Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר טוב שגר איתי בבניין ראה משהו שהדאיג אותי מאוד ורציתי לישאול מה הייתם עושים בעיניין...

הוא התעסק עם הרכב שלו כשלפתע הגיע לאנסר שנת 2004 במצב חבוט/ליסינג. עצרה בסוף הרחוב (רחוב ללא מוצא). במקרה הרכב שלי חונה שם מכוסה. יצאו ממנה 2 אנשים עם כיפה ונרקומן (ככה זה ניראה עליו) עם כובע, עם שקית, ושמו את השקית בשיח שנמצא חצי מטר מהרכב שלי. הם הלכו משהו כמו 30 מטר מהמקום ועמדו שם רבע שעה. אחרי זה הם נכנסו לרכב ונסעו. יותר מאוחר הגיע מישהו ולקח את השקית. יש לציין שהוא לא ראה אותם בחיים באזור שלנו. עכשיו זה הרחוב הכי שקט, קטן שיש באזור....

לא היה איכפת לי כל כך הבעיה שכל זה נעשה בצמוד לרכב שלי וזה לא בדיוק סוג האנשים שאני רוצה שיהיו לידו. אמרתי לו שחבל שלא התקשר אלי הייתי לוקח את השקית ומעיף אותה קיבינימאט אחרי שהם הלכו שלא ימשיכו לעשות את זה באזור שלנו אבל הוא פחד שראו אותו ויקשרו אותו לזה אז לא התקשר אלי.

סתם מעניין אותי מה הייתם עושים במצב כזה...

פורסם

מרים את הטלפון לוחץ על 1 ואז על 0 ושוב 0

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

לא משנה מה קורה , בשום אופן אל תיגע בשקית ואל תתקרב לשיח בכלל.

אתה לא יודע מי מחכה ליד או מי מסתכל עלייך ואתה יכול להיכנס לכזה בלאגן שאתה אפילו לא מדמיין...

הכי טוב מפריע לך תתקשר 100 יותר מזה אין מה לעשות.

S2K-T...R.I.P

פורסם
איך אתה יודע שהמיצי שנת 2004? :D

אני מעריך שאם זה היה מקרה חד פעמי, לא הייתי עושה כלום.

אבל אם זה היה הופך למנהג ,הייתי מטפל בזה ע"י פניה למשטרה.

הכוונה שמהצורה הזאת...:-)

פורסם

חבר טוב שעובד איתי ראה משהו שהדאיג אותי מאוד ורציתי לשאול מה אתם הייתם עושים...

לפני כמה ימים מצאנו מקום חדש לתלות בו נעל על חוט החשמל. מקום סבבה, שקט כזה.

פתאום ראינו איזה ילד שהתעסק עם האוטו שלו מסתכל עלינו כאילו לא ראה אנשים בעבודה מימיו.

אחרי כמה שאלות בשכונה, הבנו שהב.מ.וו השחורה שחונה שמה, היא של חבר שלו.

כדי להבטיח את השקט, הדבקנו לו איזה חבילה מתחת לאוטו, כדי שיבין עם מי יש לו עניין.

עכשיו, אנחנו לא יודעים אם זה שאלה לפורום טכני או כאן, אבל השלט של החבילה עושה בעיות, פעם עובד פעם לא.

הפעם לא עבד, האוטו נשאר שלם.

האם למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעייה בשלט? מה הייתם עושים במקומנו, נסיון נוסף, או "להסביר" לבחור בדרכים אחרות?

פורסם

"לקחת את החבילה ולהעיף" - בשום אופן לא. (לך תסביר אח"כ לשני הבלשים שקופצים עליך, שאתה בכלל לא קשור לזה. במקרה הטוב אחרי ארבעה ימים תחזור הביתה ותוכל למסגרת את התמונות שלך עם הבלשים והחבילה שיופיעו בעיתון. אגב, סווטשירט עם קפוצ'ון חובה, במקרה הרע... :cry: ).

להתקשר למשטרה - בהחלט כן.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
חבר טוב שעובד איתי ראה משהו שהדאיג אותי מאוד ורציתי לשאול מה אתם הייתם עושים...

לפני כמה ימים מצאנו מקום חדש לתלות בו נעל על חוט החשמל. מקום סבבה, שקט כזה.

פתאום ראינו איזה ילד שהתעסק עם האוטו שלו מסתכל עלינו כאילו לא ראה אנשים בעבודה מימיו.

אחרי כמה שאלות בשכונה, הבנו שהב.מ.וו השחורה שחונה שמה, היא של חבר שלו.

כדי להבטיח את השקט, הדבקנו לו איזה חבילה מתחת לאוטו, כדי שיבין עם מי יש לו עניין.

עכשיו, אנחנו לא יודעים אם זה שאלה לפורום טכני או כאן, אבל השלט של החבילה עושה בעיות, פעם עובד פעם לא.

הפעם לא עבד, האוטו נשאר שלם.

האם למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעייה בשלט? מה הייתם עושים במקומנו, נסיון נוסף, או "להסביר" לבחור בדרכים אחרות?

מה שבטוח שמתחת לאוטו הם לא ישימו כלום...

2.jpg

זה עוד תמונה ישנה לפני הקיט ששמתי...:lol:

פורסם

עכשיו אני מבין לאן נעלמו המחזירי אור של פסי האטה :-)

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אף פעם לא הבנתי את כל "המשפרים" האלו שתמיד הגלגלים שלהם נשענים בזווית מסוכנת החוצה, איך אפשר לנהוג ככה שכל הגלגל באלכסון?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אבל אם זה היה הופך למנהג ,הייתי מטפל בזה ע"י פניה למשטרה.

ואומר להם..?

"שומעים? יש פה איזה החלפת שקיות מוזרה אצלי ברחוב"

------

"תגיע לתחנה הקרובה להגיש תנועה." בום.

GS300.

פורסם

כפיר - כדאי שתקרא עוד כמה דברים על שיפורי אחיזה ובפרט כיווני פרונט לא סטנדרטים כדי להבין שזה לא ממש רק עניין של יופי.

מידת הפרקטיות ביום יום וכביש ציבורי - כבר משהו אחר.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...