Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי סונומה שנת 89 עם מנוע 2800 V6 עם גיר רגיל ורציתי לדעת איך אני יכול לשפר את צריכת הדלק כי גם לסונומה זה נראה לי צריכה גבוהה.

הרכבתי על הרכב ג'נטים די גדולים, 20" כרום, מה שיכול להוסיף לצריכת הדלק, אבל גם ככה זה נראה לי מוגזם,הג'נטים המקוריים שלו הם בערך באותו הגודל עם הצמיג,החדשים יותר רחבים וקצת יותר כבדים.

היום לאחר טיפול היא צורכת 1 ליטר ל-4.7 ק"מ, שזה מטורף וקשה מאוד להחזיק אותו ככה.

1.מה יכולה ליהיות הסיבה לצריכה כל כך גבוהה?

2.מה הצריכה הממוצעת של רכב מסוג זה (2800 V6 גיר רגיל)?

3.איך אפשר לסדר את זה?

תודה מראש

אור

פורסם

בלי קשר לשאלה שלך.

נתקלת פעם בעוד סונומות כאלו גיר רגיל?

אני חשבתי פעם ששלי היא היחידה.

הייתה לי כזו עד לפני חודשיים אוטו מצויין

[החתימה הוסרה כיוון שלא עמדה בכללי הפורום. אנא קרא את הכללים.]

פורסם

נתקלת פעם בעוד סונומות כאלו גיר רגיל?

אני חשבתי פעם ששלי היא היחידה.

בשנת מודל 1989 כולן הגיעו עם גיר הגיל.

כל השאר אוטומטיות.

פורסם
אם זהו הנתון של שהיצרן נותן ללא ספק שיש כאן תקלה וזה לא חשוב עם הרכב חדש או לא. הזרקה או מאייד?

זה הזרקה , יש שני מזרקים שמזינים את ששת הצילינדרים

פורסם

זכור לי כמדובר בדגם ללא חיישן חמצן לכן נתון החיישן TPS יכול להשפיע רבות על כמות הדלק, ניתן להוריד אותו מעט או להוריד מעט מלחץ הדלק עם הווסת המתכוונן. גש למוסך שמכיר רכבים אלו.

פורסם

שלום לכל חברי הפורום ולמנהלים.

בנוסף לדבריו של דניאל ההיתי מוסיף לבדוק את כל צנרת הוואקום ובעיקר את הצינור למע המיזוג שהוא יחסית גדול וכל קרע בו ישפיע על חיישן map ובמידה והרכב הזה מצוייד ב egr (ישנם דגמים שכן)- פרק ובדוק האם הוא לא תפוס מעט פתוח.

כדאי לקרוא נתונים בעיקר של ה-map,tps,ctc בסרק ובסל"ד גבוה ובדיקת 4 גזים ובעים הנתונים תקינים ובכול זאת הco עדיין מעט גבוה היה צורך באמצעים אלקטרונים "לרמות" מעט את יחידת הבקרה ובכך להקטין את זמן ההזרקה.

בברכה.

חיים יוד.

• תוכן חדש...