Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

המקרה חוזר על עצמו בפעם השנייה במהלך השבוע..

ביום ראשון לפני כשבוע נעלם ה Local Area Connection המתפריט,בדקתי גם DEVICE MANAGER , חשבתי שהלך הכרטיס וכל עוד הנייד נמצא באחריות אני אמסור אותו לתיקון כי חשבתי שנדפק הכרטיס רשת.

המחשב נמסר לתיקון, הכרטיס נמצא תקין, והוחזר לאחר יומיים אליי ובדף השבר השרות נמסר שנבדק על כל מרכיביו ונמצא תקין לא נמצא בעיה בכרטיס רשת בוצע עידכון BIOS מומלץ ללקוח להתקין מערכת הפעלה מחדש (יש לי מערכת הפעלה חוקית )

כמובן שהמחשב חזר תקין כולל ה LOCAL AREA CONNECTION .

היום שוב בוצא עידכון אוטומטי של חלונות בלילה ועוד פעם נעלם Local Area Connection

נראה כאילו יש התנגשות כלשהי בין העידכון האחרון לבין הדרייבר של הכרטיס רשת החוטי (ה WIFI עובד)

מה יכולה להיות הבעיה או כיצד ניתן לפטור אותה?

תודה

פורסם

אני לא אוהב להכליל.

מניסיוני האישי, אני יכול לספר על חלקים שקניתי שם, ועבדו יפה מאוד (למעשה, עובדים עד היום).

חוץ מזה, מכשיר טלפון סלולרי נקנה משם, ואין הבדל בין המכשיר לבין קניה שלו בחנות אחרת. למעט המחיר.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

תיכנס לDEVICE MANAGER ותסיר ידנית את ההתקן של כרטיס רשת ותבצע סריקה של החומרה מחדש באותו החלון

בנוסף אני הייתי נמנע להבא להתקין עדכונים לכרטיס רשת מהWINDOWS UPDATE כי באופן ברור הדרייבר שהוא מתקין לך כנראה לא תואם ב100% לחומרה.

אין קשר לאייבורי, הם לא מייצרים את המחשבים,MSI נחשבים למחשבים מעולים ואמינים.

בנוסף הייתי מחפש בגוגל לגבי בעיות עם עדכוני WINDOWS והדגם מחשב שלך או אפילו דגם כרטיס רשת ורואה מה הפתרונות שאנשים מצאו, אין סיכוי שאתה היחיד שיש לו את הבעיה הזאת

בהצלחה

פורסם

איזה דגם של MSI יש לך?

גם לי יש נייד של MSI (כן, מאייבורי) והוא פועל כמו שעון. 0 תקלות. ואל תשכחו שהמחשב מגיע מורכב מהחברה ואייבורי הם לא אלה שמרכיבים את המחשב (בדיוק מהסיבה הזאת קניתי מהם את הנייד וגם כי יצא לי מחיר זול יחסית לנתוני המחשב).

פורסם

שלא תבינו לא נכון , אני לא מתלונן על אייבורי

ברשותי המחשב כבר כמעט שנתיים וזאת "התקלה הראשונה" השרות שקיבלתי היא איכותי ואמין!!!

היום בבוקר התקשרתי למרכז שרות שלהם ונציג תמיכה טכנית אמור לחזור אליי בסוף היום לצורך מתן הסבר וליווי לצורך טיפול בדרייבר.

• תוכן חדש...