה את נסיעת המבחן.

אם ה-147 שלך ידנית, לא הייתי מוותר עליה כ"כ מהר. אולי שווה להמתין כמה חודשים ל-149 ? :roll:

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

ה147 שלי היא סלספיד, שאני אישית מאוד אוהב ומסתדר איתה לא רע בכלל. בכל מקרה אני מקווה שבאמת יהיה לי זמן להרגיש את הרכב. דרך אגב, ה149 מתי אמורה להגיע?

פורסם

למיטו לקח 4 חודשים להגיע ארצה (אחרי ההצגה במערב אירופה).

פה (הולנד) השמועה מדברת על ה-149, באמצע 2009. כלומר, אפשר יהיה לצפות לה בארץ עוד כשנה.

קח בחשבון שמן הסתם היא תהיה יקרה מהמיטו.

פורסם
"על הנייר" המיטו טובה יותר בהכל.

ומה גורם לך להגיד זאת?

המיטו זאת פונטו בתלבושת אחרת ולדעתי לפחות, לא יותר מוצלחת.

מבפנים האיכות של ה-147 עולה על זאת של אחותה הצעירה, וגם העיצוב שלה, אם כל זאת שהוא כבר כמעט בן 10 הרבה, אבל הרבה יותר טוב.

המיטו סובלת מחוסר פרופורציות במימד הרוחב, מלפנים היא ניראית כמו דוב נמלים עצוב.

במחיר שבו היא מתומחרת אפשר לקבל שירוקו שזה אוטו ברמה אחרת מכל הבחינות.

פורסם

והמילאנו (המחליפה של ה 147) זו בראבו בתלבושת אחרת. אודי TT זו גולף בתלבושת אחרת. אפשר להמשיך ככה לנצח.

המיטו יותר איכותית מה 147 (נהגתי על 147 וראיתי את המיטו בסוכנות). עיצוב זה עיניין של טעם.

בשביל שירוקו צריך להוסיף 20 אלף ש"ח.

emotion of motion

פורסם
מה היתרונות של המיטו על ה147? אני מתאר לעצמי שההגה לא יהיה "מתקשר" וחד כמו של ה147, אבל הכוח הוא פחות או יותר אותו דבר, המיטו 1.4T 155 כ"ס וה-147 2.0 150 כ"ס. האם זו עיסקה חכמה? אשמח לשמוע דעות מכולכם.

בתודה, מור.

הכוח ממש לא ירגיש אותו דבר בשל השבלול הקטן שנכנס מוקדם. הרכב ירגיש לך קל יותר וזריז יותר.

תהנה מנסיעת המבחן,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לא יודע מה איתכם.. אבל אם לי הייתה 147 לא הייתי ממהר להחליף אותה בעד שום אוטו, בטח שלו בשביל מיטו.

אבל זה רק אני, ואני ואלפא 147 זה סיפור אהבה שלא רואים כל יום:-D

פורסם
ומה גורם לך להגיד זאת?

לנסות ולהתפלסף אתה יודע אבל,

לקרא אתה יודע ?

"על הנייר" המיטו טובה יותר. בטיחות (תכנון חדש יותר על בסיס מוכח), משקל, זריזות, צריכת דלק, פליטת מזהמים.

בפועל, המלצתי לבחור לעשות נסיעת מבחן ולהתרשם בעצמו.

אני יודע שאני הייתי נשאר עם 147 וממתין לבחון את ה-149 כמו שהצעתי לפותח השרשור.

בחייאת רבאק של העולם - תקראו, תבינו ורק אז תגיבו. ותפסיקו לחרחר ריב!

פורסם

אני במקרה רואה דברים קצת יותר לעומק מה"נייר"

המיטו עושה carry over של כל חלקי הפונטו,שזה אומר רצפה, מתלים, מושבים, הגה, מערכת אקלים, לוח שעונים,פקדים ועוד.

מה ששונה זה רק הסקין. זה מצליח לעבוד על רוב האוכלוסיה שמדובר באוטו חדש, בתכלס יש מעט מאד חדש שם.

לדוגמא הדשבורד מתוכנן בדיוק כמו זה של הפונטו, זה אומר שגוף הדשבורד עשוי מחומר קשיח ועליו הדביקו איזה ריפוד דמוי קרבון, זה לא דשבורד בעל מרקם רך כמו שאפשר לצפות למצוא אצל המובילות בקטגוריה.

ה-147 לבטח יותר מיושנת בתכנון שלה, ולמען האמת הריצפה מתבססת עוד על זאת של הטיפו, אבל וזה האבל הגדול, לא תמצא בה כמעט שום חלק שמשותף לסטילו שיצאה פחות או יותר באותה תקופה.

גילוי נאות: הכותב עבד תקופה ביחד עם צוות הפיתוח והעיצוב של פיאט

פורסם

אהלן כולם... עכשיו חזרתי מנסיעת המבחן.

ההתחלה הייתה קצת מאכזבת, עד שמפעילים את מצב ה-DYNAMIC, עולם אחר לגמרי. ההגה מתקשח, המתלים הופכים לספורטיבים יותר, המומנט עולה, הדוושה מגיבה הרבה יותר טוב, בקיצור חוויה אמיתית... האוטו זריז מאוד (הרבה יותר מה147) מגיב בכל סל"ד בכל הילוך.

האכזבה היחידה (ואני לא חושב שזה יפתיע אתכם) היא הדמיון הרב לפונטו, פשוט רואים שזה לא 100% אלפה. ה147 מעוצבת ומורכבת ברמה הרבה יותר גבוהה.

עדיין, למרות זאת, אני חושב שאני אלך על הרכב, התנאים לא רעים (חוץ מהמחיר שהם רוצים לתת לי על ה147, 40 אלף) אני חושב שאני אנסה למכור אותה לבד ורק אז להביא את המיטו.

• תוכן חדש...