Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,ברשותי רנו מגאן 1.9 דיזל שנת 2000 עם 270.000 ק נרכשה לפני 4 חודשים,ונאמר לי כי בוצע ראש מנוע,לא בוצע חיזוק אחרי זה.כרגע קיימת בריחת קומפרסיה הגורמת לאיבוד מים,ולצנרת נפוחה ונוקשה,אין ערבוב מים ושמן,והרכב לא מתחמם במוסך נאמר לי שיש לבצע ראש מחדש,שאלתי איך ניתן לאתר במדוייק מהיכן ולמה נגרמת בריחת הלחץ,אולי יש רק צורך לחזק או להחליף אטם ראש?(הרצתי מספיק חיפושים לפני ששאלתי):?:

פורסם

אין שום חיזוק ראש מחדש לרנו ומי שאמר לך שיש לחזק ראש מחדש מבלבל לך את המוח, אם יש קומפרסיה במים התיקון לא בוצע כמו שצריך וזהו.

כדי לדעת מאיפה הדליפה יש לבצע בדיקת ליקג'.

פורסם

שלום.אצלי גם היתה בריחת קומפרסיה מהצילינדר למי קרור(ראה תמונה)מילוי ,השחזה ,ואטם חדש פתרתי את הבעיה.השאלה אים אני צריך לעשות הידוק ברגים עוד....הרכב הינו טמפרה 1600 -1993 בלוק ברזל.PICT0055.JPG

PICT0045.jpg

PICT0057.JPG

פורסם

תודה למשיבים,רק אחרי העברת בעלות "ניזכר"המוכר להגיד לי שבוצע ראש מנוע,במשך שלושה חודשים הרכב נסע בסדר גמור,לכן שאלתי האים יש בדיקה מסויימת שתגיד האים זה רק החלפת אטם,או תיקון כל ראש מנוע מחדש?

פורסם

אם בוצע מילוי ושיוף מחדש לראש , ייתכן והוא עוד תקין ויידרש רק להחליף אטם ראש.

במקרה הכי גרוע, תיקון או מילוי נקודתי לראש, בהנחה שלפני 3 חודשים אכן נעשתה עבודה טובה לראש.

upetar - מי ביצע את העבודה על הראש הנ"ל? נראית עבודה טובה ומקצועית ביותר.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

האחים.זיאד,סעיד,וג'האד.בין מוסך איטלינו למ,מ,מ, אזור תעשיה ב"ב.תגיד שאיתמר שלח תקבל הנחה.(אבל רגע עוד לא נסעתי נסיעה ארוכה ליבדוק).

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היי חזרתי לעדכן,היום פורק ראש מנוע וההמלצה הן של המוסך וגם של החרט לא לשפץ ראש מכוון שקיים סדק בין שסתומים בוכנה 4 ו-3 כמו כן טוען המוסך שהרכב "זורק" שמן ולכן יש לבצע חריטה ורינגים"חצי אוברול" ולרכוש ראש מנוע חדש תוצרת ספרד,אבל אכי הוא ממליץ להביא מנוע מפירוק יבוא,בירור קצר העלה שמנוע יכול לעלות בין 6500-ל8000 לא כולל מע"מ וכמובן לא כולל הרכבה,שזה כמעט משתווה למחיר שוק של הרכב.

IMG_1241.jpgIMG_1249.jpgIMG_1245.jpg

(בקיצור המוכר עבד עלי ידע שיש סדק ולכן מכר האוטו לא ביצעתי בדיקה במכון והאמנתי למוכר כי הרכב תקין ואחרי תיקון ראש מנוע מטופל ושמור).

שאלותי: 1.האים קיימת עילת תביעה כנגד המוכר?

2.לזרוק הרכב,או לתקן?

3.מי מוכר בזול מנועF8Q דיזל רנו מגאן 2000 ?

פורסם

שלום רב !

ידעתי מראש כאשר הגעת אלי לחוות דעת, שמשהו מסריח, ושהמוכר לא היה ישר.

צרי קשר עם רפי לין, שימליץ לך על מקום לקניית מנוע.

באיזה מוסך הרכב נמצא כעת בנתניה?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
...במשך שלושה חודשים הרכב נסע בסדר גמור....

אז אולי הוא לא היה מספיק שקוף לספר לך שבוצע ראש מנוע, אבל לבוא ולטעון שהוא עבד עליך וידע שיש בעיה, כאשר הרכב היה בסדר 3ב חודשים הראשונים, זה לא בטוח מתאים להגדרה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

בוקר טוב את העיניין שבוצע ראש מנוע הוא מסר "רק" אחרי שבוצעה העברת בעלות,הצגת הרכב על ידו היתה כי הרכב במצב מצויין ומטופל ואין שום צורך בהשקעה ,כמו כן "פתאום"הוא הודיע שאין טרמוסטט ברכב דבר שרמז אולי על התחממות מנוע ,ישירות מהקניה נכנסתי למוסך להתקנת טרמוסטט ושם מסר לי המוסכניק כי הרכב "מנפח" וזורק שמן,כמו כן באיזור מיכל העודפים היו סימני השפרצת מים בצבע חום בוץ שמעלה חשש לשימוש בחומרים אוטמי סדקים במנוע,לאחר מכן החל איבוד מים שזוהה תחילה כבעית רדיאטור או מכסה מיכל עודפים מכסה הוחלף ומערכת הרדיטור נבדקה בלחץ בשחודה רדיאטורים ולא התגלו בעיות נזילה מה שכן שחודה מסר שהוא חושד בבריחת קומפרסיה ,ניגשתי שוב למוסך והוא לא רצה לנגוע בראש מנוע שביצע אדם אחר,יצרתי קשר עם המוכר וביקשתי שיקח אותי למי שעשה ראש ברכב,המוכר התחמק ממני בטענה שהוא הסתכסך עם מבצע הראש,נשללה גם בעית מאווררים ע"י טסלר החשמלאי,אתמול לאחר הורדת הראש יצרתי קשר עם המוכר והוא אמר לי תראי "יכול להיות שבקשר לראש יש משהוא" המוכר מכר את הרכב לטענתו שבוע אחרי ביצוע ראש,כך שזה מצביע די בבירור כי התגלתה בעיה והוא רצה להפטר מהרכב,ולכן זה לא "בדיוק" שהרכב היה בסדר 3 חודשים, אתמול נבדקו גם ברקסים צלחות גמורות ובקושי רואים זכר לרפידות,אני חושבת שכל הפירוט הנל מדבר בעד עצמו.

ולצביקה קרבורטורים תודה על היחס וההקשבה.

פורסם

הסדקים הם רק בראש מנוע,המוסכניק המליץ

א.ראש חדש והוניג והחלפת רינגים.

ב.או מנוע.מכוון שהעלות תסתכם כמעט אותו דבר.

ושאלתי:לקנות ראש חדש ולעשות "חצי אוברול"ואז אני יודעת בדיוק מה יש ברכב,או מנוע יד 2 ואי אפשר לדעת מה מתרחש בפנים,עיצות?

• תוכן חדש...