Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן גם לי הייתה נפילה בדמות פולו.., נרכשה חדשה מהיבואן ..

שנה ראשונה בילתה 3 פעמים על גבו של מוביל בדרך למוסך..

אמינות ואיכות הרכבה פנימית מתחת לכל ביקורת, נמכרה לאחר שנתים , כמה אפשר לסבול ??

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

נשמע כמו רכב מזעזע. מזל שהלכתי על הקסארה. קיבלתי שנת 98 במחיר של פולו 95 עם מחירי חלקים זולים בהרבה.

טוב שיש כתבות כאלה.

פורסם
כן גם לי הייתה נפילה בדמות פולו.., נרכשה חדשה מהיבואן ..

שנה ראשונה בילתה 3 פעמים על גבו של מוביל בדרך למוסך..

אמינות ואיכות הרכבה פנימית מתחת לכל ביקורת, נמכרה לאחר שנתים , כמה אפשר לסבול ??

איזה מודל?

היתה ברשותי פולו 16V מודל 97 במשך 5 שנים בין השנים 2002 ל2007, רכב שנסע לא מעט ונרכש עם קילומטרז' תלת ספרתי,

והפגין אמינות מופתית תחת הרגל הכבדה שלי , והנהיגה התובענית שלי.

הדבר היחיד שהייתי צריך לטפל בו שהיה חריג מעבר לטיפולים שוטפים, היה גומיות לציריות וניקוי חיישני ABS.

אגב, קצת לפני המכירה ביצעתי לו טיפול טיימינג בצ'מפיון בעלות תלת ספרתית (משהו כמו 950 ש"ח) בחלקים מקוריים,

אז העלות של 1800 ש"ח שצויינה בכתבה כמעט כפולה ממה שקורה בפועל.

דווקא המחלה המרכזית ברכבים האלו היא מצערת (שנים 95-00).

DR SUBARU, אשרי המאמין.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אכן מצערת ו ABS מחלות ידועות בכל פולו.

חוצמזה - אחלה רכב :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• ספונסר פורום
פורסם

אגב, קצת לפני המכירה ביצעתי לו טיפול טיימינג בצ'מפיון בעלות תלת ספרתית (משהו כמו 950 ש"ח) בחלקים מקוריים,

אז העלות של 1800 ש"ח שצויינה בכתבה כמעט כפולה ממה שקורה בפועל.

דווקא המחלה המרכזית ברכבים האלו היא מצערת (שנים 95-00).

אייל ,הכתב כאן התכוון לפולו היותר חדשים(6N2)עם מנוע 1400 16V

המנוע בעל שתי רצועות תיזמון ושלושה מותחים .

בכל מקרה המחיר במוסך פרטי כמו שלי הוא 1500 כולל מעמ

ולא 1800 לפני מעמ כמו במוסכי הרשת .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

בעקבות הכתבה ריפרפתי בהיסטוריה של הפורום, ושמתי לב לתופעה מעניינת שהגיר הידני ב פולו מתפרק סביב ה 100-150 אלף ק"מ האם זה באמת נכון ואם כן מה הסיבה והאם ניתן למנוע את זה. כי זה נשמע די עלוב שרכב שאמור להיות איכותי (גרמני ויקר) דווקא הגיר הידני לא אמין. האם יש בעיה סדרטית או משהו אחר שגורם לזה?

האם הגיר האוטומט שלו באמת כל כך אמין כי לא נתקלתי בפורום בתלונות על זה (וגם בכתבה אמרו שהגיר טוב) מה אורך החיים הממוצע האם זה כמו אירופאי באזור ה 100K מתחילות הבעיות או כמו יפני שזה מעל 200K (כי כתבו שהגיר עצמו תוצרת יפן) ואני מדבר אם מתחזקים לפי הספר כמובן.

ובנוסף איך באמת מנוע ה 60 כ"ס מסתדר בסביבה הררית ועוד כאשר הוא משודך לתיבה אוטומטית?

כי מבדיקה יבשה הכ"ס נמוך אך גם הומנט שלו די עלוב לכן נראה שהמנוע באמת לא משהו או שאני טועה.

(אני שואל מכיוון שאני מגשש קצת לראות אם יש משהו שאולי ראוי להחליף את ה 205 שלי, אך בינתיים חוץ מסעיפי הבטיחות לא מצאתי רכבים קטנים בסביבת שנות ה 2000 שנותנים תמורה טובה יותר )

וכל הכבוד למוסך רון יש עליו רק ביקורות טובות בפורום .

פורסם
אייל ,הכתב כאן התכוון לפולו היותר חדשים(6N2)עם מנוע 1400 16V

המנוע בעל שתי רצועות תיזמון ושלושה מותחים .

בכל מקרה המחיר במוסך פרטי כמו שלי הוא 1500 כולל מעמ

ולא 1800 לפני מעמ כמו במוסכי הרשת .

סבבה. אכן היה מדובר ב 6N ולא ב6N2, ובנוסף יש לציין שהתמחור הזה נכון לשנת 2006 ולא כולל משאבת מים.

רק עכשיו שמתי לב שהכתבה מתייחסת לכמה דורות של הפולו בבת אחת, כלומר היא כוללת בסה"כ 4 דורות. (או 2 דורות פלוס 2 מתיחות פנים).

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
בעקבות הכתבה ריפרפתי בהיסטוריה של הפורום, ושמתי לב לתופעה מעניינת שהגיר הידני ב פולו מתפרק סביב ה 100-150 אלף ק"מ האם זה באמת נכון ואם כן מה הסיבה והאם ניתן למנוע את זה. כי זה נשמע די עלוב שרכב שאמור להיות איכותי (גרמני ויקר) דווקא הגיר הידני לא אמין. האם יש בעיה סדרטית או משהו אחר שגורם לזה?

האם הגיר האוטומט שלו באמת כל כך אמין כי לא נתקלתי בפורום בתלונות על זה (וגם בכתבה אמרו שהגיר טוב) מה אורך החיים הממוצע האם זה כמו אירופאי באזור ה 100K מתחילות הבעיות או כמו יפני שזה מעל 200K (כי כתבו שהגיר עצמו תוצרת יפן) ואני מדבר אם מתחזקים לפי הספר כמובן.

ובנוסף איך באמת מנוע ה 60 כ"ס מסתדר בסביבה הררית ועוד כאשר הוא משודך לתיבה אוטומטית?

כי מבדיקה יבשה הכ"ס נמוך אך גם הומנט שלו די עלוב לכן נראה שהמנוע באמת לא משהו או שאני טועה.

(אני שואל מכיוון שאני מגשש קצת לראות אם יש משהו שאולי ראוי להחליף את ה 205 שלי, אך בינתיים חוץ מסעיפי הבטיחות לא מצאתי רכבים קטנים בסביבת שנות ה 2000 שנותנים תמורה טובה יותר )

וכל הכבוד למוסך רון יש עליו רק ביקורות טובות בפורום .

שמע, זה הכל עניין של איך טיפלו באוטו ואיך התיחסו אליו.

למשל אצלי באוטו היה אחד הידיים חאפר ולא ידעתי (בדקתי יותר מאוחר בספר טיפולים לצערי הרב)

שנה אחת הוצאתי על האוטו על תיקונים בסביבות 10K.

לעומת זאת יש אנשים עם אותו אוטו כמו אצלי ונכנסים רק לטיפולים כי הבעלים הקודים של האוטו תיחזק אותו נכון.

נ.ב גם לי הלך הגיר הידני לצערי.

פורסם
שמע, זה הכל עניין של איך טיפלו באוטו ואיך התיחסו אליו.

למשל אצלי באוטו היה אחד הידיים חאפר ולא ידעתי (בדקתי יותר מאוחר בספר טיפולים לצערי הרב)

שנה אחת הוצאתי על האוטו על תיקונים בסביבות 10K.

לעומת זאת יש אנשים עם אותו אוטו כמו אצלי ונכנסים רק לטיפולים כי הבעלים הקודים של האוטו תיחזק אותו נכון.

נ.ב גם לי הלך הגיר הידני לצערי.

במקרה שלי הרכב יצא חדש דנדש מהיבואן, זה לא מנע ממנו לבלות 3 פעמים במוסך בשנה הראשונה..

לפחות יצא לי לקבל מתנות עקב כך, מכונאי צמפיון בחוף שמן טרחו להשאיר לי בוקסות, מאריכים, ובפעם האחרונה גם ידית ראצט ..

הרכב טופל אך ורק בצמפיון חוף שמן בכל התקופה של מעל 26 חודש שהרכב היה אצל רעייתי , טוב לא יצא לי מזה, גם כשחילצתי את אישתי אשר הרכב נכבה לה תוך כדי נסיעה.., כן נקרע הטיימינג ..

כמובן שצמפיון התנערו לחלוטין מהאחריות שלהם למחדל, הסיפור שלהם השתנה בכל שיחת טלפון, מכתבים לא עזרו, קיר בטון אטום זה מה שמצאתי בצמפיון.

הנבלה הסרוחה נמכרה ב 10% פחות ממחיר המחירון לאחר הצעת טרייד אין מעליבה במיוחד מצמפיון ..

כן, פגשתי את האדם אשר מכרתי לו את הרכב , הוא קילל את הנבלה הזו , זה התחיל בגיר ידני ששבק ב90K , בעיות חשמל מפה עד הודעה חדשה.., בקיצור הרכב היה לימון רציני ביותר.

הרכב סיים את חייו כאשר נהג משאית איבד שליטה על הרכב סמוך לנמל בחיפה , והפך את הפולו לפחית , ואני אומר נעשה צדק..

חבל שזה לא היה אצלי אחרי הכניסה הראשונה למוסך, היה נחסך הרבה סבל והרבה הרבה שקלים שהלכו לטימיון..

פורסם

כן, אבל אם נשווה את הסיפור הזה לכמות הסיפורים העצומה על רנו,פיג'ו וסיטרואן , ולמרות זאת רכשת כאלה?

אתה -בתור מי שמטיף נגד דיעות קדומות ומנסה לשכנע אנשים שנכוו קשה מרכבים מהתוצרות שאתה כיום מחזיק ומעריץ -מי כמוך, צריך להבין שנפלת חד פעמית ואי אפשר להסיק ממקרה אחד.

תן קצת פרטים על הרכב: שנת ייצור, נפח מנוע . מעניין אותי על איזה שנתון מדובר (אנחנו מדברים על טווח של 13 שנה ו4 דגמים שונים)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תן לזה זמן, אני בטוח שסיפורים כאלו יגיעו גם על פולסווגאן כמו לרוב היצרנים האחרים שמשווקים את תוצרתם בארץ.

גם אני מכיר מקרוב סיפור על פולו לימונית.

סבא שלי קנה בשנת 96 פולו 1400 אוטומטית OpenAir חדשה מהסוכנות, כתחליף לגולף שהיתה לו קודם לכן. בשלוש השנים הראשונות הוא נהנה מאוד מהרכב, אחר כך התחילו הצרות. החל מהחלפה יקרה מאוד של הגג הנפתח, דרך מחשב ניהול מנוע, חלונות חשמל שהוחלפו מספר פעמים ועוד ועוד.

הרכב הזה זכה לתחזוקה שופרא דה-שופרא כמו שעון וננהג מעט מאוד קילומטרים ע"י אדם מבוגר ועדיין ממש לא היה מתוק במיוחד. בסוף הוא מכר אותה לטרייד אין של יונדאי וקנה גטס במקום. עכשיו הכל בסדר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לצערי הרב זה לא סיפור בודד אצלי במשפחה..

אבא שלי אכל קש עם פאסאט TDI מודל 99, גיר , מגדש טורבו, וגם הרכב הזה יצא מהחברה כחדש.

ואני לא רוצה אפילו להכנס לסיפורי האימה שהיו עם גולף מודל 2001 מנוע 2 ליטר.., מילא צריכת השמן של הרכב , משאבת הדלק התפוגגה לה אחרי 3 שנים, 4K עלה התענוג , רדיאטור שהתפגר לאחר מכן..

מילא אם היבואן היה לוקח חלק מהעלות על הבעיות שהתגלו, אבל השירות שם היה לכל הפחות מתחת לכל ביקורת.

אחרי 3 מכוניות מבית VW הבנו במשפחה שמכונית רביעית לא תגיע משם.

פורסם

התקלות בפולו נשמאות ככקצת יותר מהזנחה גיר ידני שהולך ב 100K לא קשור להזנחה בכלל חיישן מצערת יקר לא קשור להזנחה בכלל , מאוורר שמתפרק לא קשור להזנחה בכלל כך גם ABS וחלונות ו ממיר ובטח יש עוד דברים. בוצע במנוע ועוד ועוד, קצת הרבה לרכב שתואר בכתבה כאמין למדי.

פורסם
לפחות יצא לי לקבל מתנות עקב כך, מכונאי צמפיון בחוף שמן טרחו להשאיר לי בוקסות, מאריכים, ובפעם האחרונה גם ידית ראצט ..

לך תדע איזה דברים הם שכחו בתוך המנוע, ואיזה ברגים הם שכחו לסגור:hihi:

• תוכן חדש...