Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עשיתי תאונה בכיכר קוגל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע ביום שבת בבוקר עשיתי תאונה בכיכר קוגל שבחולון.[נקודה]

כיכר עם 3 נתיבים ו4 כבישים מחוברים עם 2 נתיבים כל אחד (כיכר קוגל (הדמעות) בחולון.[נקודה]

נוסע לכיוון חולון אני בנתיב האמצעי בכניסה לכיכר איתות שמאלה נכנסתי לכיכר אני בנתיב .[נקודה]

האמצעי כל הזמן נוסע רכב בצד שמאל שלי אני עושה כמעט חצי סיבוב אז הוא נכנס בי עם החלק.[נקודה] הקדמי של הרכב בחלק האחורי של האופנוע.[נקודה] כמובן שהוא לא אותת. [נקודה]

ללא שם-1.jpg

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ולך מה קרה?

נפצעת?

נזקים לאופנוע?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אם זה רק צביעת פלסטיקה ופרינגים יצאת בזול.

תנסה לקחת מרווחי ביטחון גדולים יותר.

כשאתה רוכב על אופנוע, אל תהיה בטוח שהנהג שנוסע על ידיך ברכב יפעל כמוך, תמיד תחשוב ותצפה את שיתרחש קדימה.

זה מציל חיים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אכן על פניו נראה כי הנהג הפוגע הוא האשם.

בכל מקרה לחדד מספר נקודות: השרטוט שבו הצגת את עצמך נוסע על הקטנוע אינו ממש נכון, היום וכשאתה אתה מסיים ויוצא לכיוון מקווה ישראל אתה צריך לצאת אל הנתיב הימני ולא אל השמאלי כמו שציירת.

לגבי מה ששורוק אמר: "לפי התרשים שלך הוא היה בנתיב הפנימי, עליו חל איסור להמשיך ישר"

לא מדוייק, היות ואם הנהג הפוגע הגיע מרחוב מקווה ישראל ורצה לצאת לרחוב שד' קוגל ובכניסה לכיכר הוא לקח את המסלול הכי שמאלי, אזי הנהג הפוגע יצא בצורה נכונה. העניין הוא שהוא עשה זאת ללא איתות אבל אם הוא הגיע מרחוב מקווה ישראל הרי שהוא פנה בצורה נכונה.

ROOONEEYY

פורסם

הרכב הגיע מהרחוב שלך?

אם כן, אני חושב שהוא זה שטעה, כי ממה שאני זכור ההמשך ישר זה רק מהנתיב הימני והאמצעי.

אם הוא לא בא מהרחוב שלך ( כלומר הגיע ממקווה ישראל ) הטעות היא אך ורק שלך, זה ברור שהוא יצא שמאלה.

זו רק דעתי, אולי אני לא הנבתי נכון את המקרה.

אני בשיעורי הנהיגה חשרתי על האיזור, ושוב כמו שאמרתי כל עוד הצומת אינו פנוי אתה לא אמור להיכנס אליו.

העיקר שלא נגרם לך נזק.

פורסם

זאת פעם ראשונה שלך בכיכר קוגל?

אני עובר את הכיכר פעמיים ביום,בשנתיים האחרונות.

עוד לא עברתי אותה חלק פעם אחת.

אם טסטר לוקח תלמיד לכיכר התלמיד נכשל בטוח.

בקיצור.

על הכביש תיזהר (אם אתה בחולון בת ים תיזהר גם לא על הכביש)

אייל

• תוכן חדש...