Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום בעוד זמן קצר יבואו עלינו לטובה פסח ושאר החגים בהם אנחנו נשוב לחזור ולטייל בארץ.

אני מתכוון לצאת ליומיים שלושה לאזור הכנרת עם עוד שני חברים.

ורציתי לשאול כימד ניתן לשמור על הצידנית קרה יותר לאורך זמן כי כל הפלסטיקים המיוחדים הללו ששומרים על הקור נמסים לאחר יום אחד בערך... האם יש שיטות נוספות?

פורסם

קרח יבש.

או צידנית עם חיבור לרכב

כשאנחנו עושים נסיעה משפחתית לכינרת, אנחנו מביאים מקפיא לגלידות על המשאית של דוד שלי, ומקמבנים חיבור לחשמל המקומי.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

לדעתי הוא לא חיפש פיתרון לקירור מים, אלא יותר מוצרי מזון

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

הכוונה שלי היא לשמור על הבשר והסלטים לאורך זמן בצידנית ולא על מים.

אני רוצה למנוע את הקילקול של האוכל מהחום על ידי שמירה בקרור בצידנית

פורסם

עצור בתחנת דלק וקנה שקית קוביות קרח.

הקפד לשים אותה למטה כדי שהמים לא יזלו על המוצרים (אלא אם הם בקופסאות) כשהקרח יימס.

זה אמנם לא הכי זול בעולם, אבל זה פתרון.

פורסם

הפתרון הוא לחלק את האוכל לציידניות לפי ימים , בכל ציידנית לשים בקבוקים כפואים ולא לפתוח אותה עד למועד המיועד.

אתה תתפלא לגלות שגם אחרי יומיים חלק מהדברים ישארו כפואים! ( אבל רק בתנאי שלא תפתח בכלל את הציידנית הרלוונטית )

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

לשים שקיות קרח בצידניות זה לא פתרון לטווח של כמה ימים

הם נמסות מהר!

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

הן לא ימסו, אם לא תפתח את הציידנית בכלל!

תנסה את זה פעם בטיול של יותר מיומיים, אתה תופתע לגלות שהסטייקים נשארו כפואים גם ביום השלישי ( בתוך ארגז קלקר אטום או ציידנית )

כמובן בתנאי שהציידנית לא עומדת בשמש!

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם
לשים שקיות קרח בצידניות זה לא פתרון לטווח של כמה ימים

הם נמסות מהר!

ביקש יומיים שלושה.

יום אחד עם קרחונים, יום שני עם קוביות קרח (פעם עד פעמיים גג יספיק), יום שלישי עם קוביות (עוד פעם תספיק).

לא הכי זול - אבל אם זה חד פעמי, זה הפתרון המתבקש.

אם זה חוזר על עצמו - צידנית חשמלית, בה ניתן להקפיא קרחונים/בקבוקי מים ולקרר את הצידנית הרגילה (בחשמליות בד"כ אין מקום, ואם יש- הן עולות הרבה.

פורסם
הפתרון הוא לחלק את האוכל לציידניות לפי ימים , בכל ציידנית לשים בקבוקים כפואים ולא לפתוח אותה עד למועד המיועד.

אלכס.

זאת שיטה מצוינת. אפשרות נוספת: לפתוח את הצידנית פעם אחת ביום בלבד, למשך זמן קצר.

מצריך תכנון מראש, כמובן.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מנסיון של כמה שנים בכינרת.

מספר צידניות קטנות כל אחת ליום. עם הרבה קרח. וכל הזמן בצל. הבשרים נשארים קפואים יומיים.

ויש ים מיים לשתייה אחרי זה.

אבל לאחרונה אנחנו בבעיה.

נהינו טכנולוגיים מדיי. ואחנו בשלוש שנים האחרונות יוצאים עם רכב גדול + מקרר + גנרטור.

אגב. יותר חסכוני לקנות קרח עם מדובר על צידנית אחת !

אבל כאשר מדובר על מספר רב של אנשים (פעם אחרונה היינו 10) אז יותר כדאי לעבוד על חשמל.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
וכל הזמן בצל.

מה זה כל הזמן?

כמה בצל הבן אדם יכול כבר לאכול?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...