Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

כאשר נגמר לי מצבר , ניסית להניע רכב עם כבלים , מאז מערכת שלי שכוללת מגבר לא עובדת - לא רדיו ולא דיסק , לא שומעים כלום , אולי הלך המגבר ?

מבקש המלצה למתקין מקצועי לאיתור תקלה באיזור המרכז

פורסם

דבר ראשון תבדוק את הפיוז שמחובר לכבל מתח מהמצבר למגבר !

עופר.י

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם

שלום לך יכול להיות במקרה נשרף פיוז

על כל מקרה כדאי שתיגש למתקין שיבחון את הבעיה אני יכול להמליץ לך על מישהו מצוין באיזור כפר טרומן אם אתה יודע איפה זה ליד נתב"ג דבר איתי בפרטי אם אתה רוצה את המספר שלו באמת בן אדם מקצועי עם ניסיון רב, מקווה שעזרתי.

פורסם
דבר ראשון תבדוק את הפיוז שמחובר לכבל מתח מהמצבר למגבר !

עופר.י

תודה , איפה בדיוק יושב הפיוז הזה ?

פורסם

הפיוז נמצא או על הצמה או בגב של הרדיו דיסק...

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

אם המגבר שלך מקבל את הפלוס בעזרת כבל ישירות מהמצבר, אז הבית פיוז אמור להיות בקרבת המצבר.

עופר.י

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם
תציין סוג רכב ושנתון, המיקומים וצורת הפתיחה של קופסאת הפיוזים משתנה מרכב לרכב

xantia 1997

פורסם

אמור להיות בית פיוז שקשור לכבל של המגבר לייד המצבר תבדוק שם את הפיוז. ותבדוק את הפיוז המתאים בתיבת הפיוזים.

חבל שתלך למתקין אם הבעיה היא רק פיוז שרוף.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
מקצועי ומנוסה אמרת?

גש ליוסי מסדנת ההתקנות ECA - עילית קאר אודיו.

www.ecaudio.co.il

הייתי , הכל סודר , ממליץ בחום על יוסי - מקצוען אמיתי

• תוכן חדש...