Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הגיע הזמן להחלפת רביעיית צמיגים לאמפריזה 2.0R ,

מצאתי כמה דגמים אבל אני לא יודע עליהם כלום, כרגע יש לי POTENZA המידה היא 205/50R16 ,וראיתי את TOYO T1R הם נראים הכי יפים והכי טובים אבל רציתי כצת מידע עליהם, והאם יש מישהוא פה שיש לו נסיון איתם?

אני יכול גם לקבל המלצות על צמיג אחר אבל הכי חשוב שיהיה בצורת חץ >>>.

תודה רבה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

צמיגים מעולים, שיפרו לי את האחיזה ברכב, ממש מרגישים הבדל ביחס לצמיג רגיל, מקריאה באינטרנט ראיתי אפילו שכשהם מתחממים הם נהיים דביקים,לא יודע כמה זה נכון.. לגבי היופי אתה צודק לגמרי, הם גם נראים הכי טוב ונותנים תמורה טובה לכסף,בקיצור אני ממליץ

פורסם

יש מידות של טויו שיהיה לך קשה מאוד למצוא.

אחרי התכתבות ארוכה מאוד עם אופיר מאוטולוקס (נמשך על פני חצי שנה סהכ), החלטתי לוותר סופית על טויו

כי פשוט אי אפשר היה למצוא רביעיה של T1R במידה 195.55.15. פעמיים קרה שיום אחרי שהגיע לארץ משלוח צמיגים, אזלו הצמיגים מהמלאי, גם כשביקשתי לשריין מראש ואם צריך אז גם לשלם מקדמה.

בסופו של דבר התייאשתי.. הצמיגים שהיו על הרכב שלי כבר היו גמורים, לא היה לאף פנצ'ריה רביעייה של T1R במידה שלי

ולא רציתי לחכות יותר, אז קניתי רביעיה של FALKEN ZE 921. דירוג אחיזה AA וTW של 360, שנת יצור 09.

סה"כ אני מרוצה - האחיזה ביבש וברטוב השתפרה מעט והנסיעה הפכה לשקטה יותר (ביחס לצמיגים הגמורים שהיו לפני)

ובמקרה ואצטרך להחליף את אחד הצמיגים לא תיהיה לי בעיה להשיג צמיג זהה וטרי בארץ בלי להמתין למשלוח ימי של כמה חודשים.

בקיצור, טויו T1R צמיג מעולה. אם תצליח להשיג.........

פורסם

המידה שהבחור מעליי ביקש מעליי להשיג, אבל את המידה של פותח השרשור, קנה בחור מהפורום בדיוק לפני שבוע

לפותח השרשור,

חיפוש היה מניב לך 2 תוצאות מעולות רק מהשבועיים האחרונים, מה שאני אציע לך לעשות זה לפנות לגיא מצמיג ישיר, בר"כ מצליח להשיג את רוב המידות ודיי מהר, ואף טרי טרי ובמחירים שאין פשוט בשוק כולל מע"מ והתקנה

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תוכן חדש...