Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חסכוני ואמין עד 20K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידידה שלי מחפשת רכב חסכוני ואמין (כמו שנאמר בכותרת). מאחר והיא גבוהה, היא צריכה רכב מרווח. אך מצד שני היא לא רוצה רכב גדול מדי, כלומר נעים על התחום של מכוניות מיני ועד למשפחתיות קטנות. הנסועה השנתית שלה היא כ24K ק"מ לשנה.

אני המלצתי על פיג'ו 306 (או קסארה אם פוזלים לכיוון הדיזל, למרות שהנסועה גבולית), אך מאחר ואני משוחד, אשמח לקבל המלצות נוספות.

תוספת: היא לא נוסעת לבד, כמו כן הרכב אמור להחליף מאזדה 212

פורסם

תוספת: היא לא נוסעת לבד, כמו כן הרכב אמור להחליף מאזדה 212

הכוונה, כמובן, למאזדה 121.

יש המלצות נוספות?

פורסם

ברשותי פיג'ו 306 1.6 שנה 99, בשנה האחרונה נסעתי 30K עקב אילוצים אישיים.

בעיקרון רכב טוב, מבחינת מרחב פנימי הוא נעים וניתן להוריד את הספסל האחורי ולקבל תא מטען גדול, הרכב כיף לנהיגה זריז ובעל היגוי מצויין חסכוני בדלק

אבל ואבל גדול הרכב ברשותי כבר שנה וקצת אומנם לא נתקעתי אף פעם אך כל טיפול בו עלה לי הרבה כסף את הטיפולים עשיתי במוסך מושה, אני אפרט:

יישור קו שכלל החלפת משולשים, צרייה ימנית, רדיאטור (הייתי יכול לשפץ אבל החלטתי בסוף להתקין חדש), תושבת גיר החלפת נוזל קירור גיר ובלמים החשבון שהיה יחסית גבוה אך חלקו הורד ממחיר קניית הרכב יישור הקו היה גבוה כי רציתי רכב תקין ככל שניתן.

טיפול 100K + טיימינג 2200 שקל (יקר יחסית לרכב הקודם שלי).

טיפול 120K + בלמים אחוריים 1700 שקל (לא במוסך מורשה, במוסך מורשה המחיר קפץ מעל 2000)

הוצאה הבאה היא שיפוץ סרן אחורי בנתיים גורז כי רק יש רעש ויש חופש קטן.

בכלליות הרכב טוב ואני נהנה ונוסע הרבה איתו אך יחסית לרכב הקודם שלי (סופר לנסר) ההוצאות השותפות גבוהות למרות שהוא חסכוני הרבה יותר בדלק.

אייל

פורסם

תודה סנטין ואייל.

לגבי ה306, גם לי יש כזו, דיאמונד '98 (ולכן אני משוחד). רציתי לדעת על אופציות נוספות.

פורסם

לאחר דיונים, קריאה מרובה והתחבטויות, מסתמן שהפונטו הופכת למועמדת מובילה.

בחירה ראויה? (הכוונה לELX)

ישנן אופציות עדיפות?

• תוכן חדש...